Meteen naar de inhoud

Ascensie klachten transformeren, hoe doe je dat?

  Op bepaalde dagen staat er een sterrenpoort open. Een sterrenpoort verhoogt de energie op aarde; het brengt meer liefde op aarde. Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten zoals hoofdpijn, onrustig slapen, griepklachten, moeheid en dergelijke. Deze klachten worden ook wel ‘ascensie klachten’ genoemd.

  Wat is een sterrenpoort?

  Een sterrenpoort is een verbinding met een andere dimensie(s). De energie die door een sterrenpoort komt is puur en in zijn meest originele vorm. Deze energie is helend, liefdevol en helpt om spiritueel te groeien. Als een poort open gaat naar de derde dimensie wordt de energie die niet in overeenstemming is met jouw kern aangeraakt en dat kan klachten veroorzaken. Als je de energie van de 5e dimensie volledig hebt geïntegreerd zul je nergens last van hebben. In de 5e dimensie en hoger staan sterrenpoorten altijd open en heb je altijd toegang tot deze energie.

  Wanneer is een sterrenpoort open?

  Sterrenkinderen kunnen op elk moment naar een sterrenpoort toe om deze te openen. Vanuit een zuiver hart en hun intuïtie weten zij hoe ze dit moeten doen. Het collectieve bewustzijn van sterrenkinderen bepaalt wanneer de volgende sterrenpoort open gaat. Vaak wordt dit op data gedaan met dubbele getallen zoals 09/09, 10/10, 11/11 of een afgeleide daarvan zoals 18/09 (1+8 = 9) en 27 /09 (2 + 7 = 9). Ook zijn er bijzonder data zoals 11/11/11 of 12/12/12; op deze data wordt het collectieve hart van de sterrenkinderen extra open gezet en is het effect van de sterrenpoort nog sterker en meer voelbaar. Op deze wijze helpen sterrenkinderen als collectief het bewustzijn te verhogen.

  sterren hart

  Klachten en het creatieveld

  Iedere keer als ik probeer af te stemmen op de energie van de klachten kom ik in een laag terecht waar ik niet wezen wil. Ik vind het onprettig. Het is een veld van gedachten waar iets gecreëerd wordt, maar waar ook veel onopgeloste emoties en overtuigingen zijn. Het energie veld voel ik een stuk boven de aarde hangen. Als ik hier dieper op inzoom voel ik het nog duidelijker wat het is. Ik noem dit het collectieve veld van creatie. Hier worden alle dingen gecreëerd die zich nog moeten gaan manifesteren op aarde en daar zit inderdaad een hoop onopgeloste energie. Als ik die energie zou toelaten dan zou ik denk ik dagen van slag zijn. Gelukkig kan dat anders.

  De kosmos

  Als ik me afstem op de planeten, de energie van de kosmos voelt dat heel fijn. Met meditatiegroepen ging ik soms op reis naar een sterrenpoort. De deelnemers vonden de energie heerlijk. Oneindig liefdevol en met een positieve flow van rust en vrede gingen de mensen naar huis. Ze hadden geen klachten zoals hoofdpijn. Sterker nog; als er fysieke klachten waren dan werden deze vaak een stuk minder of ze verdwenen zelfs.

  Groei

  Wat je aandacht geeft groeit. Ook in het collectieve veld van creatie. Daarom heb ik een visualisatie voor je die de liefde in jezelf laat groeien en je lichaam tot rust brengt. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en wordt het gemakkelijker om je missie op aarde te herinneren en te gaan leven.

  bloemen

  Tip, doe deze visualisatie:

  Stap 1: Zoek een rustig plekje.
  Stap 2: Zorg voor wat drinkwater.
  Stap 3: Ga zitten. Als je tijdens de visualisatie merkt dat je niet meer fijn zit neem dan de ruimte om weer fijn te gaan zitten.
  Stap 4: Sluit je ogen.
  Stap 5: Focus op je derde oog (het punt op je voorhoofd tussen je wenkbrauwen).
  Stap 6: Visualiseer een roze licht en laat dat je helemaal omhullen en door je heen stromen.
  Stap 7: Vraag Aartsengel Michael om je te reinigen van alle energie die je niet meer dient.
  Stap 8: Vraag Opgestegen Meester Kuthumi om je licht, je passie te laten stromen.
  Stap 9: Ontspan en geniet van de energie.
  Stap 10: Sluit de visualisatie af en drink wat water.

  Hoe ging het bij jou? 

  Laat het weten in een reactie.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  14 reacties op “Ascensie klachten transformeren, hoe doe je dat?”

  1. Lieve Mathijs, ik heb de visualisatie nog niet gedaan..
   Ik ben dankbaar voor je liefdevolle berichten/meditatie’s/visualisatie’s.
   In liefde,
   Wim-Raho Eussen

  2. Toen ik Aartsengel Michael vroeg om mij te ontdoen van de energieën die mij niet meer dienen, zag ik hem in helderblauw voor mij staan en met zijn zwaard allerlei koorden langs mijn hele lichaam door snijden…

   1. Mathijs van der Beek

    Hoi Nathalie,
    In principe kun je een sterrenpoort altijd zelf bezoeken en openen als je dat wilt. Nu wordt er gebruik gemaakt van de creatie-kracht van het collectief. Deze maand op 09/09 en 18/09 en 27/09. Dat betekent 3 golven van energie deze maand van 3 dagen. 1 dag voor, op en na de datum.

  3. Hé Mathijs,
   Had wat hoofdpijn en vond dat vreemd want dat heb ik zelden.
   Gelezen wat je er over schreef. Heb net de meditatie gedaan: voelt blij en heb nog een druk op mijn derde oog.

  4. Beste Mathijs,

   Ik vond je video-uitzending boeiend.
   Op een gegeven moment zeg je iets over hoogfrekwentie water. Waar kan men dat aanschaffen?

   Alvast bedankt en hartengroet,
   Hileka

  5. Hoi hoi ik ben Rudy en volgens velen niet van deze planeet en uit hogere dimensies en dat gevoel heb ik al van baby af aan .. ik doe zelf altijd al alles automatisch behalve afsluiting van negatieve dingen vind ik moeilijk en kan daar wel hulp bij gebruiken