Opgestegen Meester Maha Chohan Ragoczy was naar verluidt een grote spirituele leraar. Hij onderwees onder andere Opgestegen Meester Saint Germain.

Maha Chohan Ragoczy ondersteunt wereldleiders voor wereldvrede en is een van de bewakers van de kosmische vlam en onderdeel van de galactische raad.

Zijn energie is niet in woorden te vatten. Het is zo groots, liefdevol en vredig dat je zoiets het beste kunt ervaren. Ik heb daarom besloten om de weg van de intuïtie en de weg van energie te volgen, zodat je buiten de kaders die door woorden kunnen worden meegegeven kunt ontdekken.

Maha Chohan
Bron afbeelding: Peter & Birgitte Fich Christiansen

Daarop heb ik 3 Opgestegen Meester kaarten van hem gemaakt die ik gratis beschikbaar stel ten behoeve van wereldvrede. De meditatie met de Opgestegen Meester kaarten kun je in de video hieronder doen. Je kunt ook alleen de audio doen met de kaarten. Die staat onder de video.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Hoe Maha Chohan Ragoczy helpt bij vrede”