touw

Energetische koorden

Geschatte leestijd:

1 minuut

Energetische koorden zijn verbindingen (soort energielijnen) tussen 2 mensen. Door deze koorden kun je informatie uitwisselen met elkaar. Deze koorden ontstaan alleen als beide personen dit op bewust of onbewust niveau goed vinden. Energetische koorden kunnen zowel positief als negatief voor je werken.

Energetische koorden op diverse niveaus

Een koord kan op verschillende niveau’s zitten. Bijvoorbeeld op:

  • zielsniveau
  • persoonlijk niveau (onopgeloste emoties/gebeurtenissen)
  • genetisch niveau
  • quantum niveau (relatief nieuw)
  • vorige levens
  • relationeel niveau (denk ook aan mensen op je werk)

Energetische koorden verwijderen, waarom zou je dat doen?

Het is belangrijk om alle energetische koorden die je niet meer nodig hebt te verwijderen, zodat je goed in je eigen energie blijft. Soms kunnen energetische koorden met bepaalde mensen veel energie kosten. Dan gaat er vooral veel energie van jou naar die persoon en niet terug. Dan mist er balans.

De dynamiek van energetische koorden kun je ook zien in het dagelijks leven. Net als je afscheid neemt van bepaalde mensen bellen ze. Ze voelen op onbewust niveau dat het koord doorbroken wordt en ondernemen actie. Dit is een bevestiging dat er tussen jou en de ander een koord aanwezig is.

Hoe verwijder je energetische koorden?

Energetische koorden kun je relatief gemakkelijk verwijderen met behulp van meditatie, engelen en Opgestegen Meesters. Vraag op hulp bij een therapeut of spiritueel coach die je kan helpen dit op de juiste wijze te doen/leren.

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *