Wie is Opgestegen Meester Jezus of Sandanda?

Jezus is een hele bekende Opgestegen Meester. Andere namen voor Jezus zijn:

 • Jezus van Nazareth. Jezus is in Bethlehem geboren. Jozef en Maria (de ouders van Jezus) woonden in Nazareth, daarom wordt Jezus ook wel eens ‘Jezus van Nazareth’ genoemd.
 • Jezus Christus, dit komt doordat Jezus Christusenergie bij zich droeg. Deze energie brengt ons in contact met de energie van onvoorwaardelijke liefde die ons het gevoel geeft:
  • dat we er mogen zijn
  • dat we liefde zijn
  • dat er van ons gehouden wordt
 • Sananda.

Zijn leven op aarde

Opgestegen meester jezus christus

Er is veel geschreven over het leven van Jezus, er zijn veel verschillende visies over hem te  vinden.

Jezus was gedurende zijn leven verbonden met het éénheidsbewustzijn. Dat wil zeggen dat hij in zag dat we we allemaal uit dezelfde bron komen en dat deze verbinding met de bron er altijd is. In verbinding met de bron voelen we ons niet afgescheiden van elkaar, maar voelen wij ons één met anderen.

In andere woorden zou je kunnen zeggen dat jij en de ander dezelfde zijn. Vanuit eenheidsbewustzijn herkende Jezus de karmische patronen en dynamieken. Dat zijn (soms beperkende) patronen en dynamieken doorgegeven door onze ouders of de maatschappij waar de mens in geboren wordt. Jezus heeft verlichting gebracht bij beperkende patronen en mensen geholpen om los te komen uit structuren als:

 • ‘klasse'(bijvoorbeeld tussen ‘rijk’ of ‘arm’).
 • discriminatie, bijvoorbeeld tussen mannen of vrouwen. Zo gaf Jezus onderricht aan vrouwen, iets wat destijds ongebruikelijk was.
 • het herhalen van beperkende keuzes in het leven.
 • beperkende overtuigingen loslaten.
 • laten zien dat we vrije keuze hebben als we beperkende patronen durven los te laten.

Waar helpt Jezus bij?

Jezus helpt je om niet in het verleden vast te blijven zitten, maar om in het Nu (vanuit een gevoel van vrijheid) keuzes te kunnen maken. Hij helpt je je eigen licht te herkennen.

Jezus helpt verder:

 • Tegen strijd, zodat je harmonie ervaart.
 • Liefdevol tegen jezelf zijn.
 • Om met jezelf en anderen te verbinden zodat je je fijn voelt.
 • Jezelf en andere te accepteren.
 • Oude patronen los te laten.

Filmpje: wie is Jezus?

In het onderstaande filmpje vat ik samen wie Jezus is:

Channeling Jezus

Opgestegen meester sananda

Channelen houdt in dat je als mens energie ‘kanaliseert’ van subtielere energieën, bijvoorbeeld van opgestegen meesters. Deze channeling heb ik gemaakt door af te stemmen in een meditatie op de energie van Opgestegen Meester Jezus. De woorden stromen voor een groot gedeelte letterlijk door mij heen afgewisseld met een gevoel van liefde en wijsheid die ik mag omzetten in woorden.

Lieve mensen,

Vrede op aarde dat is waar ik Mathijs bij help. De energie waarmee we dat doen is de energie van heelheid. Daar waar de illusie van dualiteit nog alledaagse “realiteit” is mogen jullie kennismaken met de plek waar alleen liefde is. Dat doen we samen met opgestegen meester meditaties, maar ook met lezingen zodat de energie van de 5e dimensie op aarde wordt neergezet.

De tijd dat we jullie meenamen naar onze dimensie is voorbij. Het is nu tijd om de liefdevolle energie op aarde neer te zetten. Het ervaren van deze energie zegt meer dan 1000 woorden. Ik nodig jullie uit om op mij af te stemmen en onderstaande meditatie te doen.
Jezus.

Twee Meditatie Oefeningen met Jezus

Nog nooit gemediteerd? Lees hier eerst over de 3 fases van meditatie.

Klik hieronder en doe de meditatie met opgestegen meester Jezus, en maak je de kwaliteiten van liefde, acceptatie en verbinding meer eigen:

Meditatie 1

Meditatie 2

Wat vond jij van de meditaties? Laat het onderaan weten in een reactie!

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek e

Meer weten?

Opgestegen Meester Sananda helpt je om onder andere liefdevol naar jezelf te zijn en naar je omgeving. Hierdoor kun je gemakkelijker je missie leven. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP verbindt met onder andere Sananda zodat je vanuit liefde je missie kunt ontdekken en leven. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Ik help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

13 reacties op “Wie is Opgestegen Meester Jezus of Sandanda?”

 1. Hallo Mathijs,
  Bij de healing met Lady Nada, voelde ik de kristallen werkelijk door mijn lichaam stromen. Dat was prettig!
  Dankjewel daarvoor..
  Groet van Hetty

 2. Helaas raak juist gestrest als ik me in een meditatie dingen moet voorstellen zoals bvb een kleur terwijl er dan geen kleur ‘komt’. Ik ben dan meer bezig met die kleur dan dat ik op kan gaan in de meditatie en zit dan vooral ‘in mijn hoofd’. Kun je me raad geven wat te doen of te laten, of is geleide meditatie dan niets voor mij?

  1. Hoi Marian,

   Mijn tip. Laat komen wat er is en observeer dat. Observeer dat je stress krijgt, observeer dat je het wellicht goed wilt doen. Als je lang genoeg observeert en er niet in mee gaat verdwijnt het. Vaak zegt het ook wat over hoe je in het leven staat en kun je daarna ook voor jezelf andere keuzes maken. Meditatie is iets wat je kunt leren. Ga er vooral mee door en laat je wellicht begeleiden. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *