Wil je zware energie loslaten als lichtwerker?

Hoogsensitieve en paranormale lichtwerkers staan extra open voor energie. Soms kan dit overweldigend zijn. Misschien:

 • Heb je last van stress?
 • Is je hart gesloten?
 • Ben je bang?
 • Voel jij jezelf niet meer?
 • Voel jij je ‘afgesneden’ van de wereld om je heen?
 • Heb je last van spanning?
 • Heb je last van zware energie?

Even voorstellen: Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Ik ben hoogsensitief en neem paranormaal waar. Daar had ik als kind veel last van. Ik trok mezelf langzaam terug en gaf mijn gevoeligheid steeds minder ruimte. De ‘gevoeligheidsluikjes’ deed ik als het ware steeds meer dicht.

Toch voelde ik van binnen dat er meer was. Vanaf mijn 12e begon ik me bewust bezig te houden met ‘spirituele’ dingen zoals Reiki. Toch sprak ik in eerste instantie niet over spiritualiteit. Ik merkte dat mensen het eng vonden.

Ik heb en achtergrond als gymdocent, maar voelde op een gegeven moment dat dit niet meer paste. Ik stopte bij mijn werkgever en reis nu samen met mijn partner en hond de wereld over.

Met mijn achtergrond als gecertificeerd coach leer ik aan hoogsensitieve en paranormale lichtwerkers hoe zij healing kunnen geven, zodat ze doen waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn, lekker in hun vel zitten en hun inkomen floreert! Dit doe ik samen met Opgestegen Meesters: dit zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun ascensie hebben bereikt. Ascensie betekent ‘verlichting’. Je bent dan zo goed verbonden met jouw licht (je kern, je ziel) en leeft vanuit dat licht. Voorbeelden zijn Boeddha en Jezus. Opgestegen Meesters.

Zet stappen naar transformatie!

In samenwerking met Opgestegen Meesters ontwikkelde ik Oerlicht Healing. Oerlicht is het licht waar vanuit de kosmos is ontstaan. Het bevat de blauwdruk en alle mogelijkheden. Oerlicht ondersteunt om:

 • Je hart te openen
 • Angst los te laten
 • Spirituele blokkades op te lossen
 • Bij jezelf te komen
 • Meer rust te ervaren
 • Meer vrede te ervaren
 • De energie te laten stromen
 • Je meer verbonden te voelen
 • Zware energie los te laten
 • De stap naar de 5e dimensie te kunnen maken
 • En nog meer…
vrouw heeft armen open

De vorm waarin de energie van Oerlicht stroomt is eindeloos. Het kan bijvoorbeeld in de vorm van bloesemenergie stromen, in de vorm van plantenenergie, homeopathie, engelenenergie, Opgestegen Meester energie, sterrenenergie en nog veel meer.

Tijdens Oerlicht Healing ontvang je precies datgene wat je nodig hebt en jou helpt in combinatie met liefde en zachtheid. Van te voren kun je jouw intentie voor de healing bepalen. Uiteraard help ik je daarbij mocht dat nodig zijn.

Wat anderen zoal over Oerlicht Healing zeggen:

 • Olga: “Ik voelde me heel rustig, ontspannen en vol.”
 • Isolde: “Ik heb de Oerlicht Healing als heel prettig ervaren. Ik lag ontspannen en op een gegeven moment voelde ik heel veel energie. Alles stroomde in mijn lichaam. Aan het einde van de Healing voelde ik mij heel vredig en ontspannen.”
 • Harm: “Ik voel en ervaar om in mijn belichaming 1 te zijn met de zachte helende levensstromen uit de bron van eenheid“.
 • Stan: “Het maakte heel veel ruimte in mij. Ook mijn wens leek per direct in te zijn gegaan. Heerlijk!!! Dank je wel.”
 • Akke: “Vanmorgen (na de Oerlicht Healing) voelde ik me schoon. Ik geloof in de kracht van het Oerlicht, het maakt me ruim van binnen. Dankjewel Mathijs, je hebt een prachtige verbinding tot stand gebracht.” 
 • Bieke: “Na ongeveer een uur voelde ik me blij en opgelucht. Alsof er een last van me af is gevallen“.
 • Dionne: “Vandaag (een dag na de Oerlicht Healing) ben ik blij, sprankelend en soepel.” 
 • Marjanne: “De dagen erna had ik duidelijk meer energie. Dank je wel Mathijs“.

