Meteen naar de inhoud

Gouden energie

Mathijs van der Beek

Gouden energie

Iemand die verlicht is heeft gouden energie om zich heen. Als je werkt met gouden energie dan werk je met de energie van verlichting.

Toen Nelson Mandela overleed nam ik een gouden gloed waar om de hele aarde heen. Zijn energie heeft heel veel liefde op de planeet gebracht.

Frequentie en trilling van kleuren

Dat de kleur goud wordt waargenomen heeft te maken met de frequentie/trilling. Denk maar aan onze aardse kleuren. Rood heeft een andere golflengte (frequentie) dan blauw. Of vergelijk het maar eens met het waarnemen van engelen zoals Aartsengel Michaël. Die wordt over het algemeen waargenomen met de kleur blauw.

Iedereen neemt frequenties op zijn eigen manier waar. Over het algemeen zie je dat verlichte energie wordt waargenomen in de kleur goud.

Ook de stad Shamballa bestaat uit gouden energie. Er zijn overigens nog meer lichtsteden met andere kleuren zoals bijvoorbeeld kristallijn (de kleur van kristal, doorzichtig).

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *