Meteen naar de inhoud

Sonia Bos

Mathijs van der Beek

Sonia Bos

Sonia Bos is geboren in op 15 oktober 1946. Na een lange zoektocht ontdekte ze meditatie en ontwikkelde ze haar paranormale gaven. Ze ontdekte dat waarheid en liefde in het leven van elk mens aanwezig is en dat je deze door meditatie kunt ontsluiten.

Sonia werkte met de christusenergie en channelde diverse informatie door. Ze werkte als spiritueel genezers en legde het verband tussen ziek zijn en bewustworden.

Na een lange periode als spiritueel genezeres ging Sonia zich richten op de Aquariusmystiek. Dit heeft alles te maken met het aquariustijdperk.

Chakra’s

Sonia gaf informatie door over dertien (aquarius) chakra’s. Ze ontving deze informatie in de jaren ’90.

Met de inzichten die Sonia gaf over ‘de oude zeven chakra’s‘ en de nieuwe Aquariuschakra’s introduceerde ze een vernieuwende kijk/visie.

Sonia Bos is overleden op 11 januari 2009. Het werk van Sonia Bos wordt nog in stand gehouden. Meer informatie over haar werk kun je vinden op: http://www.aquariusacademie.nl/

Vernieuwende visie op chakra’s

Sonia is niet de enige met een vernieuwende kijk/visie. Door het internet wordt het delen van informatie steeds makkelijker en merk je dat er door verschillende mensen diverse waarnemingen en visies gepubliceerd worden van nieuwe chakra’s. Zo zijn er kristalchakra’s, hogere chakra’s en in mijn waarneming zijn er ook kosmische chakra’s (chakra 15, 16 en 17) die actief aan het worden zijn. Deze laatste zijn er om je grootsheid van eenheid en liefde te gronden.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *