sterren licht

Energietrilling of frequentie verhogen: hoe doe je dat?

Geschatte leestijd:

2 minuten

Alles om ons heen bestaat uit energie. Deze energie heeft een bepaalde frequentie. Dat wil zeggen dat het trilt met een bepaalde snelheid.

Energietrilling van geluid en licht

Geluid en licht hebben ook een energietrilling.

Als geluid langzaam trilt dan horen wij dat als een lage toon. Als geluid snel trilt horen we dat als een hoge toon. Als je een glas neerzet kun je deze laten breken door een hoge geluidstoon. Het glas gaat dan trillen in dezelfde snelheid als het geluid. Op gegeven moment trilt het glas zo hard dat het breekt.

Energietrilling van je lichaam

Ons lichaam heeft ook een energietrilling. Deze wordt bepaald door de hoeveelheid liefde de we laten stromen. Iemand die veel liefde laat stromen heeft een hogere trilling dan iemand die minder liefde laat stromen.

Hoe een ander je een hogere trilling geeft

Als je in de buurt van iemand komt die een hoge energietrilling heeft dan kun je mee resoneren op zijn/haar energie. Jouw trilling gaat dan omhoog. Er gaat meer liefde door je systeem stromen.

Hoe een ander je een lagere trilling geeft

Het kan ook andersom gebeuren. Je gaat met iemand resoneren met een lagere trilling. Meestal word je hier erg moe van. Dat kun je voorkomen door beter bij jezelf te blijven. Soms is dat erg moeilijk, omdat er nog iets in je energiesysteem zit dat onopgelost is zoals bijvoorbeeld emoties. Hierdoor krijg je dezelfde trilling heeft als de persoon waarmee je gaat resoneren. Hij of zij is dan een spiegel van je.

Hoe je jouw trilling verhoogt

Je kunt dan leren afsluiten, maar daarmee is het probleem niet opgelost. Beter is dan je energiesysteem te zuiveren en onopgeloste zaken op te lossen.

Je kunt ook resoneren met de Opgestegen Meesters. Dit geeft een enorme versnelling aan je spirituele groei, omdat je mee gaat trillen op heel veel liefde.

Ga naar

4 reacties op “Energietrilling of frequentie verhogen: hoe doe je dat?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Stans avatar
  Stans

  Als ik naar iemand kijk en ik concentreer mij erop , hoor ik een toon. Ik heb nog nooit eerder iemand ontmoet die dit ook zo ervaart. Ik weet ook niet wat ik er mee moet doen.

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Hallo Stans,
   Interessant. Wie weet mag je het zelf gaan ontdekken 🙂 Hou je een dagboekje bij?

   Vredige groet,

   Mathijs

   1. Stans avatar
    Stans

    Nee, ik houd geen dagboek bij. Waarom ? Denk je dat dit misschien inzicht geeft?
    Warme groet Stans

    1. Mathijs van der Beek avatar
     Mathijs van der Beek

     Dat kan inderdaad inzicht geven 🙂