Maria Magdalena helpt je bij verdriet en vergeving!

Emoties geven spanning in het lichaam en als die spanning te lang duurt dan krijg je daar fysiek ook last van. Het is belangrijk om de emoties en spanning zo snel mogelijk los te laten zodat je weer kunt ontspannen en genieten. De energie van Maria Magdalena helpt hierbij.

Haar leven op aarde

Er zijn diverse verhalen over wie Maria Magdalena was toen ze op aarde leefde en wat ze  zou hebben vertolkt:

 • Zo gaat het verhaal dat ze een discipel (volgeling) van Jezus was. Ze waren veel bij elkaar en trokken veel met elkaar op.
 • Of Jezus en Maria een relatie met elkaar hadden is niet helemaal duidelijk.
 • Als ik zelf op de energie afstem voelt het logischer dat Maria Magdalena ook leringen gaf samen met Jezus. Deze leringen gingen onder andere over vrijheid, verbondenheid en vergeving. Maria Magdalena vertelde hoe je vrij kunt worden van beperkende emoties zoals wrok en boosheid, die je tegenhouden om plezier en vrijheid in je leven te ervaren.  Ze hielp om jouw werkelijkheid te ervaren en om te vergeven.

Channeling Maria Magdalena

Maria magdalena doreen virtue”Lief mens,

Wat een veranderingen zijn er gaande op aarde. We zien de groei naar een liefdevol bewustzijn momenteel erg versnellen. Ik mag jullie laten kennis maken met de energie van vergeving.

In de buik worden vaak emoties opgeslagen. Een overvolle buik met emoties kan met behulp van vergeving weer leeg gemaakt worden, zodat er ruimte gemaakt kan worden voor de je eigen energie.

Als jij je al één voelt met alle mensen, dan helpt deze energie ook je lichter te voelen, omdat de energie verder doorwerkt dan hetgene wat wij waarnemen. Deze energie gaat door alle lagen van bewustzijn heen waarmee we verbonden zijn.

Het is aan ons de taak om jullie te begeleiden naar een wereld waar vergeving een bouwsteen is die verweven raakt in jullie persoonlijkheid.

met liefde Maria Magdalena.”

Maria Magdalena helpt je bij vergeving van:

 • Anderen.Maria magdalena
 • Jezelf.
 • De mensheid.

Vergeving

Maria Magdalena en Jezus wisten en voelden dat we allen één zijn. Het vergeven van de ander is niet anders dan het vergeven van jezelf. Jezus en Maria Magdalena vulden elkaar heel mooi aan. Jezus liet ervaren en legde uit dat we één zijn en Maria Magdalena vertelde onder andere over het belang van vergeving. Met vergeving kun je de weg naar jezelf (het één zijn) helen.

Meditatie Oefening met Maria Magdalena

Nog nooit gemediteerd? Lees hier eerst over de 3 fases van meditatie.

 • Stap 1: Zorg voor een fijne plek waar je in stilte kunt zitten.
 • Stap 2: Sluit je ogen.
 • Stap 3: Concentreer je 10 ademhalingen op de zachtheid van de lucht die je inademt.
 • Stap 4: Visualiseer nu een liefdevolle vrouw die jou vergeeft. Ze komt naast je zitten en slaat een arm om je heen. Ze begrijpt je totaal en schenkt je de energie van vergeving. Laat deze energie door je hele lichaam stromen, laat de emoties stromen als deze boven komen en geef je hier helemaal aan over.
 • Stap 5: Als je voelt dat er vreugde, liefde of ontspanning door je lichaam stroomt is de meditatie klaar.
 • Stap 6: Neem dan rustig de tijd om weer terug te komen in het hier en nu. Doe dat door bijvoorbeeld eerst rustig je vinger te bewegen en langzaam aan steeds grotere lichaamsdelen totdat je je ogen open doet.

Drink hierna minimaal 2 glazen drinkwater om de afvalstoffen kwijt te raken.

Glas water

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek e

Meer weten?

Opgestegen Meesters helpen je onder andere om je missie te verduidelijken en te leven. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP verbindt met onder andere Maria Magdalena zodat je vanuit liefde jezelf en andere kunt vergeven waardoor er ruimte komt om je missie te ontdekken en te leven. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisieIk help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

2 reacties op “Maria Magdalena helpt je bij verdriet en vergeving!”

 1. heel mooie diepe ervaring .veel verdriet losgelaten ivm ruziende familieleden en als ik niet meedoe met hun ruzies , erbuiten vallen . belangrijk toch in liefde voor hen blijven en ik ervaar ook de kracht om dat te kunnen .
  Dank je wel.
  Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *