paars licht

Sonia Bos

Geschatte leestijd:

1 minuut

Sonia Bos is geboren in op 15 oktober 1946. Na een lange zoektocht ontdekte ze meditatie en ontwikkelde ze haar paranormale gaven. Ze ontdekte dat waarheid en liefde in het leven van elk mens aanwezig is en dat je deze door meditatie kunt ontsluiten.

Sonia werkte met de christusenergie en channelde diverse informatie door. Ze werkte als spiritueel genezers en legde het verband tussen ziek zijn en bewustworden.

Na een lange periode als spiritueel genezeres ging Sonia zich richten op de Aquariusmystiek. Dit heeft alles te maken met het aquariustijdperk.

Chakra’s

Sonia gaf informatie door over dertien (aquarius) chakra’s. Ze ontving deze informatie in de jaren ’90.

Met de inzichten die Sonia gaf over ‘de oude zeven chakra’s‘ en de nieuwe Aquariuschakra’s introduceerde ze een vernieuwende kijk/visie.

Sonia Bos is overleden op 11 januari 2009. Het werk van Sonia Bos wordt nog in stand gehouden. Meer informatie over haar werk kun je vinden op: http://www.aquariusacademie.nl/

Vernieuwende visie op chakra’s

Sonia is niet de enige met een vernieuwende kijk/visie. Door het internet wordt het delen van informatie steeds makkelijker en merk je dat er door verschillende mensen diverse waarnemingen en visies gepubliceerd worden van nieuwe chakra’s. Zo zijn er kristalchakra’s, hogere chakra’s en in mijn waarneming zijn er ook kosmische chakra’s (chakra 15, 16 en 17) die actief aan het worden zijn. Deze laatste zijn er om je grootsheid van eenheid en liefde te gronden.

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *