Meteen naar de inhoud

Tip: in het tijdschrift Paravisie deel ik tips om met Opgestegen Meesters te werken!

  Je bent gevoelig voor veel prikkels als HSP en ook ergens van binnen voel je dat je met een reden op aarde bent. Je kunt er alleen de vinger niet helemaal opleggen. Ook weet of voel je ergens dat er meer is tussen hemel en aarde of neem je misschien wel dingen waar die andere mensen niet waarnemen.

  Opgestegen Meesters kunnen helpen bij het leven van jouw missie op aarde!

  Femke de Grijs interviewde mij voor het tijdschrift ParaVisie. In het tijdschrift deel ik tips om met Opgestegen Meesters te werken. Het tijdschrift ligt van 16 februari 2018 tot en met 22 maart 2018 in de winkel. Femke en ik zijn heel benieuwd wat je van het artikel vindt. Laat je het ons weten?

  Update mei 2018: hier vind je een kopie van het artikel.

  Voorkant paravisiefemke de grijs mathijs van der beek

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *