Meteen naar de inhoud

Waarom je als HSP jarenlang kunt vastzitten in je werk

  Misschien wil je ander werk doen, ben je zat van je relatie of wil je op een ander vlak in je leven veranderingen aanbrengen, maar lukt dat op de één of andere manier lukt niet? Dat kan heel goed te maken hebben met je leerstijl.

  In onderstaande video die een samenvatting is van de live uitzending leer je hier meer over.

  In de video neem ik je mee om te kijken door de bril van het model van Kolb. In dit model worden vier leerstijlen onderscheiden.

  4 leerstijlen

  1. Doen
  2. Dromer
  3. Denker
  4. Beslisser

  Het is belangrijk om te ontdekken welke leerstijl je hebt zodat je beter begrijpt waar je vastloopt. In de video vertel ik er meer over en kun je ontdekken hoe dit bij jou zit.

  Samenvattend is het belangrijk:

  • Om jezelf te leren begrijpen
  • Je hoogsensitiviteit leren te begrijpen en te beheersen
  • Hulp te vragen als je vast blijft zitten

  Meer weten?

  Neem contact op.

  nv-author-image

  Mathijs van der Beek

  Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

  Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

  Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *