Scheppingsstralen

zonnestralen vergelijking scheppingsstralenVanuit het bewustzijn van de aarde gezien kun je scheppingsstralen waarnemen. Het is net als de zon. Je neemt een zonnestraal, een deel van de zon waar. Bij een scheppingsstraal neem je een deel van de bron waar. Hoe dichter je bij de bron komt, hoe meer je in verbinding komt met de gehele bron.

Er zijn veel verschillende visies op scheppingsstralen. Zijn het er 7, 12, 14 of nog meer? Dit is afhankelijk van het bewustzijn waar je mee waarneemt.

Een scheppingsstraal heeft alle dimensies in zich. Van het onstoffelijke tot het stoffelijke.

Vanuit het bewustzijn van de bron bestaan er geen verschillende scheppingsstralen. Daar is alles één. Vanaf daar wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende stralen. Dat is ook de reden dat veel Opgestegen Meesters en engelen in verschillende scheppingsstralen werken. Ook dit kun je weer vergelijken met de zon. Als je vanuit de zon kijkt dan zijn er geen zonnestralen, maar is er één groot licht dat schijnt.

Toch is het nuttig om te leren werken met een scheppingsstraal. Het helpt je namelijk om je groei te versnellen, je missie op aarde te leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *