Een kenmerk van spirituele verlichting is dat je in staat bent om de liefde in ieder levend wezen te herkennen. Een ander kenmerk is dat je geen afgescheidenheid ervaart, maar eenheid.

Er zijn diverse misverstanden over wat er nodig is om verlicht te raken. De eerste stap naar verlichting is hier bewust van worden.

De misverstanden over spiritueel verlicht raken (ascensie):

  • ”Je moet er veel voor mediteren”
  • ”Je moet al vele levens hebben geleefd”
  • ”Als je verlicht bent dan heb je op aarde niets meer te doen”
  • ”Spirituele verlichting is een eindstadium”
  • ”Je moet eerst al je karma oplossen”
  • ”Als ik spiritueel verlicht ben is het dit mijn laatste leven op aarde”

Gelukkig is de tijd dat je uren moest mediteren om verlichting te bereiken voorbij. Iedereen heeft de mogelijk om verlichting te ervaren en dit te integreren in zijn leven, zodat je vanuit liefde en vreugde kunt leven. Door af te stemmen op Opgestegen Meesters kun je jouw proces een enorme versnelling geven.

Channeling van de opgestegen meesters over ascensie

Spirituele verlichting

Lieve mensen,

Wij zijn hier om jullie te helpen bij het proces dat jullie ascensie noemen.
Ascensie in jullie woorden betekent dat je zoekt naar verlichting en je eigen licht meer laat schijnen in je leven.

Voor ons ligt dat iets anders. Wij zien jullie prachtige licht al en helpen jullie om dit licht tot expressie te brengen. Dat valt nog niet altijd mee. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn ook mensen geweest op aarde.

Ieder van ons heeft zich zijn eigen kwaliteit eigen mogen maken op aarde. Zodra dit liefdevol gebeurt en in overstemming met de bron is, bereik je op aarde het hoogst haalbare zoals jullie dat zeggen. Wij noemen dat vrijheid in lichaam en geest zodat je licht kan stromen waar het nodig is.  Om deze vrijheid te leren kun je afstemmen op ons licht. Onze kennis en ervaring helpen jou dan bij het bereiken van jouw Ascensie.

Onze liefde is onvoorwaardelijk en straalt de hele dag. De bron is oneindig en wij geven oneindig veel liefde. Het afstemmen op ons is erg gemakkelijk als je hart open is. Wij hebben Mathijs gevraagd om mensen te helpen bij het afstemmen op onze energie. We zullen in deze channeling ook een aantal eenvoudige oefeningen meegeven die je kunt doen om deze afstemming te ervaren. Wees gerust. Wij zijn bij je op het moment dat je dit probeert.

Kuthumi

De opgestegen meester Kuthumi is het gemakkelijkste voor veel mensen. Hij presenteert de energie van onvoorwaardelijke liefde en focust deze direct op een voor jouw voelbare of zichtbare plek. Concentreer voor Kuthumi op je voorhoofd (3e oog). Houdt je aandacht 15 minuten vast en je zult merken hoe eenvoudig het is om ons te ervaren.

De Christusenergie is steeds makkelijk te ervaren, de energie is allesomvattend. Deze energie werkt door het hart. De zachtroze energie die transparant en zuiver is kun je daar ook voelen. Het is heel dun. Visualiseer een lotusbloem op je hart die open gaat en laat daar tot 3 bloemen uit bloeien. Elke bloem is lichter en transparanter. Voel hoe je lichaam opstijgt en zich verbind met de fijne dimensies waar wij ons bevinden.

Namasté

Jij kunt ook deze energie ervaren!

Jij kunt spiritueel verlichting ervaren zonder uren te mediteren, door te leren afstemmen op de energie van Opgestegen Meesters. Bovendien komt jouw proces dan in een stroomversnelling. Start met één van de oefeningen hierboven en deel je ervaring in een reactie!

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *