Meteen naar de inhoud

Hoe Maha Chohan Ragoczy helpt bij vrede

  Opgestegen Meester Maha Chohan Ragoczy was naar verluidt een grote spirituele leraar. Hij onderwees onder andere Opgestegen Meester Saint Germain.

  Maha Chohan Ragoczy ondersteunt wereldleiders voor wereldvrede en is een van de bewakers van de kosmische vlam en onderdeel van de galactische raad.

  Zijn energie is niet in woorden te vatten. Het is zo groots, liefdevol en vredig dat je zoiets het beste kunt ervaren. Ik heb daarom besloten om de weg van de intuïtie en de weg van energie te volgen, zodat je buiten de kaders die door woorden kunnen worden meegegeven kunt ontdekken.

  Maha Chohan
  Bron afbeelding: Peter & Birgitte Fich Christiansen

  Daarop heb ik 3 Opgestegen Meester kaarten van hem gemaakt die ik gratis beschikbaar stel ten behoeve van wereldvrede. De meditatie met de Opgestegen Meester kaarten kun je in de video hieronder doen. Je kunt ook alleen de audio doen met de kaarten. Die staat onder de video.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  2 reacties op “Hoe Maha Chohan Ragoczy helpt bij vrede”