Meteen naar de inhoud

Oerlicht Healing, wat is dat?

  Wat is een effectieve vorm van healing?

  Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e jaar volgde ik een Reiki cursus voor kinderen. Ik had er zelf voor gespaard. Een heel bedrag, maar dat vond ik geen probleem. Uiteindelijk resulteerde dit erin dat ik ook Reiki Master werd toen ik ouder was.

  Quantum toch, Acces Bars, soulhealing; je kunt het zo gek niet bedenken of ik kwam ermee in aanraking. Soms volgde ik de cursus en soms ontving ik een behandeling. Ik vond het allemaal erg mooi.

  Toch voelde ik ergens dat ik er nog niet was. Dat er nog meer was. Ik bleef zoeken. Toen ik met Ascension Tools in aanraking kwam voelde het als thuiskomen. Ik vond het heel fijn om samen met Opgestegen Meesters te werken en healing te geven. Het inspireerde me, maar ik bleef ook met vragen zitten.

  Hoe kan het dat Opgestegen Meesters zo goed kunnen helpen met healing? Hoe kan het dat ze aangesloten zijn op de oneindige bron van liefde? Hoe komt het dat ze nooit moe worden van het geven van een healing?

  Alhoewel je bij het geven van een healing met Ascension Tools ook energie krijgt en ondersteund wordt, voelde ik dat er nog een directere vorm van healing mogelijk was.

  “De kwartjes vielen”

  Mijn zoektocht naar een antwoord hierop vond ik een aantal maanden geleden. Toen ik een meditatie gaf waarbij we verbonden met het Oerlicht waren, vielen er heel veel kwartjes op zijn plek.

  Ik had al veel vaker met het Oerlicht verbonden, maar het kwartje was nooit gevallen. Tot deze avond. De symbolen die ik de weken ervoor gemaakt had, de nieuwe energie die ik waargenomen had en de beslissing om geen manager meer van Ascension Europe te zijn vielen allemaal op zijn plek. Het was tijd om met Oerlicht healing aan de slag te gaan.

  vllinder

  Wat is Oerlicht?

  Oerlicht is het licht dat al bestond voor het ontstaan van de kosmos. Het bevat het gehele plan van de schepping en al zijn mogelijkheden. Het bevat de goddelijke blauwdruk van alle dingen in het universum.

  Het effect van Oerlicht

  De verbinding met dit Oerlicht heb ik mijn hele leven al gehad, maar ik had het nooit zo waargenomen. Ik ervoer angst en zwaarte. Een energie die ik niet wilde. Door al het werk dat ik aan mezelf vanaf kinds af aan heb mogen doen, was ik in staat om de angsten, zwaarte en blokkades te transformeren zodat ik de kracht van het Oerlicht kon waarnemen.

  In een energie opstelling die ik ongeveer 15 jaar geleden gedaan deed had ik deze “zware energie” opgesteld. De representant (het werkt hetzelfde als een familie opstelling) die voor deze energie stond werd helemaal blij. Ze kreeg het warm en voelde een enorme golf aan liefde.

  hart

  Ik voelde dat toen nog niet zo, maar ik wist dat er een moment ging komen waarbij ik dat wel op die manier kon waarnemen. Ik mocht mezelf blijven ontwikkelen.

  Toen het kwartje viel omtrent deze energie en het Oerlicht voelde ik dat ik hiermee mocht gaan werken. Tijdens de eerste behandeling kreeg ik intuïtief door dat een behandeling vanwege de grote kracht 10 tot maximaal 15 minuten mag duren.

  De mensen die ik met Oerlicht behandel zijn razend enthousiast. Ze voelen de krachtige stroom van energie die heel veel beweging geeft. De weg naar het werken met Oerlicht was een lange weg. Ik ben blij met alle stappen die ik heb kunnen nemen om dit Oerlicht te omarmen zodat ik andere mensen kennis kan laten maken met het Oerlicht en met de helende kracht.

  Houd er rekening mee dat Oerlicht Healing een aanvulling op de reguliere zorg (en geen vervanging) is; raadpleeg bij klachten ook een arts.

  Meer informatie

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  33 reacties op “Oerlicht Healing, wat is dat?”

  1. Mijn bevindingen naar aanleiding van oerlicht healing. Heel veel licht om me heen en er stroomde heel veel energie door mij heen, voelde liefde en eindigde in een palet van heel veel kleuren. Daarna heb ik veel kou losgelaten. Moest heel erg gapen, kwam uit mijn tenen en daarop volgde meteen een golf van kou, dit duurde de hele avond en kreeg klappertand verschijnselen. Maar ik voelde me heel rustig, ontspannen en vol. De volgende dag nog steeds vlagen van kou losgelaten. Voel me blij en ik wacht af of ik nog meer ga ervaren.

  2. Ik mocht de Oerlicht healing ontvangen afgelopen nacht terwijl ik sliep. Voordat ik in slaap viel, voelde ik me ontspannen en bereid om de healing te ontvangen. Met mijn aandacht bij de Opgestegen Meesters viel ik in slaap. Vanmorgen 21 januari voelde ik me schoon en, in tegen stelling tot de afgelopen dagen, was ik niet duizelig bij het opstaan. Ik geloof in de kracht van het Oerlicht, het maakt me ruim van binnen. Dankjewel Mathijs, je hebt een prachtige verbinding tot stand gebracht. In Liefde, Akke

  3. Beste Mathijs,
   Eerst was ik heel ontspannen en snel nadat de healing van start ging voelde t alsof er even heel veel omhoog kwam. Ik dacht nu gewoon diep blijven doorademen en niet tegenhouden. Het was even hevig en onrustig en daarna was t rustig en ontspannen. Vandaag ben ik blij, sprankelend en soepel. Dankjewel Mathijs.

  4. Ik heb de oerlicht healing als heel prettig ervaren. Ik lag ontspannen en op een gegeven moment voelde ik heel veel energie. Alles stroomde in mijn lichaam. Daarbij voelde ik vooral dat er aan de rechterkant van mijn lichaam werd gewerkt.
   Aan het einde van de healing voelde ik mij heel vredig en ontspannen.
   Heel erg bedankt Mathijs

  5. Ik las niet toevallig natuurlijk over het Oerlicht en het resoneerde meteen! Ik heb afgelopen woensdag meegedaan en voelde enorme vibraties en sensaties in mijn lijf. Ik zag een leeuw en mijn handen tintelden, koude rillingen, het voelde ook als een hele hoge frequentie en als thuis. Vandaag heb ik veel tranen en een gevoel van verlangen naar iets. Ik vroeg om ondersteuning op het spirituele pad en meer verbondenheid met mijn licht en missie. Ik ben ook nog door mijn rug gegaan. Ik ben al veel in stilte en in mezelf, voel ook veel, heb dat ook nodig, de stilte. Ik werk sinds kort met de Elohim engelen en dat is ook heel krachtig.

  6. Hallo Mathijs,
   Bedankt voor de oerlicht healing.
   Ik zat op mijn stoel voeten op de grond, handen op de knieën. Eerst voelde ik een zwaar gevoel bij mijn maag het leek of ik te veel had gegeten alsof er een steen op mijn maag lag. Langzaam verdween dat gevoel via armen en handen tot het weg was. De energie in mijn handen bleef tijdens de hele healing intens aanwezig. Na ongeveer een uur voelde ik me blij en opgelucht. Alsof er een last van me af is gevallen .Mijn maag voelt nu weer normaal.
   De oer healing is inderdaad een krachtige healing die goed voelbaar is maar nooit onprettig noch onhoudbaar.
   Dus heb ik een bedankje naar “boven” gestuurd groeten Bieke

  7. Ik zag een zachtroze lichtgroen… die me naar een mooie zetel bracht. Ik lijk ook meesters te kunnen zien. Ik voelde en zag ook het voer ligt, denk ik. Ik Grondster door mijn oren het gonst door mijn systeem, het was heel intens.En ik voelde zeker doorwerken en nu nog in mijn oren vooral. Het was zeker de moeite waard.

  8. Pieternel Van Deursen

   Ervaarde het dit keer als een “volle ” download !
   Als zeer ver-rijkend en ver-reikend zou ik het bestempelen.
   Voel me gezegend; dank aan de intermediair !

  9. Dag Mathijs, bedankt dat je ons oerlichthealing geeft. Ik wil zeker nog een keer meedoen.
   Ik kon me wel soms moeilijk concentreren gisterenavond en dacht dan aan andere zaken. Of is dat geen probleem? Maar er was een moment dat ik me plots heel erg zwaar en loom en erg moe voelde. Het duurde jammer genoeg niet lang. Na de healing ben ik onmiddellijk in slaap gevallen en had een goede nachtrust.
   Mijn intentie is te weten komen wat ik nu best doe: stoppen met werken of de draad terug opnemen. Ik heb langdurige klachten na covid, kortademigheid enz. Ik zou graag iets op mijn pad krijgen dat beter resoneert met mijn missie, wil meer liefde en licht brengen in de wereld.
   Grtjs

   1. Hallo Hilde,
    Het is niet erg als je gedachten zo nu en dan afdwalen. De energie doet zijn werk tijdens de Oerlicht healing. Het is over het algemeen een goed teken dat je je zwaar, loom en moe voelde en dat je vervolgens ook na de healing in slaap bent gevallen en een goede nachtrust had. Dat betekent dat je lijf zich kon overgeven aan de healing en aan het herstel proces kon werken. Hopelijk heeft dit ook een mooi zetje gegeven aan je herstel proces van Covid.

  10. Deze keer voelde ik twee bollen van energie op mijn handen
   die bleven er de hele tijd totdat ze vervloeiden in mijn handen
   het was een rustige kalme healing er waaide een constante stroom door mijn hele lijf
   ik voel dat het de dag erna ook nog doorwerkt.

  11. In het begin zag ik zandkleurige romeinse zuilen van de tempel en een zandkleurige vloer met een soort museumbanken waar ikzelf in de verte op zat. Tussen de zuilen was het zwart. Ik voelde me de hele tijd rustig en ontspannen. In de loop van de healing zag ik een zuil en een silhouet van mezelf op de bank heel dichtbij.

  12. hallo Mathijs, ik mocht de healing als zeer prettig en rustgevend ervaren, maar ik moet nog even wachten om te ervaren of het op lange termein voor me werkt…
   Ik zal je op de hoogte houden…
   liefs en dankbaarheid ELLA

  13. Oerlicht healing.
   Ik werd teruggebracht naar ik denk een vorig leven . Ik zag een kind van 8- 9 jaar . Ze was aan het spelen met een stokje met een soort touw eraan wat ze ronddraaide. Leek net alsof ze sterretjes van Licht aan het verspreiden was. Ineens zag ik ook sombere grauwe beelden van karren die voortgeduwd werden door nauwe straatjes . In de karren lagen overleden mensen . Er werd heel veel aan de linkerkant van mijn lichaam gewerkt door mijn hart heen . Er kwam ook veel stroming door de linker kant van mijn lichaam . Aan het eind voelde ik mij helemaal opgenomen in het oerlicht. Ik was heel veel vrede gewaar ik had nog uren kunnen liggen . Was heel fijn liefdevol en vredig aan het eind.

  14. Hallo Mathijs,
   Ik werd gevuld met prachtig zacht en toch sterk licht. In een soort driehoek van schouder naar schouder naar mijn wortelchakra.
   Het maakte heel veel ruimte in mij.
   Ook mijn wens leek per direct in te zijn gegaan. Heerlijk!!!
   Dank je wel.

  15. Ik vond de Oerlicht healing heel fijn, ik voelde veel energie stromen en het was alsof ik in een lichte en warme cocon lag. Na afloop moest ik veel gapen. De dagen erna had ik duidelijk meer energie. Dank je wel Mathijs Liefs Marjanne

  16. ik voelde bij de healing alsof er een warme deken over mij heen werd gelegd en alles begon te tintelen op mijn hoofd, in mijn nek. En mijn handen begonnen te branden. Wat een energie! Heerlijk. In het begin was het heftig. Mijn hart ging als een gek te keer. Daarna nam dit af en was het een prettig gevoel. Het leek wel of er een stofzuiger door mijn lichaam ging, want daarna voelde ik een enorme ruimte van binnen. En het ademen ging makkelijker. Wat een prachtige techniek!
   Dank je wel Mathijs