Wil jij de hele dag ondersteuning van Oerlicht?

Met dit unieke, op maat gemaakte energetische sieraad heb je de hele dag Oerlicht bij je. Dit sieraad omvat de kleine Oerlicht bol die jou ondersteunt bij jouw proces. Je kunt bijvoorbeeld vragen aan deze Bol om:

  • je te ondersteunen bij specifieke situaties door in de ochtend een intentie uit te spreken naar de kleine bol en deze in je handen voor je hart te houden.
  • bescherming
  • zachtheid. Vraag dit aan de Oerlicht kleine bol, zodat deze samen kan werken met jouw vraag.
  • ondersteuning, bijvoorbeeld als je Oerlicht kunt geven
energetisch sieraad: kleine Oerlicht bol hanger

De kleine Oerlicht bol kan je ondersteunen bij jouw wensen

Voorbeelden van wensen (en dingen die je in gedachten aan deze Bol kunt vragen):

  • Ondersteun me om goed in mijn eigen energie te blijven
  • Ondersteun me om zacht en liefdevol te zijn
  • Ondersteun me bij afspraak X, zodat we een fijne bijeenkomst hebben

De kleine Oerlicht bol heeft een 925 zilveren kooitje waar je een ketting doorheen kunt halen.Je kunt het bolletje ook gebruiken om te masseren. Haal het bolletje uit de zilveren kooi en gebruik deze voor een massage. De kleine Bol mag rechtstreeks contact met de huid hebben.

De afmetingen van de kleine bol zijn: 16 × 16 × 16 mm, het gewicht is 7 gram.

energetisch opgeladen sieraad  (kleine Oerlicht bol) aan een ketting naar keuze

Waar hang je deze kleine bol?

Je kunt zelf bepalen op welke hoogte je de kleine Oerlicht bol wilt hangen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om deze bij de buik te hangen en anderen willen hem liever ter hoogte van het hart of de keel hebben. Het is aan jou; doe wat intuïtief kloppend voor jou is.

De kleine Oerlicht Bol wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt

De kleine Oerlicht bol wordt persoonlijk door mij (Mathijs) op maat voor jou gemaakt en handmatig geprogrammeerd en afgestemd op het Oerlicht veld.

De kleine Oerlicht bol reinigt zichzelf energetisch. Wel raad ik aan om deze af en toe af te nemen met een zachte doek om eventueel zweet / stof te verwijderen.

Gebruik en veiligheid:
Als het bolletje in de zon licht kan mogelijk een warm punt ontstaan. Laat het bolletje daarom nooit in de zon liggen in verband met brandveiligheid.

Ervaringen van anderen met dit energetische sieraad

Wietske: “De hanger voelt veilig en ondersteunend”

“Het trok me aan om een kleine Oerlicht Bol hanger te bestellen. 

Na het pakketje open gemaakt te hebben werd ik bevangen door de schoonheid maar ook of ik het wel aan kon. Ik ben heel voorzichtig begonnen: ik heb de hanger eerst in de kamer neer gelegd en af en toe gekeken. Ik ben begonnen met een kwartier vast te houden en te dragen. Het voelt nu zo veilig en ondersteunend! Ik vind ‘m prachtig.”


Esther: “Ik voel me sterker”

“Ik zou zeggen dat mijn grootste uitdaging was/is om meer op mezelf te vertrouwen, mijn intuïtie/pad te volgen.

Ik heb een aantal keren een Oerlicht (groeps)healing van jou mogen ontvangen en heb daar hele goede ervaringen mee. Ik had het gevoel dat de kleine Oerlicht Bol hanger mij zou kunnen ondersteunen bij mijn ascensie. 

Ik vind hem mooi en bijzonder. Ik voelde me van het begin af aan gesteund. Ik was op een bepaald moment van slag, ik weet niet meer waardoor, maar ik pakte de hanger als vanzelf vast en voelde me sterker. Ik ben er dankbaar voor dat ik rustiger ben, dat de tijd meer “uitgerekt” lijkt of zo, het beter lukt om in het moment te zijn.”


Judith: “Toen ik ‘m de eerste keer droeg was het meteen thuiskomen”

“De reden dat ik de kleine Oerlicht Bol hanger heb besteld was om mezelf te ontdekken en wat ik hier verder op aarde te doen heb. 

Ik vind de kleine Oerlicht Bol hanger prachtig en krachtig. Toen ik ‘m de eerste keer droeg was het meteen thuiskomen. De Oerlicht Bol hanger is bezig mij te helen. Ik voelde dat ik ‘m 1 keer even niet mocht dragen, omdat het goed en heel krachtig aan het helen was. Ik leer mezelf te ontdekken. Ik zie dat ik niet alleen ben en dat het universum mij helpt. En dat de Oerlicht Bol hanger, dankzij jou Mathijs en de Hoogmeesters het geprogrammeerd hebben voor mij. Dat het voor mij bestemd is.

De Oerlicht energie is een heel mooi cadeau. Het helpt je om vooruit te gaan, nadat je verwerkt hebt. En daar ben ik heel dankbaar voor. Wat wil je nog meer.

Mathijs, Ik ben dankbaar dat je ervoor gezorgd hebt om te programmeren de Oerlicht Bol hanger en dat je anderen ook kunt helpen als ze de Oerlicht energie gebruiken. Hebben wij nodig :).”


Fenneke: “Ik zie sneller de lichte kant in situaties”

“Voor mij voelde ik heel duidelijk dat ik de kleine Oerlicht Bol hanger heel graag wilde hebben. De uitdaging was mijn onzekerheid en intensiteit van deze kleine Oerbol en of ik dit wel kon handelen. De uitdaging was gewoon omhangen en aangaan.

Ik ben er heel blij mee. Ik heb gevoel dat de kleine Oerlicht Bol hanger heel veel bijdraagt aan mij. Ik voel de intensiteit, maar voel mij gesteund en omarmd door het licht. Ik voel mij steeds meer verbonden met het licht. Ik zie ook sneller de lichte kant in situaties. Als ik een vraag heb of ergens mee zit en de kleine Oerlicht Bol hanger aanraak en vraag of het licht kan bijdragen aan de situatie voel ik mij omarmd en heb het gevoel heel snel het antwoord te ontvangen. Het voelt alsof ik veel steviger sta. 

Sinds een droom kan ik heel goed mensen te woord staan die geconfronteerd worden met ziekte of met doodgaan. Het komt ook steeds naar mij toe. Maar ik kan het nu heel goed ontvangen en ben niet bang meer en voel mij hier niet meer onzeker in naar mensen toe en ook voel ik hierin naar mijzelf toe ook een stuk rust. Voel daarin ook diepe dankbaarheid en liefde voor het leven zelf. Ik weet zeker dat de kleine Oerlicht Bol hanger hier een bijdrage aan is geweest en nog steeds is. Vind het lastig hier verder woorden aan te geven, maar ik ben er heel blij mee.”


Wil jij ook een op maat gemaakt energetisch opgeladen sieraad?

De investering is €89,- Klik hieronder op de knop om jouw op maat gemaakte energetische sieraad en de kleine Oerlicht bol hanger te bestellen. Je dient zelf nog een ketting te verzorgen. Intuïtief bepaal ik wat het juiste moment is om de kleine Oerlicht bol te programmeren. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat deze klaar is mede omdat het programmeren soms over meerdere dagen mag worden verspreid.

Let op: De kleine Oerlicht Bol is alleen voor jezelf te bestellen. Wil je een Oerlicht hanger – kleine bol cadeau geven? Dan kun je een cadeaubon aan iemand geven. Stuur een e-mail via het contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden.

energetisch sieraad: kleine Oerlicht bol hanger