Gouden energie

Iemand die verlicht is heeft gouden energie om zich heen. Als je werkt met gouden energie dan werk je met de energie van verlichting.

Toen Nelson Mandela overleed nam ik een gouden gloed waar om de hele aarde heen. Zijn energie heeft heel veel liefde op de planeet gebracht.

Frequentie en trilling van kleuren

Dat de kleur goud wordt waargenomen heeft te maken met de frequentie/trilling. Denk maar aan onze aardse kleuren. Rood heeft een andere golflengte (frequentie) dan blauw. Of vergelijk het maar eens met het waarnemen van engelen zoals Aartsengel Michaël. Die wordt over het algemeen waargenomen met de kleur blauw.

Iedereen neemt frequenties op zijn eigen manier waar. Over het algemeen zie je dat verlichte energie wordt waargenomen in de kleur goud.

Ook de stad Shamballa bestaat uit gouden energie. Er zijn overigens nog meer lichtsteden met andere kleuren zoals bijvoorbeeld kristallijn (de kleur van kristal, doorzichtig).

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.


Ga naar


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *