Over Mathijs

“Eindelijk durfde ik te doen wat ik het liefste deed!”

Mathijsvanderbeek bos blij

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Als kind vond ik de wereld om me heen erg hard. Ik voelde bijvoorbeeld zowel gevoelens van anderen als de aanwezig sfeer. Ik vond dat heel normaal, maar kwam er pas heel laat achter dat niet iedereen de wereld op deze manier waar nam. Ik voelde me onbegrepen in mijn omgeving…

Ik trok mezelf langzaam terug en gaf mijn gevoeligheid steeds minder ruimte. De ‘gevoeligheidsluikjes’ deed ik als het ware steeds meer dicht.

Toch voelde ik van binnen dat er meer was. Vanaf mijn 12e begon ik me bewust bezig te houden met ‘spirituele’ dingen zoals Reiki. Toch sprak ik in eerste instantie niet over spiritualiteit. Ik merkte dat mensen het eng vonden. Tijdens het volgen van mijn opleiding tot gymdocent liet ik dat meer los. Ik bleef me ontwikkelen en volgde onder andere de Totaal Balans Opleiding.

“Alles viel op zijn plek toen ik ontdekte wie Opgestegen Meesters waren!”

Tijdens een cursus leerde ik wie Opgestegen Meesters waren. Er vielen er allerlei kwartjes:

  • Ik voelde hoe Opgestegen Meesters het aardse leven kunnen vergemakkelijken. Het één voelen met alles en iedereen, het regelmatig voelen dat er al vrede is, het ontstaan van de kosmos ervaren, de prachtige sterrenpoorten en de onvoorwaardelijke liefde deden me beseffen dat deze energie hard nodig was op aarde.
  • Verder ontdekte dat ik mijn gevoeligheidsantenne kan gebruiken als een kwaliteit, om met Opgestegen Meester te werken. Mijn gevoelsleven kwam toen in een stroomversnelling!

Ook wist ik wat ik qua werk het liefste wilde doen. Toch durfde ik dat niet meteen…

“Pas na 17 jaar ging ik doen wat ik het allerliefste wilde doen”

Samen met een college had ik een digitale methode bewegingsonderwijs ontwikkeld. Het was ons kindje waar we allebei onze spirituele en holistische visie in hadden gestopt. Het was heel succesvol. Ik voelde dat ik het openbaar wilde maken zodat iedereen het kon gebruiken, maar dat kon niet binnen de organisatie. Toen er een nieuwe directrice kwam die onze holistische visie die wij in de methode hadden zitten, niet ondersteunde wist ik dat er maar één ding op zat. Ons kindje loslaten en gaan doen waar ik mijn hele leven naar toe had gewerkt.

Ik besloot om te stoppen bij mijn werkgever en als digitale nomade samen met mijn partner de wereld over te reizen. Met mijn achtergrond als HSP en coach help ik ondertussen hoogsensitieve mensen om hun levensmissie te leven en hun droombaan te vinden, zodat ze doen waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn. Zodat je lekker en in je vel zit en je inkomen floreert! Om je optimaal te ondersteunen zet ik mijn hoogsensitiviteit in en werk ik samen met Opgestegen Meesters.

In de media

Geregeld verschijn ik in de media. Ik vind het leuk om op deze manier mensen te inspireren. Klik hier voor een overzicht van waar ik in de media verscheen.

Voorkant paravisie
Artikel nhd opgestegen meesters deel
Vriendin