Opgestegen meester kaart trekken? Doe het hier gratis online!

Een Opgestegen Meester Kaart Trekken geeft inspiratie!

Opgestegen meesters helpen je bij je vraagstukken. Er bestaan diverse manieren om met hen te communiceren. Eén manier is door een opgestegen meester orakelkaart te trekken. Doreen Virtue ontwikkelde orakelkaarten met daarin wat opgestegen meesters. Ondanks haar bekering en het feit dat ze niet meer achter alle Orakelkaartensets die er zijn staat vind ik de kaartenset met Opgestegen Meesters nog steeds prachtig. De afbeeldingen die door de kunstenaars zijn gemaakt zijn afgestemd. De teksten bij de Opgestegen Meester kaarten heb ik al vanaf het begin aangepast, omdat ik dat beter vond passen. Ook heb ik zelf eigen orakelkaarten met Opgestegen Meesters ontwikkeld. Inmiddels zijn dat er bijna honderd. Op de website staan er twintig. Je kunt kiezen welke Opgestegen Meesterkaart jij wilt trekken.

Neem een vraag in gedachten

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart.

  1. Klik op de gele kaart voor de set van Doreen Virtue.
  2. Klik op de gekleurde kaart voor de set die ik zelf ontwikkeld heb
  3. Klik op de Ascension Tools kaart om te ontdekken wat jou kan ondersteunen

Achterkant opgestegen meester kaart doreen virtue      Omk achterkant       Ascension kaart trekken achterkant

Je missie ontdekken met Opgestegen Meesters!

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek e

Opgestegen Meesters helpen je onder andere om je missie helder te krijgen en te leven. In mijn begeleiding ontdek je als HSP hoe je je verbindt met Opgestegen Meesters en hoe ze helpen om je missie te ontdekken en te leven. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Over Mathijs

Ik help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

 

5 gedachten over “Opgestegen Meester Kaart Trekken”

 1. Hallo Mathijs.
  Wat wonderlijk en herkenbaar. Ik heb 20 tips gelezen over hsp. Het lijkt wel of ik het zelf geschreven zou kunnen hebben. Over opgestaane meesters had ik nog nooit gehoord. Maar ik heb het wel ervaren. Ben altijd al hier mee bezig geweest. En mijn hsp zijn werd overschaduwd door narcisme. Niet van mijn kant. Nee dat kan niet.
  Ik lees zoveel mooie dingen als puzzelstukjes. Daar heb ik het ook vaak over. Want natuurlijk zal je puzzel een keer afzijn. Ik ben vorig jaar verlost van narcisme en ik voel nu ook de blijdschap en vrijheid terug komen. Vraag niet hoe ik vanochtend op jou site kwam en waarom ik zocht.
  Misschien de muziek die ik draaide en achterop stond Merkaba. Zo doende ben ik gaan zoeken. Maar ik vond echt het geweldig om te lezen wat jij schrijft. Ik dacht tsjonge er zijn meer mensen zoals ik. Gelukkig mag ik het ervaren.
  Ik dacht toen ik in contact kwam met een opgestaane meester kwam dat het Jezus was of een engel.
  Maar iets tilde mij op die avond en het was als of er nieuw leven in mij geblazen werd. Het was een heel fel licht in een gedaante maar geen gezicht.
  Een hele bijzondere ervaring die ik niet kon delen en durfde.
  Het enige wat ik toen mee kreeg was ga heen en vertel.
  Ja en hoe dan???
  Nu weet ik het waarom om mijzelf te zijn en te stralen in blijdschap.
  Dank je wel.

 2. Vanochtend de kaart liefde -Jezus getrokken. Hij kwam binnen! Vanavond de kaart liefde van Lady Nada.
  Ik zit hier met n glimlach.
  Lieve groet, Helena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *