Meteen naar de inhoud

”Eindelijk voelde ik me verbonden en ondersteund als HSP!”

Mathijs van der beek bekend van paravisieMijn naam is Mathijs van der Beek. Van kinds af aan was ik op zoek naar zingeving en verbinding met de spirituele wereld. Wat ik ook probeerde als hoogsensitief persoon: niets werkte.

Dat veranderde toen ik ontdekte hoe ik met Opgestegen Meesters kon werken. Dat zijn mensen die eerder op aarde hebben geleefd en verlicht waren: zij leefden vanuit hun hart. Denk maar aan Boeddha of Jezus.

Mijn leven kwam in de flow en ik zag mogelijkheden die ik eerder niet zag. Bovendien was ik niet meer bang om de verkeerde keuzes te maken. Eindelijk kon ik mijn missie leven! Zo zette ik mijn huis te koop, ontspulde ik en reis ik als digitale nomade nomade de wereld over, samen met mijn partner :).

Als ik dit eerder ontdekt had dan had ik niet zo hoeven worstelen…

Herken je dit als HSP:

 • Je leven gaat allemaal een beetje stroef?
 • Je blijft worstelen en het lijkt wel of je elke keer dezelfde problemen tegen komt?
 • Je zit in een vicieuze cirkel?
 • Je wilt wel iets aanpakken of veranderen, maar je hebt het gevoel dat iets je tegen houdt. Je weet alleen niet precies wat?
 • Je ziet weinig/geen mogelijkheden om uit de impasse te komen?
 • Je durft niet te staan voor wie je bent?
 • Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken?
 • Je hebt last van angst of emoties?
 • Je hebt last van onzekerheid/negatieve gedachten en zwaarheid?
 • Je ervaart geen voldoening?
 • Je hebt geen controle over je leven?

”HSP hebben van nature een aanleg om met Opgestegen Meesters te werken!”

Opgestegen Meesters kunnen je helpen om uit de vicieuze cirkel te stappen en om in de flow te komen.

Ongeveer 1 op de 5 mensen is een hoogsensitief persoon (HSP). Zij staan ten opzichte van niet-HSP meer open voor subtiele energie van Opgestegen Meesters en hebben van nature een aanleg om met hen te werken. Veel hoogsensitieve mensen weten echter niet precies wat Opgestegen Meesters werkelijk zijn, hoe ze zich ermee kunnen verbinden en hoe zij zich door hen kunnen laten ondersteunen. Het is een ‘ver van hun bed show’…

Toch kan het verkrijgen van kennis en vaardigheden hierover eenvoudig en zelfs leuk zijn! Ik help je er graag bij met mijn unieke methode die ik met je deel in de Online Cursus ‘Een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters’!

Meesterlijk leven met opgestegen meesters mathijs van der beek

In de cursus ‘Een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters’ ontdek je o.a.:

 • Wie Opgestegen Meesters zijn
 • Het geheim hoe jij je met Opgestegen Meesters verbindt en hoe je ze om hulp vraagt en in jouw voordeel werken
 • Hoe je je ondersteund (in plaats van alleen) voelt
 • Hoe je meer eenheid (in plaats van eenzaamheid) ervaart
 • Hoe je een vicieuze cirkel en blokkades die je tegen houden om je missie te leven (zoals onzekerheid, zwaarheid, negatieve gedachten en dat je wel weet wat je wilt, maar het niet durft of angst hebt om verkeerde keuzes te maken) oplost
 • Hoe je gemakkelijk problemen zoals strijd oplost
 • Hoe je vergeeft, waardoor je in plaats van blijft hangen in een vicieuze cirkel voorwaarts gaat
 • Hoe je dromen en wensen helderder krijgt
 • Hoe je duidelijker krijgt waarom je hier op aarde bent
 • Hoe je gemakkelijker voor jezelf durft te staan
 • Hoe je keuzes vanuit jezelf maakt
 • Hoe je meer controle ervaart over je leven
 • Hoe je met meer vertrouwen in het leven staat
 • Hoe je meer zingeving ervaart
 • Hoe je meer geniet van het leven en moeiteloos lééft
 • Hoe je meer licht, zachtheid en liefde in je leven krijgt
 • Hoe je ervoor zorgt dat je talenten gaan stromen en je je potentie benut
 • Hoe je je energie reinigt met behulp van Opgestegen Meesters
 • Hoe je emoties transformeert
lotus

Wat je krijgt als je deelneemt:

 1. De online cursus (inclusief video’s, audio’s, tekst en oefeningen die je helpen om een Meesterlijk leven met Opgestegen Meesters te creëren).
 2. Een jaar persoonlijke online support van mij, waarbij ik je graag help met je vragen over de lesstof en Opgestegen Meesters.
 3. Een live online Q&A sessie (Question & Answer, oftewel ‘Vraag en Antwoord’ sessie) met mij, waarbij ik je persoonlijk live help om je vragen over Opgestegen Meesters te beantwoorden.

Inclusief 3 speciale bonussen (t.w.v. € 271,00):

Bonus 1. Opgestegen Meester kaarten (t.w.v. € 47,00)

Deze door mij intuïtief ontwikkelde Opgestegen Meester kaarten zijn verbonden met de energie van Opgestegen Meesters. Ze helpen je om de energie van Opgestegen Meesters sneller en intensiever te ervaren en stappen te zetten!

Opgestegen meester kaarten

Bonus 2. MP3 met Opgestegen Meester Kuthumi (t.w.v. € 27,00)

Deze MP3 helpt je om af te stemmen op de wijsheid van Meester Kuthumi, die je ondersteunt om je minder alleen te laten voelen.

Bonus 3. 2x persoonlijke begeleiding via bijvoorbeeld Skype of Zoom (t.w.v. € 197,00)

In de twee persoonlijke gesprekken van een uur die je met mij kunt inplannen kunnen we nog verder de diepte in en werken aan je verbinding met Opgestegen Meesters.

Deze cursus is past alleen bij je als je gemotiveerd bent om je blokkades aan te pakken en durft om met je weerstanden aan de slag te gaan.

Ben jij klaar voor een meesterlijk leven?

De investering voor het volgen van deze online cursus is € 647,-

Maak tijdelijk gebruik van de zomeractie. Tot 30 mei is de investering € 497,-

Klik hier om direct te starten.

Wat anderen zoal over deze cursus zeggen:

”Vele mooie inzichten. Spirituele groei. Anders omgaan met de medemens. Op een opbouwende manier situaties, confrontaties benaderen of bekijken. Ongelooflijk dankbaar voor alles dat me aangereikt werd om deze ervaring en groei te ervaren. Bijzondere dank aan jouw dat je op mijn weg kwam om de mogelijkheid te geven kennis te maken met de opgestegen meesters die nu in mijn leven aanwezig zijn.”

– Julienne

Julienne

Dat opgestegen meesters zeker de weg is, die voor mij ideaal is. Wist het nog niet zeker, maar nu wel!”

– Petra

Petra

”De online cursus is life changing geweest. Ik heb meer ontspannenheid gekregen en behouden.

Ik had het gevoel op de afgrond af te gaan en durfde niet positief naar de toekomst te kijken, erg eenzaam. Nu sta ik met beide voeten op de grond en durf langzaam weer vooruit te kijken en heb hoop.

Eerst had ik vele paniekaanvallen op een dag en nu niet veel meer. Als er toch eentje komt is het veel sneller onder controle te krijgen. Ik vond de online cursus geweldig. Het is duidelijk, overzichtelijk en voor iedereen die er voor open staat begrijpbaar.

Ik zou het iedereen willen aanraden

– Bernadette

Deze cursus is genoemd in ParaVisie Magazine (maart 2018).

preview van het interview over opgestegen meesters met Mathijs van der Beek in ParaVisie Magazine

Deze cursus is past alleen bij je als je gemotiveerd bent om je blokkades aan te pakken en durft om met je weerstanden aan de slag te gaan.

Durf jij met je blokkades aan de slag?

De investering voor het volgen van deze online cursus is € 647,-

Maak tijdelijk gebruik van de zomeractie. Tot 30 mei is de investering € 497,-

Klik hier om direct te starten.

Veelgestelde vragen:

 1. Ik ben niet zo technisch, kan ik dan toch de online cursus volgen?

  Als je een video op internet kunt laten afspelen en kunt inloggen in je e-mailaccount dan heb je ook de vaardigheden om de online cursus te volgen. Het is heel eenvoudig: je hebt geen technische kennis nodig!

 2. Moet je in Opgestegen Meesters geloven?

  Bezig zijn met Opgestegen Meesters is niet gekoppeld aan religie. Als je open staat voor Opgestegen Meesters, ook als je er nog nooit van hebt gehoord dan ben je van harte welkom. Als je niet in Opgestegen Meesters gelooft dan is deze cursus niet geschikt voor je.

 3. Ik kan niet meteen beginnen met de online cursus, kan ik ook later starten?

  Je hebt levenslang toegang tot de cursus. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om te starten dan kun je op een later moment beginnen.

 4. Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?

  Je kunt de cursus volgen op een computer, tablet of telefoon, als je toegang hebt tot internet.

Wil jij aan de slag en een fijner leven creëren?

Klik hier om direct te starten.