Heb je last van boosheid, ergenis of een slechte relatie? Heb je er last van als andere mensen onaardig doen tegen elkaar?

Lady Nady is een Opgestegen Meester die je hierbij kan helpen en je kan helpen om:

 • Je liefdevol te voelen.
 • Je relatie te verbeteren.
 • Je grenzen aan te geven.
 • Een goede balans tussen je werk- en privé leven te krijgen.
 • Je het gevoel te geven er toe te doen.
 • De relatie met jezelf te verbeteren.

Hoe gaat dit precies in zijn werk?
Lady Nada houdt zich bezig om mensen te helpen de liefde in alles te zien. Alles wat om ons heen is, heeft liefde in zich. Dat ga je herkennen op het moment dat je met Lady Nada werkt. Op die wijze kun je ook liefdevol voor jezelf kiezen. De relatie met jezelf verbetert (en dus ook met anderen). Hierdoor kun je beter je grenzen aangeven en een goede balans tussen werk- en privé creëren. Verder krijg je het gevoel dat je er toe doet. Dat jij net zo belangrijk bent als een ander.

Wie is Lady Nada?

Atlantis onderwater

Lady Nada heeft diverse incarnaties (levens op aarde) gehad, bijvoorbeeld op aarde. Er doen diverse verhalen de ronde, bijvoorbeeld over:

 • Atlantis, waar ze werkte in de geneeskunde als priesteres in de Tempel van Liefde.
 • In vele levens waarbij ze anoniem het bewustzijn van de vlam van het leven/de vlam van liefde op aarde in stand hield (dat betekend dat de energie van liefde bij zich droeg zodat deze energie op aarde aanwezig was).

Samenvatting Facebook Live Lady Nada

Kijk hier de samenvatting van de Facebook live uitzending. Daarin vertel ik kort iets over Lady Nada, je droombaan en kun je een meditatie met haar energie doen.

Meditatie Oefening met Lady Nada

Heb je nog nooit gemediteerd? Lees hier dan wat meditatie voor je kan betekenen en hoe een meditatie is opgebouwd.

Met deze meditatie oefening kun je kennismaken met de liefde energie die Lady Nada is.

 • Stap 1: Zorg voor een fijne plek waar je in stilte kunt zitten.
 • Stap 2: Sluit je ogen en adem een paar keer diep in en uit.
 • Stap 3: Maak contact met Lady Nada door een roze kleur te visualiseren boven de kruin (je hoofd).
 • Stap 4: Het roze licht neemt langzaam aan een liggende acht-vorm aan.
 • Stap 5: De roze liggende acht zakt naar beneden richting je onderbuik.
 • Stap 6: Daar maakt laat het je onderbuik ontspannen.
 • Stap 7: Adem nu in 3x het licht omhoog naar je hart.
 • Stap 8: Daar wordt jouw gouden licht aangestoken.
 • Stap 9: Geniet van de energie.
 • Stap 10: Kies zelf een moment een de meditatie te beëindigen.
 • Stap 11: Neem wat drinkwater.

Hoe ging de meditatie? Laat hieronder een reactie achter!

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties op “Lady Nada helpt je relatie verbeteren”

 1. Ik voelde iets gebeuren in mijn buik toen de roze liggende acht erin zakte, er kwam zachtheid, ontspanning en zelfvertrouwen. Ook een doorstroming en beter, liefdevoller contact tussen mijn buik en hart. En lichamelijke pijn vermindert. Ik voel ook ineens een blij liefdevol innerlijk kind gevoel. Hopelijk blijft dit zo, ik zal de meditatie vaker doen. Het voelt als een druppel op de gloeiende plaat, maar ik weet dat dat niet zo is. De meditatie geeft inderdaad echte liefde, dank Lady Nada! En ook dank voor Matthijs die dit doorgegeven heeft.

 2. De meditatie met Lady Nada voelde heel licht . Ik voelde heel veel stroming en kracht. Ik zag een boom met wijde takken boven de stam en lichtblauw licht.Verder voelde ik heel veel liefde en kreeg een inzicht over de takken van de boom te laten groeien . Tijdens de meditatie ontdekte ik dat ik mijn energie nog meer bij mij zelf mag houden . Ik ga hem zeker vaker doen . Dank je wel Mathijs.

 3. Wow!
  Vlak voor het drie x diep inademen (videomeditatie Lady Nada) voelde ik een enorme energie op mn inademing. En ook tijdens het diep inhalen. Echt sparkle!!! Dat zal de Liefde zijn. Ik zie alles weer positiever….
  Dank je wel, Mathijs….

 4. Hoi Mathijs.
  Ik kreeg vandaag van jou de kaart van Lady Nada.
  Dat ik het las moest ik wel even slikken maar het klopte wel.
  De vrouwelijke gevoelens die ook bij een man kunnen zijn.
  Nu net de meditatie gedaan. Het werd heel licht en voelde de warmte vanuit mijn handen in mijn buik stromen. Ik werd in mijn beeld omringd door blauwe wolken en daarin een geel licht met een gedaante die steeds dan weer dichtbij was en dan weer ver af was. Maar het was een fijn gevoel. Ook merkte ik dat ik steeds dieper in de stoel zakte tot volkomen ontspannen zijn.
  Ook kreeg ik een beeld van een gids die ik in mijn slaapkamer heb staan een gids die iemand meenam en eigenlijk bij haar hoorde.
  Zij legde hem in de la en ik haalde hem er toen uit. En nu is hij hier bij mij.
  Dank voor de kaart en de meditatie van Lady Nada.
  Het moest zo zijn.

 5. einde gevoel : ik ben helemaal oké.
  Onuitputtelijke bron van kristallen die via mijn voeten onbeperkt mag binnenstromen.

  Heel fijn.

  Dank je wel

  Anita,

 6. Tijdens de meditatie veranderde de kristallen in een sterk stromend lichtenergie (als een buis dat doorheen mijn lichaam stroomde). Mijn handen gloeiden en er ontstond diepe rust en liefde! Dank je!