Een Opgestegen Meester Kaart Trekken geeft inspiratie!

Opgestegen meesters helpen je bij je vraagstukken. Er bestaan diverse manieren om met hen te communiceren. Eén manier is door een opgestegen meester orakelkaart te trekken.

Doreen Virtue ontwikkelde orakelkaarten met daarin wat opgestegen meesters. Ondanks haar bekering en het feit dat ze niet meer achter alle Orakelkaartensets die er zijn staat vind ik de kaartenset met Opgestegen Meesters nog steeds prachtig. De afbeeldingen die door de kunstenaars zijn gemaakt zijn afgestemd. De teksten bij de Opgestegen Meester kaarten heb ik al vanaf het begin aangepast, omdat ik dat beter vond passen.

Ook heb ik zelf eigen orakelkaarten met Opgestegen Meesters ontwikkeld. Deze helpen je om op de energie van de Opgestegen Meesters af te stemmen. Het gaat niet alleen om de boodschap, maar ook wat de energie met je doet.

Neem een vraag in gedachten

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart.

 1. Klik op de gele kaart voor de set van Doreen Virtue.
 2. Klik op de gekleurde kaart voor de set die ik zelf ontwikkeld heb
 3. Klik op de Ascension Tools kaart om te ontdekken welke Ascension hanger jou kan ondersteunen
Achterkant opgestegen meester kaart doreen virtue
Omk achterkant
Ascension kaart trekken achterkant - 12 glazen driehoeken en 4 glazen hartjes in verschillende kleuren plus 2 glazen 6 puntige stervormen
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 reacties op “Opgestegen Meester Kaart Trekken”

 1. Hallo Mathijs.
  Wat wonderlijk en herkenbaar. Ik heb 20 tips gelezen over hsp. Het lijkt wel of ik het zelf geschreven zou kunnen hebben. Over opgestaane meesters had ik nog nooit gehoord. Maar ik heb het wel ervaren. Ben altijd al hier mee bezig geweest. En mijn hsp zijn werd overschaduwd door narcisme. Niet van mijn kant. Nee dat kan niet.
  Ik lees zoveel mooie dingen als puzzelstukjes. Daar heb ik het ook vaak over. Want natuurlijk zal je puzzel een keer afzijn. Ik ben vorig jaar verlost van narcisme en ik voel nu ook de blijdschap en vrijheid terug komen. Vraag niet hoe ik vanochtend op jou site kwam en waarom ik zocht.
  Misschien de muziek die ik draaide en achterop stond Merkaba. Zo doende ben ik gaan zoeken. Maar ik vond echt het geweldig om te lezen wat jij schrijft. Ik dacht tsjonge er zijn meer mensen zoals ik. Gelukkig mag ik het ervaren.
  Ik dacht toen ik in contact kwam met een opgestaane meester kwam dat het Jezus was of een engel.
  Maar iets tilde mij op die avond en het was als of er nieuw leven in mij geblazen werd. Het was een heel fel licht in een gedaante maar geen gezicht.
  Een hele bijzondere ervaring die ik niet kon delen en durfde.
  Het enige wat ik toen mee kreeg was ga heen en vertel.
  Ja en hoe dan???
  Nu weet ik het waarom om mijzelf te zijn en te stralen in blijdschap.
  Dank je wel.

 2. Vanochtend de kaart liefde -Jezus getrokken. Hij kwam binnen! Vanavond de kaart liefde van Lady Nada.
  Ik zit hier met n glimlach.
  Lieve groet, Helena

 3. Of het erg is dat ik ze een periode vaak gebruik. Ik doe het nu een paar keer per week, om contact te maken en ik vraag altijd of ze willen helpen met helen. Ik vind het goed gaan, maar ik weet niet of dat je bedoeling is met de kaarten. Voor mij is het heel fijn. Ik vind ze wel heel goed en erg goed in balans en gronding. Dat vind ik er ook fijn aan.