De Meesters van Atlantis zijn krachtig en kunnen helpen je om langdurig vastzittende blokkades op te lossen waardoor je meer ontspanning en plezier kunt creëren in je leven.

Wat is Atlantis?

Er werd voor het eerst over Atlantis geschreven door Grieks filosoof Plato (427 voor Christus). Hij schreef over een aards paradijs dat uit verschillende eilandrijken bestond. Er zijn diverse meningen waar Atlantis zou hebben gelegen. Mogelijk lag het in de buurt van water en is het gekoppeld aan de Atlantische zee. Er zijn minimale aanwijzingen van verloren steden die onder water zijn gevonden, maar nog geen enkele bevestigen wetenschappelijk het bestaan van het rijk Atlantis. Er zijn diverse dingen over Atlantis bekend voor mij vanuit meditatie.

Atlantis kende bijvoorbeeld deze fases:

 1. Een tijd van ontwikkeling.Atlantis
 2. Een tijd van stabiliteit en vrede, het ‘gouden tijdperk’. Er heerste overvloed en vreugde en vrede. Dat zou ongeveer 11.000 jaar geleden zijn.
 3. Een tijd van instabiliteit en onrust.
 4. De ondergang van Atlantis (mogelijk door aardbevingen en vloedgolven)

Ik deel in deze blog informatie over stadia 2-3. Ten opzichte van nu:

 • was de energie op aarde in die tijd anders.
 • de technologie was verder ontwikkeld dan bij ons nu.
 • werd relatief veel met gedachtekracht gewerkt.
 • konden een groot aantal mensen telepathisch communiceren, zoals met dieren.
 • heeft Atlantis in een “holle” berg een kristal die de scheppingsenergie uitstraalt.
 • waren er verschillende poorten van licht waarmee je kon reizen.
 • werd er uitsluitend met natuurlijke materialen gewerkt.

Opgestegen Meesters van Atlantis

Opgestegen Meesters van Atlantis hebben op aarde geleefd. Dit kan in verschillende tijden zijn. Er zijn bijvoorbeeld meesters die in de tijd van Atlantis geleefd. Zij hielpen met voorspoed, gezondheid en het creëren van een vredige samenleving.

Namen

Namen zijn voor Opgestegen Meesters van Atlantis niet belangrijk. In deze blog gebruik ik kleuren en kwaliteiten waarop je kunt afstemmen. Mocht je een naam fijn vinden dan kun je die eventueel zelf ervaren.

 • Atlantis gebouwMagenta: energie van liefde die er Is (je hoeft het dus niet te laten stromen)
 • Blauw: helderheid van geest en lichaam (deze zijn Eén)
 • Zilver: de energie draad van vrouwelijke liefde die zowel omhoog als naar beneden loopt
 • Grijs: helpt je om de overgang naar meer liefde te maken
 • Oranje: vrijheid
 • Groen: belastingen loslaten uit andere levens

Tip:
Als je gaat mediteren met één van deze kleuren vraag dan specifiek om Atlantis energie. Je kunt namelijk met deze kleuren ook afstemmen op andere Opgestegen Meesters.

Channeling Atlantis energie

Bij een channeling zet je jezelf open als kanaal voor informatie. Door je af te stemmen op de energie uit een bepaalde tijd of op een bepaalde persoon krijg je informatie door. Ik channel hier een stuk van voor de ondergang van Atlantis toen er nog vrede was, maar er al wel veranderingen aan het aankomen waren met Meester Lantos (stadia 2-3):

”De energie van Atlantis is anders dan nu. Er was meer liefde, de vibratie was hoger en de temperatuur was altijd lekker. Het weer was een afspiegeling van de energie van liefde.

Jullie zijn op weg naar een tijdperk waar liefde weer de motor wordt van de maatschappij. Met liefde en gedachtekracht is veel mogelijk. Wij maakten gebruik van voertuigen die op liefde draaiden en bestuurd werden met gedachtekracht. De vibratie op aarde (de hoeveelheid liefde) is nu nog te laag om dat te kunnen, maar de liefde zal nieuwe technologie en mogelijkheden ontsluiten.

Bij ons was er harmonie en dat is bij jullie ook weer mogelijk. Uiteindelijk kwam er een einde aan de harmonie en ging Atlantis ten onder. De ondergang van Atlantis werd veroorzaakt door het “verkeerd” gebruiken van technologie. Daarom wordt er gesproken over verloren stad/gezonken stad Atlantis.”

Waar helpt Atlantis energie bij?

 • OntspannenAtlantis ringen
 • Energieblokkades die al jaren vast zitten oplossen
 • Helderheid
 • Genezing (emotioneel)

Meditatie Oefening Atlantis energie

Heb je nog nooit gemediteerd? Lees hier eerst over de 3 fases van meditatie.

1. Begin deze meditatie met ontspannen. Bij deze meditatie hebben we extra energie nodig, daarom doen we dit keer een ander soort ontspanningsoefening dan gebruikelijk:

 • Ga rustig zitten en adem eerst 10x rustig in en uit. Na 10x span je al je spieren aan en ontspan je weer. Op de inademing ontspan je en op de uitademing span je alles aan. Ook nu adem je 10x in en uit.
 • Neem dan voor de overgang 5 ademhaling de tijd waarin je even niets doet.

2. Na 5 ademhalingen stem je af op de kleur roze (magenta, zilver). Deze kleur visualiseer je om je heen. Langzamerhand word jij ook onderdeel van deze kleur. Als je onderdeel bent van deze kleur blijf je nog ongeveer een minuut in deze energie. De energie van de Meesters van Atlantis.

3. Daarna is het tijd om weer terug te keren met je aandacht naar het hier en nu. Deze energie kan behoorlijk sterk zijn, dus ik raad je aan om in het begin echt die minuut aan te houden. Je lichaam moet namelijk even wennen aan deze energie.

Meditatie stukken uit Atlantis oplossen in de tijd dat er geen vrede was.

Bij deze meditatie doe je eerst deel 1 en dan deel 2. Laat je ervaring met deze meditaties achter in een reactie!