Shamballa

Shamballa is het collectieve bewustzijn van Opgestegen Meesters en Kosmische Opgestegen Meesters.

Wat is Shamballa energie?

Shamballa energie omvat de energie van vrede, licht en liefde en niet oordelen. Het is de energie die jou herinnert aan wie je werkelijk bent, verbonden in eenheid. Daarom wordt er ook wel gesproken over Shamballa eenheid. In aanraking met de energie voelt als een thuiskomen.

Afstemmen op Shamballa

Het afstemmen op deze energie brengt een heling op gang, omdat jij herinnert wordt aan jouw eigen heelheid.

Het werken met deze energie gaat niet volgens bepaalde structuren, maar kan geheel op intuïtie en in verbinding met Shamballa energie gaan, waarbij je samen met Opgestegen Meesters werkt in gelijkwaardigheid.

Shamballa Reiki

Er zijn diverse vormen van Shamballa Reiki ontwikkeld die helpen om deze energie door te geven. Je werkt dan samen met Opgestegen Meesters, laat de energie stromen en volgt je intuïtie. Door middel van energie activatie’s wordt in jouw energiesysteem de weg vrij gemaakt om met deze energie te werken.

De energie geeft ons de mogelijkheid om het bewustzijn van Shamballa op aarde neer te zetten waardoor we in vrijheid, liefde, vrede en verbinding kunnen leven.

Meerdere manieren om te werken met Shamballa energie

Naast Shamballa Reiki zijn er nog meer manieren hoe jij Shamballa Energie kan ervaren.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.


Ga naar


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *