Oerlicht healing

Als kind was ik al zeer geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e jaar volgde ik een Reiki cursus voor kinderen. Ik had er zelf voor gespaard. Een heel bedrag, maar dat vond ik geen probleem. Uiteindelijk resulteerde dit erin dat ik ook Reiki Master werd toen ik ouder was.

Quantum toch, Acces Bars, soulhealing je kunt het zo gek niet bedenken of ik kwam ermee in aanraking. Soms volgde ik de cursus en soms ontving ik een behandeling. Ik vond het allemaal erg mooi.

Toch voelde ik ergens dat ik er nog niet was. Dat er nog meer was. Ik bleef zoeken. Toen ik met Ascension Tools in aanraking kwam voelde het als thuis komen. Ik vond het heel fijn om samen met Opgestegen Meesters te werken en healing te geven. Het inspireerde me, maar ik bleef ook met vragen zitten.

Hoe kan het dat Opgestegen Meesters zo goed kunnen helpen met healing? Hoe kan het dat ze aangesloten zijn op de oneindige bron van liefde? Hoe komt het dat ze nooit moe worden van het geven van een healing?

Alhoewel je bij het geven van een healing met Ascension Tools ook energie krijgt en ondersteunt wordt voelde ik dat er nog een directere vorm van healing mogelijk was.

Mijn zoektocht naar een antwoord hierop vond ik een aantal maanden geleden. Toen ik een meditatie gaf waarbij we verbonden met het oerlicht vielen er heel veel kwartjes op zijn plek.

Ik had al veel vaker met het oerlicht verbonden, maar het kwartje was nooit gevallen. Tot deze avond. De symbolen die ik de weken ervoor gemaakt had, de nieuwe energie die ik waargenomen had en de beslissing om geen manager meer van Ascension Europe te zijn vielen allemaal op zijn plek. Het was tijd om met Oerlicht healing aan de slag te gaan.

Wat is Oerlicht?

Oerlicht is het licht dat al bestond voor het ontstaan van de kosmos. Het bevat het gehele plan van de schepping en al zijn mogelijkheden. Het bevat de goddelijke blauwdruk van alle dingen in het universum.

Het werken met Oerlicht

De verbinding met dit Oerlicht heb ik mijn hele leven al gehad, maar ik had het nooit zo waargenomen. Ik ervoer angst en zwaarte. Een energie die ik niet wilde. Door al het werk dat ik heb mogen doen aan mezelf vanaf kinds af aan was ik in staat om de angsten, zwaarte en blokkades te transformeren zodat ik de kracht van het oerlicht kon waarnemen.

In een energie opstelling die ik ongeveer 15 jaar geleden gedaan deed had ik deze “zware energie” opgesteld. De representant (het werkt hetzelfde als een familie opstelling) die voor deze energie stond werd helemaal blij. Ze kreeg het warm en voelde een enorme golf aan liefde.

Ik voelde dat toen nog niet zo, maar ik wist dat er een moment ging komen waarbij ik dat wel op die manier kon waarnemen. Ik mocht mezelf blijven ontwikkelen.

Toen het kwartje viel omtrent deze energie en het Oerlicht voelde ik dat ik hiermee mocht gaan werken. Tijdens de eerste behandeling kreeg ik intuïtief door dat een behandeling vanwege de grote kracht 10 tot maximaal 15 minuten mag duren.

De mensen die ik met Oerlicht behandel zijn razend enthousiast. Ze voelen de krachtige stroom van energie die heel veel beweging geeft. De weg naar het werken met Oerlicht was een lange weg. Ik ben blij met alle stappen die ik heb kunnen nemen om dit Oerlicht te omarmen zodat ik andere mensen kennis kan laten maken met het Oerlicht en met de helende kracht.

Ben jij benieuwd naar Oerlicht healing? Doe dan eens mee met de gratis vredesmeditaties, want zo nu en dan doe ik een gratis groeps Oerlicht healing.

Wil jij graag Oerlicht healing leren geven? Dat kan ook. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *