Maha Chohan Ragoczy was naar verluidt een grote spirituele leraar. Hij onderwees onder andere Saint Germain.

Hij ondersteunt wereldleiders voor wereldvrede en is een van de bewakers van de kosmische vlam en onderdeel van de galactische raad.

Zijn energie is niet in woorden te vatten. Het is zo groots, liefdevol en vredig dat je zoiets het beste kunt ervaren. Ik heb daarom besloten om de weg van de intuïtie en de weg van energie te volgen zodat je buiten de kaders die door woorden kunnen worden meegegeven kunt ontdekken.

Daarop heb ik 3 Opgestegen Meester kaarten van hem gemaakt die ik gratis beschikbaar stel ten behoeve van wereldvrede. De meditatie met de Opgestegen Meester kaarten kun je in de video hieronder doen. Je kunt ook alleen de audio doen met de kaarten. Die staat onder de video.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Maha Chohan Ragoczy”