droom waarmaken met volkswagen

Maak met Opgestegen Meester Kuthumi je dromen waar

Kuthumi is geboren aan het begin van de 19e eeuw in Kasjmir. Hij leefde een vrij teruggetrokken bestaan. Hij studeerde aan verschillende universiteiten. Vlak daarna bracht hij zijn leven door in het Lama Klooster in ShiGatse.

Eigenlijk is er verder vrij weinig over hem bekend en bestaan er daardoor wat verschillende verhalen.

Als ik op hem afstem dan is duidelijk voelbaar dat Opgestegen Meester Kuthumi zijn eigen leringen vorm gaf en vanuit liefde deze leringen verspreide. Volgens diverse bronnen deed hij dat aan zijn meest toegewijde studenten. Dit klinkt enigszins logisch omdat deze energie goed overeen komt met de kwaliteit die Opgestegen Meester Kuthumi in de meditaties meegeeft.

Waar helpt Kuthumi bij?

 • Focussen vanuit liefde op jouw ideeën en dromen
 • Succesvol met projecten en dromen zijn
 • Liefde geven aan je dromen
 • Ideeën aarden en er stevigheid aan geven
 • Vanuit eenheidsbewustzijn de stroom van jouw dromen en ideeën versnellen
Kuthumi
Bron afbeelding: Peter & Birgitte Fich Christiansen

Channeling Kuthumi

”Lieve mensen,

Het is zinvol om te vertellen dat er meer nodig is in de wereld dan alleen liefde. Liefde groeit als je er aandacht aan geeft. Zonder aandacht zal het onmogelijk zijn om deze liefde om te zetten in creaties.

Liefdevolle aandacht is nodig om jouw dromen/ideeën vorm te geven. Dit leven vanuit het hart betekent dat je als vanzelf op elk moment creëert vanuit liefde. Het is een eerbetoon aan jezelf om vanuit deze liefde te creëren, te voelen en ervaren hoe liefde de wereld om je heen langzamerhand verandert.

Het is focus vanuit liefde die er voor zorgt dat we als vanzelf weten wat er mag gebeuren. Ons diepste verlangens waarmee we naar aarde zijn gekomen mogen de ruimte en aandacht krijgen om te ontspruiten, zodat onze liefde kan stromen en we leven naar onze eigen vrije wil.

Vredige groet,

Kuthumi”

Video over dromen waarmaken met Kuthumi

Meditatie met Kuthumi

Volg het onderstaande stappenplan om met Kuthumi te mediteren. Heb je nog nooit gemediteerd? Lees hier over de 3 fases van meditatie.

Kuthumi meditatie oefening

 • Stap 1: bedenk van te voren waar je hulp bij wilt hebben.
 • Stap 2: sluit je ogen en vraag om liefdevolle eenheidsenergie en bescherming.
 • Stap 3: vraag het volgende: “Kuthumi laat de energie die mij ondersteunt bij ………… (wat je van tevoren bedacht hebt) door me heen stromen.
 • Stap 4: richt dan je aandacht op de achterkant van je hoofd vlakbij je nek en laat daar de energie van Kuthumi binnen komen.
 • Stap 5: alle overtuigingen die niet in overeenstemming zijn met je droom worden aangeraakt. Dat kan soms wat intens aanvoelen. Observeer en laat de energie zijn werk doen totdat het weer rustig is. Als je lichaam gevuld is met de energie kun je door naar stap 6.
 • Stap 6: visualiseer een gouden bloem bij je hart die een streng naar beneden laat groeien in de aarde.
 • Stap 7: houd dit beeld vast of laat de dynamiek van de energie toe de visualisatie te gronden.
 • Stap 8: afhankelijk van je vraag kan dat zijn dat het gouden licht zich over de aarde verspreid of juist heel geconcentreerd een plek inneemt.
 • Stap 9: als je merkt dat de visualisatie klaar is rond dan de meditatie af.
 • Stap 10: beweeg zachtjes je vinger, handen, tenen en voeten.
 • Stap 11: open je ogen.

Veel succes!

Wil je de kosmische energie van Kuthumi ervaren?

Verbind dan gedurende 6 minuten met de onderstaande energiekaart en laat de energie stromen. Je kunt verbinden door eerst een halve minuut te kijken naar de kaart en daarna je ogen sluiten. Je kunt als je het fijn vind de muziek onder de kaart starten (deze duurt 6:10).

Meester kuthumi

Gerelateerde blogposts

8 reacties op “Maak met Opgestegen Meester Kuthumi je dromen waar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Gé de Grooth avatar
  Gé de Grooth

  Heel bijzonder want Concentratie is lastig!

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Lieve Gé,

   Dankjewel voor je reactie. Concentratie kan soms erg lastig zijn. Het is liefde die deze kwaliteit volledig tot zijn recht kan laten komen.

   Liefs Mathijs

 2. Denise avatar
  Denise

  Fijne meditatie, fijn het gevoel te krijgen geholpen te worden door het universum en dat ik het dus niet alleen hoef te doen.

 3. Jitske avatar
  Jitske

  wauw, dat heeft wat in beweging gebracht. Op het moment dat ik mij afstemde op de energie van Kuthumi ging mijn hoofd heel langzaam ronddraaien. Iedere keer als ik dacht dat het klaar was begon het weer op nieuw. Ik kon en mocht er steeds verder in ontspannen. Als ik deze ervaring in woorden zou vatten zou ik zeggen dat iedere keer als ik weerstand voel op mijn pad, ik even word gevraagd om stil te staan, te voelen, te ontspannen en in overgave verder te gaan. Dank je wel Kuthumi en dank je wel Mathijs voor het delen. Namaste

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Wauw.. super!

 4. Monique avatar
  Monique

  Hi, bij mij mist t muziekje onder de afbeelding, ga t evengoed uitproberen
  Ben benieuwd!

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Leuk. Ben benieuwd naar je ervaring.

 5. Petermathieu avatar
  Petermathieu

  Hoi Mathijs,

  Tevens bedankt voor de meditatie muziek “De best of Aeoliah” Deze manier van levensinvulling laat me maar niet met rust. Terwijl ik daar ironisch genoeg naar opzoek ben. Ik heb er altijd voor gekozen om het vredespad te bewandelen, maar doordat ik me door anderen liet beinvloeden, kwamen mijn eigen doelen op de laatste plaats. Dank je voor de verduidelijking, die het leven mij kan bieden.

  Blessed be,
  Petermathieu.