Meteen naar de inhoud

Hoe Opgestegen Meesters van Atlantis helpen om langdurige blokkades op te lossen

  De Meesters van Atlantis zijn krachtig en kunnen je helpen om langdurig vastzittende blokkades op te lossen waardoor je meer ontspanning en plezier kunt creëren in je leven.

  Wat is Atlantis?

  Er werd voor het eerst over Atlantis geschreven door Grieks filosoof Plato (427 voor Christus). Hij schreef over een aards paradijs dat uit verschillende eilandrijken bestond. Er zijn diverse meningen waar Atlantis zou hebben gelegen. Mogelijk lag het in de buurt van water en is het gekoppeld aan de Atlantische zee. Er zijn minimale aanwijzingen van verloren steden die onder water zijn gevonden, maar nog geen enkele bevestigen wetenschappelijk het bestaan van het rijk Atlantis. Hier kun je meer lezen over wat Atlantis is. Er zijn diverse dingen over Atlantis bekend voor mij vanuit meditatie.

  Atlantis kende bijvoorbeeld deze fases:

  Ik deel in deze blog informatie over stadia 2-3. Ten opzichte van nu:

  • was de energie op aarde in die tijd anders.
  • was de technologie verder ontwikkeld dan bij ons nu.
  • werd relatief veel met gedachtekracht gewerkt.
  • konden een groot aantal mensen telepathisch communiceren, zoals met dieren.
  • is er in de tijd van Atlantis in een “holle” berg een kristal geplaatst die de scheppingsenergie uitstraalt.
  • waren er verschillende poorten van licht waarmee je kon reizen.
  • werd er uitsluitend met natuurlijke materialen gewerkt.
  eiland in hartvorm

  Opgestegen Meesters van Atlantis

  Opgestegen Meesters van Atlantis hebben op aarde geleefd. Dit kan in verschillende tijden zijn. Er zijn bijvoorbeeld Meesters die in de tijd van Atlantis geleefd. Zij hielpen met voorspoed, gezondheid en het creëren van een vredige samenleving.

  Namen

  Namen zijn voor Opgestegen Meesters van Atlantis niet belangrijk. In deze blog gebruik ik kleuren en kwaliteiten waarop je kunt afstemmen. Mocht je een naam fijn vinden dan kun je die eventueel zelf ervaren.

  Tip:
  Als je gaat mediteren met één van deze kleuren vraag dan specifiek om Atlantis energie. Je kunt namelijk met deze kleuren ook afstemmen op andere Opgestegen Meesters.

  waterval

  Channeling Atlantis energie

  Bij een channeling zet je jezelf open als kanaal voor informatie. Door je af te stemmen op de energie uit een bepaalde tijd of op een bepaalde persoon krijg je informatie door. Ik channel hier een stuk van voor de ondergang van Atlantis toen er nog vrede was, maar er al wel veranderingen aan het aankomen waren met Meester Lantos (stadia 2-3):

  ”De energie van Atlantis is anders dan nu. Er was meer liefde, de vibratie was hoger en de temperatuur was altijd lekker. Het weer was een afspiegeling van de energie van liefde.

  Jullie zijn op weg naar een tijdperk waar liefde weer de motor wordt van de maatschappij. Met liefde en gedachtekracht is veel mogelijk. Wij maakten gebruik van voertuigen die op liefde draaiden en bestuurd werden met gedachtekracht. De vibratie op aarde (de hoeveelheid liefde) is nu nog te laag om dat te kunnen, maar de liefde zal nieuwe technologie en mogelijkheden ontsluiten.

  Bij ons was er harmonie en dat is bij jullie ook weer mogelijk. Uiteindelijk kwam er een einde aan de harmonie en ging Atlantis ten onder. De ondergang van Atlantis werd veroorzaakt door het ‘verkeerd’ gebruiken van technologie. Daarom wordt er gesproken over verloren stad/gezonken stad Atlantis.”

  Waar helpt Atlantis energie bij?

  • Ontspannen
  • Energieblokkades die al jaren vast zitten oplossen
  • Helderheid
  • Genezing (op emotioneel niveau)

  Meditatie Oefening Atlantis energie

  Heb je nog nooit gemediteerd? Lees hier eerst over de 3 fases van meditatie.

