Je bent gevoelig voor veel prikkels als HSP en ook ergens van binnen voel je dat je met een reden op aarde bent. Je kunt er alleen de vinger niet helemaal opleggen. Ook weet of voel je ergens dat er meer is tussen hemel en aarde of neem je misschien wel dingen waar die andere mensen niet waarnemen.

Opgestegen Meesters kunnen helpen bij het leven van jouw missie op aarde!

Femke de Grijs interviewde mij voor het tijdschrift ParaVisie. In het tijdschrift deel ik tips om met Opgestegen Meesters te werken. Het tijdschrift ligt van 16 februari 2018 tot en met 22 maart 2018 in de winkel. Femke en ik zijn heel benieuwd wat je van het artikel vindt. Laat je het ons weten?

Update mei 2018: hier vind je een kopie van het artikel.

Voorkant paravisiefemke de grijs mathijs van der beek

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *