Veelgestelde vragen

Hier vind je veelgestelde vragen. Mis je een vraag? Neem dan contact op.

Ik ben niet hoogsensitief. Kan ik toch door jou gecoacht worden?

Hoogsensitieve mensen zijn gemakkelijker in staat om contact met Opgestegen Meesters te ervaren. Als jij openstaat voor Opgestegen Meesters en hun hulp dan ben je van harte welkom.

Word je vergoed door de zorgverzekering? Wat zijn eventuele andere mogelijkheden?

Je kunt zelf onderzoeken of/in welke mate mijn hulp wordt gezien als coaching en/of wordt vergoed. Neem bijvoorbeeld zelf contact op met de onderstaande instanties en informeer wat de mogelijkheden zijn bij:

1. De Belastingdienst. Coaching wordt bij de Belastingdienst vaak gezien als studiekosten. Het doel van het coachingtraject moet in dat geval gericht zijn op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Coaching is voor zzp’ers vaak aftrekbaar als bedrijfskosten.

2. Je werkgever. Zoals via het opleidingsbudget (in het kader van persoonlijke ontwikkeling van werknemers) of via de Arbodienst van het bedrijf (in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld ter preventie van burn-out, voorkoming van langdurig ziekteverzuim of re-integratie).

3. De zorgverzekeraar. Coaching zit niet in het basispakket. Afhankelijk van je polis kan het zijn dat coaching in je aanvullende pakket is opgenomen.

4. Het UWV. Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je sluit dan met het UWV een individuele re-integratie overeenkomst.

Ik begrijp dat je in het buitenland leeft. Coach je ook online?

Ik coach online. Verder werk ik met gemotiveerde mensen die afstand geen probleem vinden. Zelf reis ik de hele wereld over om cursussen en workshops te volgen die me ondersteunen.

Doe je ook outplacement trajecten?

Ik help lichtwerkers om hun missie te gaan leven. Als je vanuit je werk de gelegenheid krijgt om hierbij geholpen te worden door bijvoorbeeld een outplacement traject, dan ben je van harte welkom.

Ik ben niet gelovig. Kunnen Opgestegen Meesters me dan toch helpen?

Opgestegen Meesters staan los van religie. Het belangrijkste is dat je er voor open staat.