  1. Begin deze meditatie met ontspannen. Bij deze meditatie hebben we extra energie nodig, daarom doen we dit keer een ander soort ontspanningsoefening dan gebruikelijk:

  • Ga rustig zitten en adem eerst 10 keer rustig in en uit. Na 10 keer span je al je spieren aan en ontspan je weer. Op de inademing ontspan je en op de uitademing span je alles aan. Ook nu adem je 10 keer in en uit.
  • Neem dan voor de overgang 5 ademhalingen de tijd waarin je even niets doet.

  2. Na 5 ademhalingen stem je af op de kleur roze (magenta, zilver). Deze kleur visualiseer je om je heen. Langzamerhand word jij ook onderdeel van deze kleur. Als je onderdeel bent van deze kleur blijf je nog ongeveer een minuut in deze energie; de energie van de Meesters van Atlantis.

  3. Daarna is het tijd om weer terug te keren met je aandacht naar het hier en nu. Deze energie kan behoorlijk sterk zijn, dus ik raad je aan om in het begin echt die minuut aan te houden. Je lichaam moet namelijk even wennen aan deze energie.

  Meditatie stukken uit Atlantis oplossen in de tijd dat er geen vrede was.

  Bij deze meditatie doe je eerst deel 1 en dan deel 2. Laat je ervaring met deze meditaties achter in een reactie!

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  8 reacties op “Hoe Opgestegen Meesters van Atlantis helpen om langdurige blokkades op te lossen”

  1. Hai Mathijs,
   Wat geweldig om te doen, bij het eerste gedeelte werd ik heel warm en raakte ontroerd en voelde hoe het toen daar was een hele fijne energie.
   Voel mij echt anders,
   Dank je wel hiervoor,
   Odilia

  2. Heel rake ervaringen.
   Bij het schouwen waren de bewoners gehuld in een roze aura.
   de 2 de maal schouwen was mijn aura volledig rood en was ik kwaad op bewoners die de liefdevolle energie begonnen te gebruiken enkel voor eigen gewin. Het kwaad zijn voelde als een energielek en ik werd er ziek van.
   Het vreemde in dit leven is dat ik opnieuw in conflicten geraak met dezelfde mensen die ik van atlantis herken.
   Mijn besluit is , ik laat hen allen in vrede zijn en ga mijn eigen weg en verknoei geen energie meer aan dingen die ik onrechtvaardig of door hebzucht van anderen zie.

   Hopelijk blijft het me deze keer echt bij dat energie verspillen geen zin heeft, schade aanricht en ik beter gewoon kan doen wat ik voel dat liefdevol en juist is.

   Heel speciale ervaring.

   Dank je wel

   Anita

  3. Dank Matthijs, Contact met de Atlantis energie de eerste keer was een ronde beweging van harmonie. De tweede keer een gat waar ik in zou kunnen verdwijnen/opgezogen zou kunnen worden. Die was niet prettig. De vergevingssessie heel graag meegedaan.

   1. Hoi Dorien,
    Fijn dat de eerste keer zo mooi was en dat je de vergevingssessie heel graag meegedaan hebt. De tweede keer ervoer je een gat waar je in zou kunnen verdwijnen/opgezogen zou kunnen worden. Het voelt heel liefdevol als ik het lees. Als zoiets ervaren wordt dan vraagt dat om onze persoonlijkheid los te laten en op te gaan in de energie. Je kunt dan inderdaad verdwijnen in het veld. Werken met deze poorten / gaten is vaak ontzettend spannend de eerste keer en kan erg onprettig zijn. Het is raadzaam om dit dan onder begeleiding van iemand te doen en te leren hoe je dit het beste kunt doen. Deze poorten / gaten indien op de juiste manier mee gewerkt zijn de toegang tot hele hoge krachtige en liefdevolle energie.

    Vredige groet Mathijs

  4. deel 1 – ruimte op hart – rechtsom draaiende stromingen welke aangenaam voelen -zeer veel licht rose licht en miljoenen gouden spikkels energie te zien – super stil & vredevol
   deel -2 – onaangenaam chaotisch gebeuren – zwart – donker -kolkende golven mensen die verdronken -donkere luchten en wolken die met supersnelheden rond suisden – figuren met grote puntige oren
   tussen 1 en 2 een erg groot contrast