Over Mathijs

“Eindelijk durfde ik te doen wat ik het liefste deed!”

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Als kind vond ik de wereld om me heen hard. Ik voelde bijvoorbeeld zowel gevoelens van anderen als de aanwezige sfeer. Ik vond dat normaal, maar kwam er pas laat achter dat niet iedereen de wereld op deze manier waarnam. Ik voelde me onbegrepen in mijn omgeving…

Ik trok mezelf langzaam terug en gaf mijn gevoeligheid steeds minder ruimte. De ‘gevoeligheidsluikjes’ deed ik als het ware steeds meer dicht.

Toch voelde ik van binnen dat er meer was. Vanaf mijn 12e begon ik me bewust bezig te houden met spirituele dingen zoals Reiki. Toch sprak ik in eerste instantie niet over spiritualiteit. Ik merkte dat mensen het eng vonden. Tijdens het volgen van mijn opleiding tot gymdocent liet ik dat meer los. Ik bleef me ontwikkelen en volgde onder andere de Totaal Balans Opleiding.

“Alles viel op zijn plek toen ik ontdekte wie Opgestegen Meesters waren!”

Tijdens een cursus leerde ik wie Opgestegen Meesters waren. Er vielen er allerlei kwartjes:

  • Ik voelde hoe Opgestegen Meesters het aardse leven kunnen vergemakkelijken. Ze hielpen me bijvoorbeeld om me één te voelen met alles en iedereen en om heen en om het ontstaan van de kosmos, prachtige sterrenpoorten, vrede en onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Via Opgestegen Meesters besefte ik dat deze energie hard nodig was op aarde.
  • Verder ontdekte dat ik mijn paranormaliteit en hoogsensitiviteit kan gebruiken als een kwaliteit, om met Opgestegen Meesters te werken. Mijn gevoelsleven kwam toen in een stroomversnelling!

Ook wist ik wat ik qua werk het liefste wilde doen. Toch durfde ik dat niet meteen…

“Pas na 17 jaar ging ik doen wat ik het allerliefste wilde doen”

Samen met een college had ik een digitale methode bewegingsonderwijs ontwikkeld. Het was ons kindje waar we allebei onze spirituele en holistische visie in hadden gestopt. Het was heel succesvol. Ik voelde dat ik het openbaar wilde maken zodat iedereen het kon gebruiken, maar dat kon niet binnen de organisatie. Toen er een nieuwe directrice kwam die onze holistische visie die wij in de methode hadden zitten, niet ondersteunde wist ik dat er maar één ding op zat; ons kindje loslaten en gaan doen waar ik mijn hele leven naar toe had gewerkt.

Ik besloot om te stoppen bij mijn werkgever en sinds 2017 samen met mijn partner de wereld over te reizen. Ik leer hoogsensitieve/paranormale lichtwerkers hoe zij aan anderen een healing kunnen geven, zodat ze doen waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn.

In de media

Geregeld verschijn ik in de media. Ik vind het leuk om op deze manier mensen te inspireren. Klik hier voor een overzicht van waar ik in de media verscheen.

Voorkant paravisie
Artikel nhd opgestegen meesters deel
Vriendin