Wat is spiritueel verlicht en hoe raak je zelf verlicht?

Je wil van al je karma af. Je wilt spiritueel verlicht raken en een staat van liefdevol zijn bereiken, maar hoe doe je dat? Krijg allereerst inzicht in de misverstanden die hierbij horen!

De misverstanden over spiritueel verlicht raken (ascensie):

  • ”Je moet er veel voor mediteren”
  • ”Je moet al vele levens hebben geleefd”
  • ”Als je verlicht bent dan heb je op aarde niets meer te doen”
  • ”Spirituele verlichting is een eindstadium”
  • ”Je moet eerst al je karma oplossen”
  • ”Als ik spiritueel verlicht ben is het dit mijn laatste leven op aarde”

Gelukkig is de tijd dat je uren moest mediteren om verlichting te bereiken voorbij. Iedereen heeft de mogelijk om verlichting te ervaren en dit te integreren in zijn leven, zodat je vanuit liefde en vreugde kunt leven. Door af te stemmen op Opgestegen Meesters kun je jouw proces een enorme boost geven.

Channeling van de opgestegen meesters over ascensie

Lieve mensen,Spirituele verlichting

Wij zijn hier om jullie te helpen bij het proces dat jullie ascensie noemen.
Ascensie in jullie woorden betekent dat je zoekt naar verlichting en je eigen licht meer laat schijnen in je leven.

Voor ons ligt dat iets anders. Wij zien jullie prachtige licht al en helpen jullie om dit licht tot expressie te brengen. Dat valt nog niet altijd mee. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn ook mensen geweest op aarde.

Ieder van ons heeft zich zijn eigen kwaliteit eigen mogen maken op aarde. Zodra dit liefdevol gebeurt en in overstemming met de bron is, bereik je op aarde het hoogst haalbare zoals jullie dat zeggen. Wij noemen dat vrijheid in lichaam en geest zodat je licht kan stromen waar het nodig is.  Om deze vrijheid te leren kun je afstemmen op ons licht. Onze kennis en ervaring helpen jou dan bij het bereiken van jouw Ascensie.

Onze liefde is onvoorwaardelijk en straalt de hele dag. De bron is oneindig en wij geven oneindig veel liefde. Het afstemmen op ons is erg gemakkelijk als je hart open is. Wij hebben Mathijs gevraagd om mensen te helpen bij het afstemmen op onze energie. We zullen in deze channeling ook een aantal eenvoudige oefeningen meegeven die je kunt doen om deze afstemming te ervaren. Wees gerust. Wij zijn bij je op het moment dat je dit probeert.

KuthumiDe opgestegen meester Kuthumi is het gemakkelijkste voor veel mensen. Hij presenteert de energie van onvoorwaardelijke liefde en focust deze direct op een voor jouw voelbare of zichtbare plek. Concentreer voor Kuthumi op je voorhoofd (3e oog). Houdt je aandacht 15 minuten vast en je zult merken hoe eenvoudig het is om ons te ervaren.

De Christusenergie is steeds makkelijk te ervaren, de energie is allesomvattend. Deze energie werkt door het hart. De zachtroze energie die transparant en zuiver is kun je daar ook voelen. Het is heel dun. Visualiseer een lotusbloem op je hart die open gaat en laat daar tot 3 bloemen uit bloeien. Elke bloem is lichter en transparanter. Voel hoe je lichaam opstijgt en zich verbind met de fijne dimensies waar wij ons bevinden.

Namasté

Jij kunt ook deze energie ervaren!

Jij kunt spiritueel verlichting ervaren zonder uren te mediteren, door te leren afstemmen op de energie van Opgestegen Meesters. Bovendien komt jouw proces dan in een stroomversnelling. Start met één van de oefeningen hierboven en deel je ervaring in een reactie!

Meer weten?

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek eOpgestegen Meesters helpen je onder andere om tot verlichting te komen. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP hoe je je verbindt met Opgestegen Meesters en leer je hoe ze je kunnen ondersteunen op je pad naar verlichting. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisieIk help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *