”Eindelijk voelde ik me verbonden en ondersteund als HSP!”

Mathijs van der beek bekend van paravisieMijn naam is Mathijs van der Beek. Van kinds af aan was ik op zoek naar zingeving en verbinding met de spirituele wereld. Wat ik ook probeerde als hoogsensitief persoon: niets werkte.

Dat veranderde toen ik ontdekte hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken. Dat zijn mensen die eerder op aarde hebben geleefd en verlicht waren: zij leefden vanuit hun hart. Denk maar aan Boeddha of Jezus.

Mijn leven kwam in de flow en ik zag mogelijkheden die ik eerder niet zag. Bovendien was ik niet meer bang om de verkeerde keuzes te maken. Eindelijk kon ik mijn missie leven! Zo zette ik mijn huis te koop, ontspulde ik en reis ik als digitale nomade nomade voor onbepaalde tijd de wereld over, samen met mijn partner en hond :).

Als ik dit eerder ontdekt had dan had ik niet zo hoeven worstelen…

Herken je dit als HSP:

 • Je leven gaat allemaal een beetje ‘stroef’?
 • Je blijft worstelen en het lijkt wel of je elke keer dezelfde problemen tegen komt?
 • Je zit in een vicieuze cirkel?
 • Je wilt wel iets aanpakken of veranderen, maar je hebt het gevoel dat iets je tegen houdt. Je weet alleen niet precies wat?
 • Je ziet weinig/geen mogelijkheden om uit de impasse te komen?
 • Je durft niet te staan voor wie je bent?
 • Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken?
 • Je hebt last van angst of emoties?
 • Je hebt last van onzekerheid/negatieve gedachten en zwaarheid?
 • Je ervaart geen voldoening?
 • Je hebt geen controle over je leven?
 • Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat, of hebt last van eenzaamheid?
 • Je vraagt wel hulp van ‘boven’, maar er verandert niets?

”HSP hebben van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken!”

Opgestegen Meesters kunnen je helpen om uit de vicieuze cirkel te stappen en om in de flow te komen.

Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hoogsensitief persoon (HSP). Zij hebben vaak van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken. Veel hooggevoelige mensen weten echter niet precies wat Opgestegen Meesters werkelijk zijn, hoe ze zich ermee kunnen verbinden en hoe zij zich door hen kunnen laten ondersteunen. Het is een ‘ver van hun bed show’…

Toch kan het verkrijgen van kennis en vaardigheden hierover eenvoudig en zelfs leuk zijn! Ik help je er graag bij met mijn unieke methode die ik met je deel in de Online Cursus ‘Een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters’!

In de cursus ‘Een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters’ ontdek je o.a.:

 • Wie Opgestegen Meesters zijn
 • Het geheim hoe jij je met Opgestegen Meesters verbindt en hoe je ze om hulp vraagt en in jouw voordeel werken
 • Hoe je je ondersteunt (in plaats van alleen) voelt
 • Hoe je meer eenheid (in plaats van eenzaamheid) ervaart
 • Hoe je een vicieuze cirkel en blokkades die je tegen houden om je missie te leven (zoals onzekerheid, zwaarheid, negatieve gedachten en dat je wel weet wat je wilt, maar het niet durft of angst om verkeerde keuzes te maken) oplost
 • Hoe je gemakkelijk problemen zoals strijd oplostMeesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek e
 • Hoe je vergeeft waardoor je in plaats van blijft hangen in een vicieuze cirkel voorwaarts gaat
 • Hoe je dromen en wensen helderder krijgt
 • Hoe je duidelijker krijgt waarom je hier op aarde bent
 • Hoe je gemakkelijker voor jezelf durft te staan
 • Hoe je keuzes vanuit jezelf maakt
 • Hoe je meer controle ervaart over je leven
 • Hoe je met meer vertrouwen in het leven staat
 • Hoe je meer zingeving ervaart
 • Hoe je meer geniet van het leven en moeiteloos lééft
 • Hoe je meer licht, zachtheid en liefde in je leven krijgt
 • Hoe je ervoor zorgt dat je talenten gaan stromen en je je potentie benut
 • Hoe je je energie reinigt met behulp van Opgestegen Meesters
 • Hoe je emoties transformeert

 

Wat je krijgt als je deelneemt:

 1. De online cursus (inclusief video’s, audio’s, tekst en oefeningen die je helpen om een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters te creëren).
 2. Een jaar persoonlijke online support van mij, waarbij ik je graag help met je vragen over de lesstof en Opgestegen Meesters.
 3. Een live online Q&A sessie (Question & Answer, oftewel ‘Vraag en Antwoord’ sessie) met mij, waarbij ik je persoonlijk live help om je vragen over Opgestegen Meesters te beantwoorden.

Inclusief 2 speciale bonussen (t.w.v. € 147,00):

Bonus 1. Opgestegen Meester kaarten (t.w.v. € 100,00)

Deze door mij intuïtief ontwikkelde Opgestegen Meester kaarten zijn verbonden met de energie van Opgestegen Meesters. Ze helpen je om de energie van Opgestegen Meesters sneller en intensiever te ervaren en stappen te zetten!

Opgestegen meester kaarten

Bonus 2. MP3 met Opgestegen Meester Kuthumi (t.w.v. € 47,00)

Deze MP3 helpt je om af te stemmen op de wijsheid van Meester Kuthumi, die je ondersteunt om je minder alleen te laten voelen.

Opgesten meester kuthumi x

Deze training is alleen beschikbaar als onderdeel van een traject om je missie te ontdekken en leven

Wil jij je missie ontdekken en leven? Kom in gesprek en ontdek wat voor traject er bij jou past!

Wat anderen zoal over deze cursus zeggen:

”Vele mooie inzichten. Spirituele groei. Anders omgaan met de medemens. Op een opbouwende manier situaties, confrontaties benaderen of bekijken. Ongelooflijk dankbaar voor alles dat me aangereikt werd om deze ervaring en groei te ervaren. Bijzondere dank aan jouw dat je op mijn weg kwam om de mogelijkheid te geven kennis te maken met de opgestegen meesters die nu in mijn leven aanwezig zijn.”

– Julienne
Julienne

Dat opgestegen meesters zeker de weg is, die voor mij ideaal is. Wist het nog niet zeker, maar nu wel!”

– Petra

”Ik heb mooie dingen ervaren: prachtige beelden bij de visualisaties. Ik heb ze opgeschreven. Wat me het meest is bijgebleven zijn de twee blauwe energie bollen bij mijn nek en onderaan mijn stuit en de Engelen-vleugels aan mijn rugzijde. Dat komt regelmatig spontaan terug. Er is iets geopend, wat dus geopend blijft en me een steunend gevoel geeft.Dat is bijzonder, omdat ik wel vaker mooie dingen heb ervaren bij visualisaties (echter niet zo prachtig als wat ik gezien heb tijdens de visualisaties tijdens jouw begeleiding-contact-maken-webinar) maar dan verdwijnt dat weer en “beklijft” niet. Dus dat heeft me aangenaam verrast: dat het nu wel duurzaam is.

Wat je aanreikt in de online cursus vind ik ook heel origineel en die informatie ben ik nog nergens anders tegengekomen en ik heb nogal wat spirituele cursussen gedaan….”

– Pauline

”De online cursus is life changing geweest. Ik heb meer ontspannenheid gekregen en behouden.

Ik had het gevoel op de afgrond af te gaan en durfde niet positief naar de toekomst te kijken, erg eenzaam. Nu sta ik met beide voeten op de grond en durf langzaam weer vooruit te kijken en heb hoop.

Eerst had ik vele paniekaanvallen op een dag en nu niet veel meer. Als er toch eentje komt is het veel sneller onder controle te krijgen. Ik vond de online cursus geweldig. Het is duidelijk, overzichtelijk en voor iedereen die er voor open staat begrijpbaar.

Ik zou het iedereen willen aanraden

– Bernadette

Deze cursus is genoemd in het tijdschrift ParaVisie (maart 2018).
Paravisie logo

Klaar om je te laten ondersteunen door Opgestegen Meesters?

Deze training is alleen beschikbaar als onderdeel van een traject om je missie te ontdekken en leven

Wil jij je missie ontdekken en leven? Kom in gesprek en ontdek wat voor traject er bij jou past!

Veelgestelde vragen:

Als je een video op internet kunt laten afspelen en kunt inloggen op je e-mail dan heb je ook de vaardigheden om de online cursus te volgen. Het is heel eenvoudig: je hebt geen technische kennis nodig!

Bezig zijn met Opgestegen Meesters is niét gekoppeld aan religie. Als je open staat voor Opgestegen Meesters, ook als je er nog nooit van hebt gehoord dan ben je van harte welkom :). Als je niet in Opgestegen Meesters gelooft dan is deze cursus niet geschikt voor je.

Je hebt levenslang toegang tot de cursus. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om te starten dan kun je op een later moment beginnen.

Je kunt de cursus volgen op een computer, tablet of telefoon, als je toegang hebt tot internet.