himalaya sterren

Wat zijn Sterrenkinderen en ben jij er één? 8 kenmerken!

Geschatte leestijd:

6 minuten

Sterrenkinderen zijn Nieuwetijdskinderen. Dat zijn kinderen met talenten en eigenschappen die in het huidige onderwijs niet passen. Hierdoor lopen ze vaak tegen problemen aan. Ze hebben iets anders nodig.

Sterrenkinderen hebben een grote innerlijke wijsheid die door de omgeving niet als zodanig wordt herkend. Vaak wordt het kind zelfs als probleem waargenomen. 

Sterrenkinderen zijn niet de enige Nieuwetijdskinderen. Zo zijn er ook:

Ondanks dat onze oorsprong (bron van liefde) allemaal hetzelfde is, worden deze kwaliteiten door Nieuwetijdskinderen verschillend neergezet. Inzicht in de verschillen tussen Nieuwetijdskinderen helpen om problemen die deze kinderen hebben te begrijpen en op te lossen.

Sterrenkinderen en vrede

Sterrenkinderen leven vanuit de energie van onvoorwaardelijke liefde. Het zijn vrede-werkers. Ze zijn al vaker op aarde geweest om de energie van liefde en wijsheid te verspreiden. Vanaf 1980 is er een nieuwe golf van Sterrenkinderen naar aarde gekomen die de aarde ‘klaar maken’ voor een nieuwe generatie Sterrenkinderen die nog meer gevoeligheid en wijsheid zullen brengen.

De energie op aarde is inmiddels zo ver dat de eerste van deze kinderen geboren zijn. Als ze optimaal zijn afgestemd op hun eigen energie weten Sterrenkinderen precies hoe ze hun kwaliteiten kunnen inzetten om de energie van de omgeving zacht te maken.

Indigo, Regenboog of- Kristalkinderen doen dit ook, maar zetten hun energie op een andere manier in. Sterrenkinderen zien vaak met lede ogen aan dat de omgeving nog niet toe is aan een verandering naar meer liefde.

sterren

Waar komen Sterrenkinderen vandaan?

Sterrenkinderen komen uit sterren/planeten die ver in de ruimte liggen en die wij (nog) niet kunnen waarnemen met onze telescopen. De trilling (de vorm van liefde en wijsheid) is daar heel hoog. Ze leven daar in eenheid met de omgeving, de ander en kennen geen dualiteit zoals we dat hier kennen.

Voordat Sterrenkinderen naar aarde kwamen, waren ze samen gekomen op de roze planeet van liefde. Daar is de verbinding tussen de Sterrenkinderen zo sterk dat ze met elkaar in eenheid nieuwe vormen van liefde kunnen creëren.

Hoe zijn Sterrenkinderen hier gekomen?

Een sterrenschip is zo’n vorm van liefde en bestaat uit materialen die op aarde (nog) niet bekend zijn. Creëren gebeurt met zijn allen in eenheid. Een sterrenschip bestaat uit energetische elementen die in liefde en verbinding gemaakt wordt. Hierdoor ontstaat een levend sterrenschip van energetische ‘materie’. Met dit voertuig van liefde zijn ze naar aarde gekomen.

De aandrijving en besturing van het sterrenschip gebeurt met het hart en het hoofd (het is een eenheid). Het ritme van de kosmos geeft de stuwende kracht om naar aarde te komen. Dit gebeurt in volledige afstemming. Het is een zich herhalende zoem, die door je heen resoneert. Je zou het kunnen tegenkomen in dromen. De liefde waarin dit plaats vindt is oneindig.

sterren en boot

Hoe incarneren Sterrenkinderen?

Als we (Sterrenkinderen) vlakbij aarde zijn kiest onze ziel zijn pad en verlaten we het schip. Veel Sterrenkinderen op aarde weten dit nog. De overgang van het sterrenschip naar aarde is een grote. De begeleiding van het schip naar aarde gebeurt met grote zorgvuldigheid. Het valt soms erg zwaar om vanuit oneindige liefde te komen op een plek waarin de illusie bestaat dat er dualiteit is.