Wil je ook een Oerlicht Healing krijgen?

De energie van een Oerlicht Healing wordt als krachtig ervaren. Een Oerlicht Healing duurt daarom 10 minuten: daarin vindt precies datgene plaats wat nodig is. Het is net zo effectief als een ‘gewone’ ‘in real life’ healing van bijvoorbeeld een uur.

Oerlicht kan ‘op afstand’ en aan een groep worden gegeven. Als je online meedoet aan de GroepsOerlicht Healing ontvang ik je in stilte. We doen een korte meditatie met Opgestegen Meesters om je optimaal te openen voor het Oerlicht. Daarna ontvang je 10 minuten Oerlicht en sluiten we af in het veld van stilte zodat er ruimte voor je lichaam en geest is om de Oerlicht Healing na te laten werken.

Samengevat ziet de GroepsOerlicht Healing er zo uit qua planning:

 1. 10 minuten: Openen in stilte en openen voor Oerlicht met meditatie met Opgestegen Meesters.
 2. 10 minuten: Oerlicht Healing (in stilte).
 3. 10 minuten: Afronding in stilte.

Stel je vragen en krijg persoonlijk antwoord

Na dit half uur kun je er voor kiezen de meeting te verlaten of te blijven zodat je je vragen kunt stellen (via de chat). Wil je liever per e-mail contact dan kan dat ook.

Praktisch: wanneer en hoe vindt de GroepsOerlicht Healing plaats:

Datum (Nederlandse dagen en tijden):

 • Zaterdag 6 april december van 14:00 – 14:30. Een ticket kun je reserveren via onderstaande knop

Er zijn een beperkte aantal tickets beschikbaar.

Een GroepsOerlicht Healing is alleen live online te volgen.

Belangrijk is dat je gaat liggen of mediteren en de Oerlicht Healing toe staat. Oerlicht Healing is een aanvulling op de reguliere zorg (geen vervanging); raadpleeg bij klachten ook een arts.

vrouw ligt

De investering

Ik werk met een glijdende schaal. Je kunt zelf kiezen wat kloppend is voor jou. De investering is tussen de €10,- en € 35,-

Let op! Er is beperkt plek.

Veel gestelde vragen

Kan ik Anoniem meedoen?

Ja dat kan. Je kunt zelf je naam aanpassen voor de chat of er voor kiezen om de chat niet te gebruiken.

Als ik niet via de livestream mee doe maar wel op de goede tijd en datum mee doe is het dan net zo krachtig?

De healingenergie zal net zo krachtig zijn. Je kunt gebruik maken van de audio die je kan downloaden en luisteren als alternatief, mocht je dat prettiger vinden.

Wat gebeurt er als ik de Healing op desbetreffende datum en tijd vergeet, of als ik onverhoopt toch verhinderd ben en niet kan? Krijg ik dan mijn geld terug?

Als je vergeet erbij te zijn of niet mee kan doen dan ontvang je wel de energie. Echter zal als je bijvoorbeeld aan het autorijden bent de hoeveelheid energie die je ontvangt aangepast zijn, zodat je goed in het hier en nu kan blijven. Omdat je wel de energie ontvangt is het niet mogelijk om geld terug te krijgen.

Ik heb net een healing van iemand anders ontvangen kan ik dan wel meedoen?

Afhankelijk van de soort healing kan deze nog een aantal dagen doorwerken. Voel voor jezelf of het kloppend is dat je erbij bent of neem contact met me op om te overleggen.

Ik wil graag samen met iemand anders mee doen. Kan dat?

Net zoals bij een in real life meditatie bijeenkomst dien je dan per persoon een plaats te reserveren. Jij en je vriend(in), partner, collega, kennis etc. kan dit zelf (per persoon) regelen via deze pagina door op de tekst “Klik hier om je ticket te bestellen” te klikken. Het is niet mogelijk om zelf 1 of meerdere plaatsen voor anderen te reserveren: ieder dient dat voor zich te doen. De online Oerlicht Healing is afgestemd op de energie van de besteller (en de naam waarmee er wordt afgerekend). De besteller heeft de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wil jij er graag bij zijn? Je bent van harte welkom om je ticket te reserveren via onderstaande knop.

Kun je niet op deze datum? Geef je dan hieronder op voor de wachtlijst.