Meteen naar de inhoud

Stilte in je hart meditatie

Mathijs van der Beek

Stilte in je hart meditatie

Heb je last van een druk hoofd? Spookt er van alles door je heen? Dan kun je naar de stilte plek in je hart door middel van deze stilte in je hart meditatie.

Ga lekker zitten op een fijne plek voor deze stilte in je hart meditatie. Kies een plek waarbij je jezelf helemaal comfortabel voelt, waar jij ruimte kunt geven aan jouw hart. Zet iets bij je neer waar je blij van wordt.

Stap 1: sluit nu je ogen observeer.

Stap 2: zak in de stilte (van je hart) en doe niets.

Stap 3: wacht 5 minuten en observeer hoe de stroom op gang komt
De stroom van onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf, voor anderen.

Tip: als je moeite hebt je hoofd leeg te maken gebruik dan een mantra zoals AUM. Doe deze dan 5 minuten en observeer daarna een aantal minuten hoe je lichaam voelt.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *