Meteen naar de inhoud

Opgestegen Meester Kaart Trekken

  Een Opgestegen Meester Kaart Trekken geeft inspiratie!

  Opgestegen meesters helpen je bij je vraagstukken. Er bestaan diverse manieren om met hen te communiceren. Eén manier is door een opgestegen meester kaart te trekken.

  Ook heb ik zelf eigen kaarten met Opgestegen Meesters energie ontwikkeld. Deze helpen je om op de energie van de Opgestegen Meesters af te stemmen. Het gaat niet alleen om de boodschap, maar ook wat de energie met je doet.

  Neem een vraag in gedachten

  Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart.

  1. Klik op de gekleurde kaart voor de Opgestegen Meester energiekaart
  2. Klik op de Ascension Tools kaart om te ontdekken welke Ascension hanger jou kan ondersteunen
  Omk achterkant
  Ascension kaart trekken achterkant - 12 glazen driehoeken en 4 glazen hartjes in verschillende kleuren plus 2 glazen 6 puntige stervormen

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  11 reacties op “Opgestegen Meester Kaart Trekken”

  1. Hallo Mathijs.
   Wat wonderlijk en herkenbaar. Ik heb 20 tips gelezen over hsp. Het lijkt wel of ik het zelf geschreven zou kunnen hebben. Over opgestaane meesters had ik nog nooit gehoord. Maar ik heb het wel ervaren. Ben altijd al hier mee bezig geweest. En mijn hsp zijn werd overschaduwd door narcisme. Niet van mijn kant. Nee dat kan niet.
   Ik lees zoveel mooie dingen als puzzelstukjes. Daar heb ik het ook vaak over. Want natuurlijk zal je puzzel een keer afzijn. Ik ben vorig jaar verlost van narcisme en ik voel nu ook de blijdschap en vrijheid terug komen. Vraag niet hoe ik vanochtend op jou site kwam en waarom ik zocht.
   Misschien de muziek die ik draaide en achterop stond Merkaba. Zo doende ben ik gaan zoeken. Maar ik vond echt het geweldig om te lezen wat jij schrijft. Ik dacht tsjonge er zijn meer mensen zoals ik. Gelukkig mag ik het ervaren.
   Ik dacht toen ik in contact kwam met een opgestaane meester kwam dat het Jezus was of een engel.
   Maar iets tilde mij op die avond en het was als of er nieuw leven in mij geblazen werd. Het was een heel fel licht in een gedaante maar geen gezicht.
   Een hele bijzondere ervaring die ik niet kon delen en durfde.
   Het enige wat ik toen mee kreeg was ga heen en vertel.
   Ja en hoe dan???
   Nu weet ik het waarom om mijzelf te zijn en te stralen in blijdschap.
   Dank je wel.

  2. Vanochtend de kaart liefde -Jezus getrokken. Hij kwam binnen! Vanavond de kaart liefde van Lady Nada.
   Ik zit hier met n glimlach.
   Lieve groet, Helena

  3. Of het erg is dat ik ze een periode vaak gebruik. Ik doe het nu een paar keer per week, om contact te maken en ik vraag altijd of ze willen helpen met helen. Ik vind het goed gaan, maar ik weet niet of dat je bedoeling is met de kaarten. Voor mij is het heel fijn. Ik vind ze wel heel goed en erg goed in balans en gronding. Dat vind ik er ook fijn aan.