Misschien wil je ander werk doen, ben je zat van je relatie of wil je op een ander vlak in je leven veranderingen aanbrengen, maar op de één of andere manier lukt dat niet. Dat kan heel goed te maken hebben met je leerstijl.

In onderstaande video die een samenvatting is van de live uitzending leer je hier meer over.

In de video neem ik je mee om te kijken door de bril van het model van Kolb. In dit model worden vier leerstijlen onderscheiden.

  1. Doen
  2. Dromer
  3. Denker
  4. Beslisser

Het is belangrijk om te ontdekken welke leerstijl je hebt zodat je beter begrijpt waar je vastloopt. In de video vertel ik er meer over en kun je ontdekken hoe dit bij jou zit.

Samenvattend is het belangrijk:

  • Om jezelf te leren begrijpen
  • Je hoogsensitiviteit leren te begrijpen en te beheersen
  • Hulp te vragen als je vast blijft zitten
Tags:
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *