Ben jij een hoogsensitieve therapeut en wil jij als aanvulling met krachtig en liefdevol licht werken?

Wil jij:

logo transparant oerlicht
 •  Blokkades en diepliggende problemen in het licht kunnen zetten, waardoor ze geheeld kunnen worden?
 •  Een diepe transformatie teweeg brengen?
 •  Dat cliënten ontspannen en tevreden je praktijk verlaten?

Misverstanden over spirituele groei

Veel mensen denken dat emotionele problemen oplossen en spirituele groei een lange weg is. Een weg waarbij je bijvoorbeeld last hebt van:

 • Emotionele onrust
 • Vage klachten
 • Strijd
 • Een moeizaam leven

Veel mensen blijven bezig met het oplossen van problemen en komen er daardoor nooit aan toe om vanuit licht en liefde te leven.

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Ik wist dat dit anders kon. Als kind had ik het geluk dat mijn moeder mij als natuurgeneeskundige hielp om optimaal in balans te zijn. Ik wilde hier alles over weten en volgde veel verschillende cursussen en opleidingen waarin ik leerde over ons menselijk functioneren, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik voelde dat er op energetisch vlak meer mogelijk was en ik bleef zoeken.

Op gegeven moment leerde ik hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken en voelde ik dat hier het antwoord lag op de vraag hoe je op energetisch niveau krachtig kunt werken als therapeut. Mijn verbinding met Opgestegen Meesters werd steeds sterker en van hen kreeg ik een krachtige vorm van healing aangereikt: Oerlicht.

Met Oerlicht werk je samen met Opgestegen Meesters en kun je op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau vooruitgang, transformatie en heling ondersteunen. Een Oerlicht Healing is zo krachtig dat je slechts 10 minuten nodig hebt, waardoor je het ideaal kunt combineren met andere therapieën zoals:

 • Voetreflex
 • Yoga
 • Coaching
 • Natuurgeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Creatieve therapie
 • Reiki of andere vormen van energie healing

”Als energie kunt ervaren, heb je talent om met Oerlicht te werken!”

Als je sensitief voor energie bent en spiritueel de diepte in durft te gaan, dan kun je gemakkelijk met Oerlicht leren werken. De kennis en inwijdingen in het proces om met Oerlicht te werken helpen je naar een krachtige verbinding met het eenheidsbewustzijn, Opgestegen Meesters en Oerlicht.

Mathijs van der Beek geeft een Oerlicht Healing aan het water in Zwitserland

Wil jij binnen een mum van tijd anderen helpen?

Met de unieke Oerlicht Healing opleiding ontdek je:

 • Wat Oerlicht is.
 • Hoe je een krachtige Oerlicht Healing geeft (in real life en op afstand), bijvoorbeeld aan:
  – een groep
  – een individu (zoals een volwassene, zwangere, (innerlijk) kind, (ongeboren) baby, dier)
  – de aarde
  Je ontdekt hoe je geaard bent als je dit doet.
 • Hoe je eventuele blokkades die je in de weg staan om met Oerlicht te werken oplost.
 • Hoe je vanuit vrede, liefde en eenheid werkt.
 • Hoe jij je met Opgestegen Meesters verbindt en hiermee samenwerkt.
 • Hoe jij de verbinding met het goddelijke licht en jouw goddelijke bron van licht verbetert.
 • Hoe je energetisch ondersteunt bij ontgifting
 • Hoe je angsten aanpakt
 • Hoe je weerstanden doorbreekt
 • Hoe je energetische ondersteuning biedt zodat iemand tot zichzelf kan komen
 • Hoe je de energie van het hart opent
 • Hoe je in eenheid komt
 • Hoe je ontspanning en rust in gedachten brengt
 • Hoe je ondermijnende gedachten (zoals belemmerende overtuigingen)/energetische programma’s transformeert
 • Hoe je relaties verbetert
 • Hoe je licht in iemands leven brengen
 • Hoe je iemand ondersteunt om te versnellen in iemands spirituele groei
 • Hoe je een teveel aan energie balanceert
 • Hoe je energie weer laat stromen
 • Hoe je energie-leegtes opvult
 • Hoe je edelstenen energetisch programmeert op Oerlicht (bijvoorbeeld een edelsteen in een sieraad of in een ruimte)
 • Hoe je een ruimte (zoals een huiskamer of praktijkruimte) voorziet van Oerlicht energie
 • Hoe je water energetisch oplaadt met Oerlicht

Hiermee kun je snel resultaat boeken waardoor je cliënt tevreden je praktijk verlaat!

vrouw zit in zonlicht

Je kunt de Oerlicht Healing opleiding online volgen vanaf elke plek die jij maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een pc, laptop, tablet of Smartphone met een internetverbinding. Je hebt levenslang toegang tot deze Healing opleiding en kunt hiermee aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Wat anderen zoal over de Oerlicht Healing opleiding zeggen:

 • “Het voelt zoveel dieper, krachtiger en voller dan Reiki en ik ben Reiki-Master”
 • “De energie voelt als thuiskomen
 • “Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld en ik heb heel veel cursussen gedaan”
 • “De 1 op 1 coaching bij de Oerlicht Healing opleiding is precies wat ik nodig had om dieper te komen”
 • “De praktische oefeningen met het Oerlicht leverden tot nu toe goede resultaten met vraag naar meer van o.a. mijn zoon en kleinzonen…”
 • “Bedankt voor het in mijn kracht zetten. Dat is iets heel waardevols voor me”

Darja: “De Oerlicht Healing opleiding helpt me anderen te helen”

De Oerlicht Healing opleiding is echt een superfijne opleiding. In een korte tijd leer je een essentiële vorm van  healing. Ik ken geen andere healing vorm die zo snel en krachtig werkt. 

Ik ga het inzetten binnen mijn therapieën in de reguliere sector. Maar ook op verzoek voor vrienden en anderen. Ik ben heel blij met deze krachtige tool. Hij werkt diep, eenvoudig en helpt jezelf ook om met meer licht, vanuit meer eenheid te leven. 

Door de eenvoud en essentie zonder ‘rim ram’ kan iedereen dit op zijn eigen manier bij zijn al bestaande vocabulaire inpassen. Een aanrader! Je investering waard. Een al bestaande basis in energetisch werk en een al ontwikkelde discipline/ vak is denk ik een pré. Ik merk vooral dat deze Healing opleiding me op een diep niveau blij maakt, heelt en me helpt anderen te helen. Dus ben ik dankbaar!

Fijn Mathijs, dat je dit in de wereld zet. (Mathijs begeleidt dit met een aangename helderheid en het is fijn dat een aantal coachingsessies deel uit maken van de Healing opleiding. Bij mij heeft het een aantal hardnekkige thema’s doen oplossen en me meer vrij gemaakt.)

Ik zie nu al uit naar deel 2!”

Groetjes Darja 

Angelique: “Ik ervaar meer kracht”

Angelique: “Het volgen van de Oerlicht Healing opleiding heeft mij een grotere bewustwording van eenheid gebracht. Daarnaast ervaar ik meer vreugde, vrede, kracht en vertrouwen. Ik ervaar een diepere verbinding met mijzelf, de aarde en de bron

De Healing opleiding was boeiend en interessant qua inhoud. Je kunt zelf veel leren en steeds verder komen door de teksten te lezen, de meditaties te doen en te oefenen. Je kunt altijd contact opnemen met Mathijs als je ergens tegenaan loopt en mijn ervaring is dat je snel antwoord krijgt. Ik ben steeds op zo’n manier verder geholpen dat ik weer verder kon. Dat was heel prettig. Ik merkte dat ik bij sommige onderwerpen sneller door kon dan bij andere. Op sommige vlakken had ik meer tijd nodig. Ik kon de tijd nemen die ik nodig had. Op deze manier kon ik precies uit de Healing opleiding halen wat er voor mij in zat. Ik vond dit een hele prettige manier van leren.

Door te oefenen kreeg ik steeds meer vertrouwen in het geven van Oerlicht Healing aan anderen. Gaandeweg komen er steeds meer leuke ervaringen bij. Mathijs ondersteunt je in het proces.

Als je twijfelt of Oerlicht iets voor je is, zou ik adviseren om contact op te nemen met Mathijs om je twijfel voor te leggen. Met zijn kwaliteiten en zijn eerlijkheid en oprechtheid kan hij je helpen om de juiste beslissing te nemen.”

bloemen en zonlicht

Over de Oerlicht Healing opleiding

Deze Healing opleiding bestaat uit de volgende elementen:

 • Je krijgt 4 persoonlijke op maat gemaakte Inwijdingen die noodzakelijk zijn om Oerlicht Healing te kunnen geven. Tijdens deze inwijdingen help ik je samen met Opgestegen Meesters om optimaal afgestemd te zijn op Oerlicht. We helpen je bijvoorbeeld bij het oplossen van blokkades die je ervan weerhouden om Oerlicht Healing optimaal te geven.
 • Je krijgt persoonlijke coaching (ik ben gediplomeerd coach) die je ondersteunt bij de spirituele groei die je doormaakt als je met Oerlicht leert werken.
 • Persoonlijke support voor al je vragen. Dit onderdeel vindt online plaats.
 • Een certificaat als je de Healing opleiding succesvol hebt afgerond.

Deze Healing opleiding is niét geschikt voor je als je:

 • Een ‘beginner’ bent en nog niets op het vlak van spiritualiteit en zelfontwikkeling hebt gedaan. In dat geval raad ik bijvoorbeeld eerst aan om met mijn andere begeleiding aan de slag te gaan.
 • Niet coachable bent.
 • Niet open staat voor nieuwe inzichten.
 • Niet de diepte in wilt gaan.
 • Niet openstaat voor Opgestegen Meesters.
 • Denkt even snel een trucje te kunnen leren.
 • Niet gemotiveerd bent.
 • Niet hoogsensitief/paranormaal begaafd bent en geen energie waarneemt.

Oerlicht Healing is een aanvulling op de reguliere zorg (geen vervanging); raadpleeg bij klachten ook een arts.

Klaar om te starten?

Op een rij wat je precies krijgt:

 • Online Oerlicht Healing opleiding.
 • 4 op maat gemaakte, persoonlijke inwijdingen, die we online doen (gemiddeld 2 tot 4 uur)
 • 3-5 keer persoonlijke, op jou afgestemde coaching van elk 1 uur (gemiddeld 3 tot 5 uur), dit vindt online plaats
 • Online support
 • 1x persoonlijke afronding van Oerlicht van een uur (1 uur), dit vindt online plaats
 • Een certificaat bij succesvolle afronding

In totaal krijg je 6 – 10 uur persoonlijke begeleiding.

Je dient de opleiding uiterlijk binnen 1 jaar af te ronden nadat je deze hebt besteld. Binnen deze periode kun je zelf bepalen wanneer, hoelang en hoevaak je met deze opleiding bezig bent.

Je krijgt 6 – 10 uur persoonlijke op maat gemaakte begeleiding!

Ik hanteer een glijdende schaal voor de investering in de Oerlicht Healing opleiding. Je kunt zelf kiezen wat voor jou kloppend voelt en wat jij je kunt veroorloven.

Deze Healing opleiding bestaat uit 3 delen:

 • Deel 1 Oerlicht Healing (op deze pagina vind je hier meer informatie over). Je kunt jouw investering kiezen. Voor deel 1 kun je een bedrag kiezen tussen € 997,- en € 2497,-; kies hetgeen wat voor jou kloppend voelt.
 • Deel 2: Oerlicht Ascensielicht
 • Deel 3: Oerlicht Beyond

Na deel 1 kun je optioneel deel 2 en/of 3 volgen. Het is enkel mogelijk om Deel 2 te volgen als je Deel 1 succesvol hebt afgerond. Het is enkel mogelijk om Deel 3 te volgen als je Deel 2 succesvol hebt afgerond.

Veelgestelde vragen over de Oerlicht Healing opleiding

Wat heb ik nodig om de Oerlicht Healing opleiding te kunnen volgen?

Je kunt de Oerlicht Healing opleiding volgen op een computer, tablet of telefoon, als je toegang hebt tot internet.

Ik ben niet zo technisch, kan ik dan toch online meedoen?

Als je een video op internet kunt laten afspelen en kunt inloggen in je e-mailaccount dan heb je ook de vaardigheden om mee te doen. Het is heel eenvoudig: je hebt geen technische kennis nodig.

Ik kan niet meteen beginnen met de Healing opleiding, kan ik ook later starten?

Je hebt levenslang toegang tot het digitale gedeelte van de Oerlicht Healing opleiding. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om te starten dan kun je op een later moment beginnen.

Ik ben niet hoogsensitief of paranormaal. Kan ik dan wel meedoen?

Het is belangrijk dat je energie kunt waarnemen/ervaren. Als je dat kunt ben je van harte welkom. Als dit niet het geval is, dan is dit niet geschikt voor je.

Moet ik in Opgestegen Meesters geloven om mee te doen?

Bezig zijn met Opgestegen Meesters is niet gekoppeld aan religie. Als je open staat voor Opgestegen Meesters, ook als je er nog nooit van hebt gehoord dan ben je van harte welkom. Als je niet openstaat voor Opgestegen Meesters en er niet in gelooft dan is deze Healing opleiding niet geschikt voor je.

Ik ben geen therapeut kan ik dan wel meedoen?

Er zijn ook deelnemers die de Oerlicht Healing opleiding volgen voor hun eigen spirituele verdieping. Zij zijn geen therapeut. Als je voelt dat je graag Oerlicht Healing wilt leren ben je van harte welkom.

Is er nog een vervolg op deze Oerlicht Healing opleiding?

Ja. Na het volgen van de Oerlicht Healing opleiding (deel 1) kun je verder de diepte in. Er bestaan twee vervolg Healing opleidingen. Je vergroot jouw vermogen om healing te geven nog verder. Je ontdekt onder andere nog meer over:

– Vrede
– Liefde
– Bescherming
– Reiniging
– Kosmische verbinding
– Ascensie
– Eenheid
– Creëren
– Transformatie
– Thuiskomen
– Tijd en tijdloosheid
– Gevoeligheid
– Vergeving
– Het vergroten van bewustzijn
– Leegte
– Lagen van groei en bewustzijn

Na het afronden van Oerlicht Healing (Deel 1) deel ik er graag meer over en kun je de verschillen in energie ook ervaren.

Wil jij Oerlicht Healing leren?

Ben jij geïnteresseerd in Oerlicht? Is dit iets wat bij je resoneert? Oerlicht is alleen geschikt voor je als je:

 • Heel gemotiveerd bent.
 • Bereid bent om de diepte in te gaan qua spiritualiteit en healing.
 • Al veel gedaan op het vlak van spiritualiteit/zelfontwikkeling hebt gedaan.
 • Je een lichtwerker/ professional in de zorg (zoals een therapeut) bent.


Sluit dit op je aan? Dan ben je van harte welkom. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in om op de wachtlijst te komen zodat ik contact met je kan opnemen als er ruimte is.

Wachtlijst formulier Oerlicht Healing opleiding

Oerlicht Healing training aanvraag gesprek