Wat zijn Opgestegen Meesters?

Opgestegen meesters zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun ascensie hebben bereikt. Ascensie betekent ‘verlichting’. Je bent dan zo goed verbonden met jouw licht (je kern, je ziel) en leeft vanuit dat licht. 

Mensen die verlichting hebben bereikt worden ook wel ‘meester‘ genoemd. Omdat sommige meesters ervoor hebben gekozen om niet meer fysiek terug te keren op aarde (maar wel op aarde helpen), worden ze ook wel  ‘opgestegen’ of ‘opgevaren’ meesters genoemd.

Opgestegen Meester uitleg in een video!

In deze aflevering van HSP TV interviewt Femke de Grijs mij over hoogsensitiviteit en Opgestegen Meesters. Want wat zijn het precies en wat kan je ermee? Mocht je liever willen lezen, bekijk dan de tekst onder het filmpje.

Voorbeelden van opgestegen meesters

Jezus en Boeddha zijn bekende opgestegen meesters. Ook zijn er minder bekende opgestegen meesters. Elke meester heeft zijn/haar kwaliteit.

Wat voorbeelden van kwaliteiten die opgestegen meesters hebben:

Opgestegen meesterkaarten doreen virtue jezus boeddha kuan yin

Wat kun je met de opgestegen meesters?

Je kunt de opgestegen meesters als een inspiratiebron in je leven gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld op mediteren. Als je gaat mediteren ervaar je de verschillende kwaliteiten van energie die meesters bij zich droegen en zich eigen hebben gemaakt. Op een gegeven moment kan dan in de meditatie de persoon, de meester ‘wegvallen’ en kun je alleen de energie erachter ervaren, zoals die van vreugde of onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt dus kwaliteiten van energie met hulp van de opgestegen meesters eigen maken.

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek e

Meer weten?

Opgestegen Meesters helpen je onder andere om je missie te helder te krijgen en te leven. In mijn begeleiding ontdek je hoe je als HSP verbindt met Opgestegen Meesters en leer je hoe ze je kunnen ondersteunen om blokkades die in de weg zitten om je missie te leven op te lossen. Klik hier voor meer informatie hoe ik je verder kan helpen.

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Ik help hoogsensitieve mensen om hun missie te ontdekken en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties op “Wat zijn Opgestegen Meesters?”

  1. Alles klopt wat ik hoor in de videoclip en duidelijk uitgelegd !

    De hoogste waarheid ! Heel belangrijk die te vinden vanuit onze ziel die in ons lichaam schuilt en is verbonden met God, de niet zichtbare, wel voelbare andere dimensie.

    Prachtig mooi – geniet er elke dag opnieuw intens van.

    Zoals wijlen Pim Fortuyn al zei, het leven is mooi dient geleefd te worden.