Meteen naar de inhoud

Wat is channelen en een channeling?

Mathijs van der Beek

Wat is channelen en een channeling?

Letterlijk vertaald betekent channel een kanaal. Een channel (een persoon) is een kanaal tussen 2 verschillende realiteiten. Eenvoudig gezegd is channelen iemand die een verbinding legt tussen punt A, bijvoorbeeld het hiernamaals en punt B, bijvoorbeeld de aardse realiteit. Channelen houdt in dat je als mens energie ‘kanaliseert’ van subtielere energieën, bijvoorbeeld van Opgestegen Meesters. Een channel of iemand die channelt geeft boodschappen door of heeft gesprekken met de andere realiteit.

In de video die ik samen met Femke heb gemaakt leg ik er nog meer over uit:

Zuiver channelen

Je kunt tijdens een channeling afgestemd zijn op verschillende energieën zoals gidsen, engelen of de Opgestegen Meesters. Iemand die goed kan channelen is in staat zijn/haar eigen gedachten aan de kant te zetten zodat hij of zij helemaal open staat voor de boodschap. Alleen op deze wijze kun je een zuiver kanaal zijn.

3 tips om te leren channelen

Iedereen kan in meer of mindere mate leren channelen. Als je gaat channelen heb ik drie tips voor je:

Tip 1: Wees je bewust van je vrije keuze

Je hebt een vrije keuze. Als je informatie door krijgt bepaal dan zelf wat je met deze informatie doet.

Tip 2: Volg je intuïtie

Tip 3: Wees je bewust van gelijkwaardigheid

Je bent gelijkwaardig aan de energie die je channelt. Hecht net zoveel waarde aan je eigen gedachten als aan de gedachten van datgene wat je door krijgt.

Voorbeelden van channelings

Bekijk hier de:

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *