engelen vleugels

Elohim engelen, wie zijn dat?

Geschatte leestijd:

2 minuten

Elohim engelen zijn hele krachtige engelen. Ze transformeren de energie van de kosmos, zodat je versneld spiritueel kunt groeien. Ze creëren als het ware een snelweg voor je naar het eenheidsbewustzijn/de bron. Ze helpen om de illusie van karma, blokkades en dualiteit te doorzien, zodat je vrij kunt raken van deze beperkende structuren.

Elohim lichtstralen

Er zijn 12 Elohim lichtstralen. Elke lichtstraal heeft zijn eigen kleur en eigenschappen, hieronder vind je een overzicht;

 1. Wit; zuivering
 2. Violet; transformatie
 3. Blauw; bescherming/vrede
 4. Roze; onvoorwaardelijke liefde
 5. Groen; evenwicht/healing
 6. Geel; ontplooiing/wijsheid
 7. Rood; levenskracht/focus
 8. Magenta; heel worden/hoogste staat van Zijn
 9. Turkoois; creativiteit/speelsheid
 10. Goud,;bewustzijn/mannelijk principe
 11. Zilver; intuïtie/vrouwelijk principe
 12. Kristallijn; verbinding van alle dimensies/en van de stoffelijke en niet stoffelijke wereld

De overstijgende energie die alles bevat is de christusenergie.

Elohim bewustzijn

Het bewustzijn waarmee Elohim engelen waar worden genomen vertelt ons niet alleen een hoop over hen, maar ook over onze eigen processen.
Wij zijn in staat om hiërarchie aan te brengen in de vertaling van de energie van Elohim, daar waar deze eigenlijk niet op zijn plaats is. Immers zouden alle dimensies en niveau’s één zijn.

Elohim engelen: de krachtigste engelen?

Er wordt gezegd dat Elohim de krachtigste en machtigste engelen zijn. Vanuit het eenheidsbewustzijn gekeken kan dit echter niet juist zijn.

Als wij werkelijk één zijn met elkaar en met alles, dan zijn wij ook één met hen engelen. Het feit dat wij de hen plaatsen als iets dat ‘buiten’ onszelf is, betekent dat we nog waarnemen vanuit ons afgescheiden bewustzijn.

Het is juist de éénheid die deze engelen komen brengen. Vanuit dat perspectief gezien is dit het moment waarop wij weer heel en één kunnen worden met onszelf en ook een andere waarneming kunnen hebben.

Vanuit het eenheidsbewustzijn zou een andere uitleg zijn dat Elohim engelen een deel van onszelf zijn, waar we weer verbinding mee kunnen maken. Het geeft ons de mogelijkheid om via een soort van snelweg heel te worden en in heelheid te leven.

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *