Aartsengel Raphaël healing meditatie

Heb je last van fysieke klachten? Raadpleeg bij medische klachten  altijd een arts. Ter aanvulling op de reguliere zorg (niet als vervanging!) kan Aartsengel Raphaël een healing geven. Deze energie helpt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Deze meditatie met Aartsengel Raphaël kun je zowel zittend of liggend doen.

Stap 1: ga ontspannen zitten of liggen en zorg dat je niet gestoord kan worden.

Stap 2: neem 2 á 3 minuten de tijd om helemaal in contact te komen met je lichaam. Probeer je hartslag te voelen en focus daar je aandacht op.

Stap 3: nodig nu Aartsengel Raphaël uit. Zeg bijvoorbeeld het volgende:”Aartsengel Raphaël laat jouw prachtige helende energie door me heen stromen”.

Stap 4: visualiseer een groen licht van boven en laat dit licht als een straal door je heen stromen de aarde in. Je neemt als het ware een douche van groen licht.

Stap 5: na een minuut of 2 mag je je aandacht weer focussen op je hartslag en open je weer langzaam je ogen als je er aan toe bent en bedank jezelf voor de tijd die je genomen hebt.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.


Ga naar


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *