Stilte in je hart meditatie

Heb je last van een druk hoofd? Spookt er van alles door je heen? Dan kun je naar de stilte plek in je hart door middel van deze stilte in je hart meditatie.

Ga lekker zitten op een fijne plek voor deze stilte in je hart meditatie. Kies een plek waarbij je jezelf helemaal comfortabel voelt, waar jij ruimte kunt geven aan jouw hart. Zet iets bij je neer waar je blij van wordt.

Stap 1: sluit nu je ogen observeer.

Stap 2: zak in de stilte (van je hart) en doe niets.

Stap 3: wacht 5 minuten en observeer hoe de stroom op gang komt
De stroom van onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf, voor anderen.

Tip: als je moeite hebt je hoofd leeg te maken gebruik dan een mantra zoals AUM. Doe deze dan 5 minuten en observeer daarna een aantal minuten hoe je lichaam voelt.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.


Ga naar


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *