Meteen naar de inhoud

Energetische koorden

Mathijs van der Beek

Energetische koorden

Energetische koorden zijn verbindingen (soort energielijnen) tussen 2 mensen. Door deze koorden kun je informatie uitwisselen met elkaar. Deze koorden ontstaan alleen als beide personen dit op bewust of onbewust niveau goed vinden. Energetische koorden kunnen zowel positief als negatief voor je werken.

Energetische koorden op diverse niveaus

Een koord kan op verschillende niveau’s zitten. Bijvoorbeeld op:

  • zielsniveau
  • persoonlijk niveau (onopgeloste emoties/gebeurtenissen)
  • genetisch niveau
  • quantum niveau (relatief nieuw)
  • vorige levens
  • relationeel niveau (denk ook aan mensen op je werk)

Energetische koorden verwijderen, waarom zou je dat doen?

Het is belangrijk om alle energetische koorden die je niet meer nodig hebt te verwijderen, zodat je goed in je eigen energie blijft. Soms kunnen energetische koorden met bepaalde mensen veel energie kosten. Dan gaat er vooral veel energie van jou naar die persoon en niet terug. Dan mist er balans.

De dynamiek van energetische koorden kun je ook zien in het dagelijks leven. Net als je afscheid neemt van bepaalde mensen bellen ze. Ze voelen op onbewust niveau dat het koord doorbroken wordt en ondernemen actie. Dit is een bevestiging dat er tussen jou en de ander een koord aanwezig is.

Hoe verwijder je energetische koorden?

Energetische koorden kun je relatief gemakkelijk verwijderen met behulp van meditatie, engelen en Opgestegen Meesters. Vraag op hulp bij een therapeut of spiritueel coach die je kan helpen dit op de juiste wijze te doen/leren.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *