geld groeit

3 tips om je geldblokkades op te lossen als HSP

Jouw energie neerzetten op de wereld helpt om de wereld een stukje mooier te maken. Jouw energie is nodig. Dat is niet iets wat ik vind, maar wat HSP zelf voelen als ze in de praktijk zijn. Helaas zie ik vaak dat HSP geldblokkades hebben waardoor het niet lukt om hun energie te gronden en hun droombaan of missie te leven.

In deze video deel ik 3 tips om je geldblokkades op te lossen.

Vaak gaat het niet over geld, maar over de onderliggende lagen. Daarom deel ik 3 tips om geldblokkades op te lossen.

Tip 1: Leer om te ontvangen!

Veel HSP en lichtwerkers geven graag onvoorwaardelijk en hoeven er niets voor terug. Dat is mooi en zo mag het ook werken. Wat ze echter vaak minder goed kunnen is ontvangen.

Tip 2: Stem je af op innerlijke overvloed

Probeer de overvloed te zien in plaats van het gebrek. Dat zit niet in de hoeveelheid geld, maar in het ervaren van innerlijke overvloed. Vanuit innerlijke overvloed kun je overvloed aantrekken door de spirituele wet van de aantrekkingskracht en de wet ‘zo binnen zo buiten’. Als je geen innerlijke overvloed ervaart is bijvoorbeeld de kans dat je dit gaat opvullen met spullen of zaken die je niet nodig hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld met 4000 euro netto per maand geen overvloed ervaren en zelfs schulden hebben en met 1500 euro per maand wel overvloed ervaren.

Tip 3: Haal de lading van geld en kom in je eigen innerlijke vrede, daar waar de illusie weg valt.

Vind je dat geld moet verdwijnen of dat sommige mensen veel te veel geld hebben? Dan heb je strijd met geld. Deze strijd weerhoudt je van innerlijke vrede. Zonder innerlijke vrede is het heel moeilijk om je missie te leven. Dat zijn tekens van blokkades die in de weg zitten om vanuit innerlijke vrede te leven. De plek waar ook je missie waar te nemen is.

Er zit vaak veel lading op geld. Er gebeuren niet alleen goede dingen mee, maar ook slechte dingen. Van nature is geld iets dat we zelf gecreëerd hebben. Ik heb meerdere malen ervaren dat geld een illusie is.

Vaak heeft dit ook een verbinding met vorige levens. Als je die illusie doorbreekt dan kun je vanaf dat punt zelf opnieuw je eigen geldcreatie gaan toepassen en creëeren en je eigen overtuigingen opnieuw kiezen en datgene aan gaan trekken wat je graag wilt. Wil jij grote projecten opzetten voor kinderen in het buitenland zodat ze betere hygiene, voedsel etc. hebben? Dan kun je zorgen dat je veel geld gaat aantrekken.

Deel 2:

In de praktijk zie ik veel geldblokkades als we bezig zijn om de weg vrij te maken voor het leven van iemand zijn missie. Daarom besteedde ik er nogmaals aandacht aan via een Facebook Live uitzending die je hieronder kunt bekijken. Links die in de uitzending worden genoemd staan onder de video onder het kopje Tools en Waarom hebben veel HSP moeite met geld.

Tools voor geldblokkades:

Les hier meer informatie over de werking van Ascension tools.

Waarom hebben veel HSP moeite met geld?

Femke schreef een blog met 10 redenen waarom HSP vaak moeite hebben met geld. Dat kan inzicht geven in je eigen strijd. Je kunt de blog lezen op https://femkedegrijs.com/geld-spiritualiteit/

Opgestegen Meesters die hierbij helpen:

Boeddha: helpt om de illusie van geld te doorzien
Kuthumi: helpt om overvloed te ervaren en af te stemmen op overvloed
Jezus: helpt om te kunnen ontvangen

Gerelateerde blogposts

2 reacties op “3 tips om je geldblokkades op te lossen als HSP”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Amanda avatar
  Amanda

  Hee wat fijn te horen. Mooie informatie die ik deel met anderen. Het licht is met JOU. In jou MATHIJS,En FEMKE.

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   <3