sterren meditatie

Sterrenmeditatie: meditatie tussen de sterren

Geschatte leestijd:

1 minuut

Heb je interesse in sterren, ben je bijvoorbeeld een Sterrenkind? Dan sluit deze sterrenmeditatie goed op je aan!

Stap 1. Bereid je voor

Zorg voor een fijne plek waar je ongestoord kunt zitten. Bekijk eventueel voor je begint deze 3 fases van meditaties.

Stap 2. Ontspan

Begin met ontspannen. Bij deze meditatie mag je een zachtblauwe kleur visualiseren die je in ademt. De kleur is om je heen en helpt je bij het ontspannen; zowel bewust, onbewust als onderbewust. Doe dit een minuut of 2 of ga door totdat je voelt/merkt dat je klaar bent om door te gaan.

Stap 3. Kom aan op een plek tussen de sterren

Inmiddels ben je aangekomen op een plek tussen de sterren in de kosmos (de ruimte). Op deze plek zijn verschillende kristallen trappen die allemaal hun eigen kant op gaan. Jij wordt begeleidt door je innerlijke stem, een gids, een engel, Opgestegen Meester en/of door iemand anders naar de trap die speciaal voor jou aanwezig is. Je wordt naar een plek gebracht waar jij energie ontvang die jij op dit moment het meeste nodig hebt.

Blijf op deze plek en geniet hiervan. Als je voelt dat je (fysiek) wil gaan liggen, neem dan deze ruimte en laat de energie verder zijn werk doen.

Stap 4. Rond af

Kom als jij er aan toe bent weer terug in de ruimte waar je mediteert en neem afscheid van de plek waar je vertoefde. Neem de tijd om je lichaam zachtjes te bewegen voordat je je ogen opent.

Eventuele stap 5. Herhaal

Je kunt deze meditatie zo vaak herhalen als je wilt. Het kan zijn dat je vaak op dezelfde plek gebracht wordt, maar het kan ook dat je iedere keer weer ergens anders komt.

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *