Ik heb lang gewacht om deze blog over Kosmische Meesters te schrijven. Ergens geloofde ik dat Kosmische Meesters voor veel mensen wel erg ver bij hun belevingswereld vandaan stonden. Ook maakte ik in het begin geen onderscheid tussen Opgestegen Meesters en Kosmische Meesters. Tot ik vanmorgen mediteerde en vroeg aan wat mijn eerst volgende stap mocht zijn van vandaag. Ik voelde de oneindigheid, Kosmische Meesters en wist dat ik over ze mocht gaan schrijven.

Mocht je nog niets over Opgestegen Meesters weten, lees dan eerst de blog: Wat zijn Opgestegen Meesters.

Verschillen kosmische en opgestegen meesters:

 1. De energie van Kosmische Meesters strekt tot oneindigheid. Net zoals bij Opgestegen Meesters is de energie niet meer mannelijk of vrouwelijk, maar hun energie is één.
 2. Kosmische Meesters kennen iedereen in het hele universum. Elke levend wezen. Ze zijn verbonden met de gehele schepping.
 3. Kosmische meesters houden zich bezig met kosmische taken. Omdat hun energie nog groter en omvattender is houden zij zich bezig met het kosmisch plan. Opgestegen Meesters houden zich bezig met het aardse plan, die onderdeel is van het kosmische plan.
 4. Op het niveau van Kosmische Meesters zijn alle scheppingsstralen één.
 5. Kosmische Meesters zijn krachtiger dan Opgestegen Meesters.

Kosmische Meesters zijn één met de kosmos, met oneindigheid. Door te zijn dragen zij bij aan het liefdevolle veld waarin wij allemaal één zijn. Hoe sterker dit veld wordt, hoe meer wij ‘wakker’ worden en ons herinneren dat wij ook liefde en oneindigheid zijn.

Wat kunnen Kosmische Meesters voor je doen?

 • SterrenJe ondersteunen je missie op aarde te leven.
 • Je bewustzijn vergroten.
 • Je spirituele groei vergroten.
 • Helpen bij het overwinnen van obstakels/problemen.
 • Helpen je eigen heelheid te laten stralen.
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Kosmische Meesters, wat zijn dat?”

 1. Hoi Matthijs, ik snap het volgende stukje niet helemaal (punt 3):
  “Ze houden zich bezig met kosmische taken. Omdat hun energie nog groter en omvattender is. Houden zij zich bezig met het kosmisch plan. Opgestegen Meesters houden zich bezig met het aardse plan.” Houden ze zichzelf bezig zowel met het kosmische als het aardse plan? Moet tussen de tweede en de derde zin de punt niet weg? Het lijkt me 1 zin. Verder bij punt 5: “Kosmische meesters zijn krachtiger.” Krachtiger dan wat of wie?
  Verder vind ik het een heel mooi stukje, ik durf nu ook beter contact te maken met de kosmische meesters, na deze informatie.
  Zonnige groetjes, Pauline

  1. blank
   Mathijs van der Beek

   Hoi Pauline,
   Bedankt voor je vragen ik heb het één en ander toegevoegd. Fijn dat je na het lezen beter durft om contact met kosmische meesters te maken.