Sterrenkinderen incarneren zonder karma; dat wil zeggen dat ze geen lessen meer te leren hebben. Het enige wat Sterrenkinderen zich hoeven te herinneren is hun eigen bron van onvoorwaardelijke liefde, want daar zitten alle lessen al opgeslagen.

Problemen van Sterrenkinderen

Sterrenkinderen zijn vaak heel intuïtief en bezitten het vermogen om gevoelens/emoties van mensen, dieren en de omgeving waar te nemen. Los van tijd en ruimte kunnen deze kinderen ook voelen welke gebeurtenissen er plaats hebben gevonden en welke nog plaats gaan vinden. In het begin kunnen deze waarnemingen erg frustrerend zijn, omdat Sterrenkinderen nog niet bij machte zijn om deze te veranderen.

De gevoeligheid van Sterrenkinderen is heel groot. Zij voelen angsten, verdriet van anderen (ook dieren) en kunnen in hun jonge jaren en als volwassenen als ze daar niet in begeleid worden het verschil tussen de gevoelens van anderen en zichzelf niet scheiden. Hierdoor kunnen Sterrenkinderen erg onzeker zijn.

Sterrenkinderen zijn kinderen/volwassenen met een hele hoge wijsheid en onvoorwaardelijke liefde naar de omgeving. Voor het gemak wordt gesproken over een hoge trilling. Hun uitdaging ligt erin om de onvoorwaardelijke liefde die ze voor anderen hebben ook voor zichzelf te laten stromen.

Vaak wordt er aangeraden aan deze kinderen om beter te verbinden met de aarde, maar deze kinderen hebben geen baat bij dergelijke aardingsoefeningen die veel al op internet staan, omdat deze niet bij hun bewustzijn passen. Zij kunnen opladen en bij zichzelf komen door af te stemmen op eenheid.

Sterrenkinderen voelen in de verbinding met anderen de projectie van het karma dat de ander nog moeten oplossen. Dat geeft Sterrenkinderen vaak het gevoel niet gewenst te zijn, omdat Sterrenkinderen voelen dat de ander zichzelf niet volledig accepteert. Door de verwarring van de gevoelens van de ander voelen Sterrenkinderen zich vaak afgewezen. Vaak zie je dat deze kinderen moeite hebben om zich uit deze illusie te onttrekken. Opgestegen Meester Boeddha kan daarbij helpen.

sterrenstelsel

Sterrenkind kenmerken

Herken je de volgende eigenschappen?

  • ben je intuïtief?
  • ben je hoogsensitief?
  • kun je gemakkelijk vrede ervaren?
  • heb je compassie met mensen, ook al hebben ze je iets aangedaan?
  • vind je het fijn om naar de sterren te kijken?
  • vind je sterrenreizen in meditaties erg fijn en voel je herkenning?
  • voel je je één met anderen?
  • voel je een sterke verbinding met de aarde?

Dan is er een grote mogelijkheid dat jij een sterrenkind bent!

sterrenkind

Korte channeling voor Sterrenkinderen:

“Lieve Sterrenkinderen. Jullie zijn hier op aarde gekomen om te helpen bij de problemen die op de planeet zijn. Voel je gesteund door ons; je bent hier uit liefde zodat je de weg kunt wijzen voor anderen om vanuit liefde te leven.”

Sterrenkinderen en meditatie

Sterrenkinderen hoeven niet te leren mediteren. Dit kunnen zij al van nature. Zij hoeven zich slechts te herinneren hoe ze dit moeten doen. Dat kan bijvoorbeeld in een cursus. Soms zijn er blokkades opgebouwd en moeten deze eerst worden gedeblokkeerd. Daarna kan een Sterrenkind zelf mediteren als ze daar behoefte aan hebben. In een meditatie kunnen ze tot rust komen of verbinden met de kennis en wijsheid die ze nodig hebben.

Wil je toch mediteren? Doe deze sterrenmeditatie!

Gerelateerde blogposts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *