Shamballa

Shamballa is het collectieve bewustzijn van Opgestegen Meesters en Kosmische Opgestegen Meesters. De energie van vrede, licht en liefde en niet oordelen. De energie die ons herinnert aan wie we werkelijk zijn. Verbonden in éénheid. Daarom noemen we het ook wel Shamballa eenheid. In aanraking met de energie voelt als een thuiskomen.

Het afstemmen op deze energie brengt een heling op gang, omdat wij herinnert worden aan onze eigen heelheid. Het werken met deze energie gaat niet volgens bepaalde structuren, maar kan geheel op intuïtie en in verbinding met Shamballa energie waarbij je samen met Opgestegen Meesters werkt in gelijkwaardigheid.

MelchizedekEr zijn diverse vormen van Shamballa reiki ontwikkelt die helpen om deze energie door te geven. Je werkt dan samen met Opgestegen Meesters, laat de energie stromen en volgt je intuïtie. Door middel van energie activatie’s wordt in jouw energiesysteem de weg vrij gemaakt om met deze energie te werken.

De energie geeft ons de mogelijkheid om het bewustzijn van Shamballa op aarde neer te zetten waardoor we in vrijheid, liefde, vrede en verbinding kunnen leven.Gerelateerde artikelen:
  • Chakra healing
  • Scheppingsstralen
  • Spirituele begrippen (overzicht)

  • Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *