Meteen naar de inhoud

Energietrilling of frequentie verhogen: hoe doe je dat?

Mathijs van der Beek

Energietrilling of frequentie verhogen: hoe doe je dat?

Alles om ons heen bestaat uit energie. Deze energie heeft een bepaalde frequentie. Dat wil zeggen dat het trilt met een bepaalde snelheid.

Energietrilling van geluid en licht

Geluid en licht hebben ook een energietrilling.

Als geluid langzaam trilt dan horen wij dat als een lage toon. Als geluid snel trilt horen we dat als een hoge toon. Als je een glas neerzet kun je deze laten breken door een hoge geluidstoon. Het glas gaat dan trillen in dezelfde snelheid als het geluid. Op gegeven moment trilt het glas zo hard dat het breekt.

Energietrilling van je lichaam

Ons lichaam heeft ook een energietrilling. Deze wordt bepaald door de hoeveelheid liefde de we laten stromen. Iemand die veel liefde laat stromen heeft een hogere trilling dan iemand die minder liefde laat stromen.

Hoe een ander je een hogere trilling geeft

Als je in de buurt van iemand komt die een hoge energietrilling heeft dan kun je mee resoneren op zijn/haar energie. Jouw trilling gaat dan omhoog. Er gaat meer liefde door je systeem stromen.

Hoe een ander je een lagere trilling geeft

Het kan ook andersom gebeuren. Je gaat met iemand resoneren met een lagere trilling. Meestal word je hier erg moe van. Dat kun je voorkomen door beter bij jezelf te blijven. Soms is dat erg moeilijk, omdat er nog iets in je energiesysteem zit dat onopgelost is zoals bijvoorbeeld emoties. Hierdoor krijg je dezelfde trilling heeft als de persoon waarmee je gaat resoneren. Hij of zij is dan een spiegel van je.

Hoe je jouw trilling verhoogt

Je kunt dan leren afsluiten, maar daarmee is het probleem niet opgelost. Beter is dan je energiesysteem te zuiveren en onopgeloste zaken op te lossen.

Je kunt ook resoneren met de Opgestegen Meesters. Dit geeft een enorme versnelling aan je spirituele groei, omdat je mee gaat trillen op heel veel liefde.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Energietrilling of frequentie verhogen: hoe doe je dat?”

 1. Als ik naar iemand kijk en ik concentreer mij erop , hoor ik een toon. Ik heb nog nooit eerder iemand ontmoet die dit ook zo ervaart. Ik weet ook niet wat ik er mee moet doen.

  1. Mathijs van der Beek

   Hallo Stans,
   Interessant. Wie weet mag je het zelf gaan ontdekken 🙂 Hou je een dagboekje bij?

   Vredige groet,

   Mathijs