Ik heb lang gewacht om deze blog over Kosmische Meesters te schrijven. Ergens geloofde ik dat Kosmische Meesters voor veel mensen wel erg ver bij hun belevingswereld vandaan stonden. Ook maakte ik in het begin geen onderscheid tussen Opgestegen Meesters en Kosmische Meesters. Tot ik vanmorgen mediteerde en vroeg aan wat mijn eerst volgende stap mocht zijn van vandaag. Ik voelde de oneindigheid, Kosmische Meesters en wist dat ik over ze mocht gaan schrijven.

Tip: Mocht je nog niets over Opgestegen Meesters weten, lees dan eerst de blog: Wat zijn Opgestegen Meesters.

Verschillen kosmische en opgestegen meesters:

  1. De energie van Kosmische Meesters strekt tot de oneindigheid. Net zoals bij Opgestegen Meesters is de energie niet meer mannelijk of vrouwelijk, maar hun energie is één.
  2. Kosmische Meesters kennen iedereen in het hele universum. Elke levend wezen. Ze zijn verbonden met de gehele schepping.
  3. Kosmische meesters houden zich bezig met kosmische taken. Omdat hun energie nog groter en omvattender is houden zij zich bezig met het kosmisch plan. Opgestegen Meesters houden zich bezig met het aardse plan, dat onderdeel is van het kosmische plan.
  4. Op het niveau van Kosmische Meesters zijn alle scheppingsstralen één.
  5. Kosmische Meesters zijn krachtiger dan Opgestegen Meesters.
sterren pad

Kosmische Meesters zijn één met de kosmos, met oneindigheid. Door te Zijn dragen zij bij aan het liefdevolle veld waarin wij allemaal één zijn. Hoe sterker dit veld wordt, hoe meer wij ‘wakker’ worden en ons herinneren dat wij ook liefde en oneindigheid zijn.

Wat kunnen Kosmische Meesters voor je doen?

  • Je ondersteunen je missie op aarde te leven.
  • Je bewustzijn vergroten.
  • Je spirituele groei vergroten.
  • Helpen bij het overwinnen van obstakels/problemen.
  • Helpen je eigen heelheid te laten stralen.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties op “Kosmische Meesters, wat zijn dat?”