logo transparant oerlicht

Wil je zware energie loslaten als HSP?

HSP staan extra open voor energie. Soms kan dit overweldigend zijn. Misschien:

 • Heb je last van Corona stress?
 • Is je hart gesloten?
 • Ben je snel bang?
 • Voel jij jezelf niet meer?
 • Voel jij je ‘afgesneden’ van de wereld om je heen?
 • Heb je last van spanning en stress?
 • Heb je last van zware energie?

Even voorstellen: Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Mijn naam is Mathijs van der Beek. Ik ben hoogsensitief en neem paranormaal waar. Daar had ik als kind veel last van. Ik trok mezelf langzaam terug en gaf mijn gevoeligheid steeds minder ruimte. De ‘gevoeligheidsluikjes’ deed ik als het ware steeds meer dicht.

Toch voelde ik van binnen dat er meer was. Vanaf mijn 12e begon ik me bewust bezig te houden met ‘spirituele’ dingen zoals Reiki. Toch sprak ik in eerste instantie niet over spiritualiteit. Ik merkte dat mensen het eng vonden.

Ik heb en achtergrond als gymdocent, maar voelde op een gegeven moment dat dit niet meer paste. Ik stopte bij mijn werkgever en reis nu als digitale nomade samen met mijn partner en hond de wereld over.

Met mijn achtergrond als gecertificeerd coach help ik hoogsensitieve en paranormale mensen om hun levensmissie te leven en hun droombaan te vinden, zodat ze doen waarvoor ze hier op aarde gekomen zijn. Zodat ze lekker in hun vel zitten en hun inkomen floreert! Dit doe ik samen met Opgestegen Meesters: dit zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun ascensie hebben bereikt. Ascensie betekent ‘verlichting’. Je bent dan zo goed verbonden met jouw licht (je kern, je ziel) en leeft vanuit dat licht. Voorbeelden zijn Boeddha en Jezus. Opgestegen Meesters.

Zet stappen naar transformatie!

In samenwerking met Opgestegen Meesters ontwikkelde ik Oerlicht Healing. Oerlicht is het licht waar vanuit de kosmos is ontstaan. Het bevat de blauwdruk en alle mogelijkheden. Oerlicht ondersteunt om:

 • Je hart te openen
 • Angst los te laten
 • Spirituele blokkades op te lossen
 • Bij jezelf te komen
 • Meer rust te ervaren
 • Meer vrede te ervaren
 • De energie te laten stromen
 • Je meer verbonden te voelen
 • Zware energie los te laten
 • De stap naar de 5e dimensie te kunnen maken
 • En nog meer…

De vorm waarin de energie van Oerlicht stroomt is eindeloos. Het kan bijvoorbeeld in de vorm van bloesemenergie stromen, in de vorm van plantenenergie, homeopathie, engelenenergie, Opgestegen Meester energie, sterrenenergie en nog veel meer. Tijdens Oerlicht Healing ontvang je precies datgene wat je nodig hebt en jou helpt in combinatie met liefde en zachtheid. Van te voren kun je jouw intentie voor de healing bepalen. Uiteraard help ik je daarbij mocht dat nodig zijn.

Wil je ook een Oerlicht Healing krijgen?

Oerlicht kan ‘op afstand’ en in een groep worden gegeven. De energie wordt als krachtig ervaren. Een Oerlicht Healing duurt daarom 10 minuten: daarin vindt precies datgene plaats wat nodig is. Het is net zo effectief als een ‘gewone’ healing van bijvoorbeeld een uur.

Datum: donderdag 6 mei 2021
Tijd: 20:30 – 21:00
Locatie: alleen live en online!

De Groepsoerlicht healing is alleen live (zie datum en tijd) te volgen.

Je kunt op twee manieren meedoen.

 1. Via mijn webinar platform
 2. Door middel van een audio

Belangrijk is dat je gaat liggen of mediteren en de Oerlicht Healing toe staat.

Als je online meedoet ontvang ik je in stilte en doe dan een korte meditatie met Opgestegen Meesters om je optimaal te openen voor het Oerlicht. Daarna ontvang je 10 minuten Oerlicht en sluiten we af in het veld van stilte zodat er ruimte voor je lichaam en geest is om de Oerlicht Healing na te laten werken.

 1. 10 min. Openen in stilte en openen voor Oerlicht met meditatie met Opgestegen Meesters.
 2. 10 min Oerlicht Healing (in stilte).
 3. 10 min Afronding in stilte.

Na dit half uur kun je er voor kiezen de meeting te verlaten of te blijven zodat je je vragen kunt stellen (via de chat). Wil je liever per e-mail contact dan kan dat ook.

Maak gebruik van de Vroegboekkorting t/m woensdag 5 mei 2020 tot 22:00 uur!

De investering in een Groeps Oerlicht Healing is € 25,- Als je voor woensdag 5 mei 22:00 uur in de avond je ticket bestelt dan kun je gebruik maken van vroegboekkorting en is de investering tijdelijk slechts € 10,-

Let op! Er is plek voor maximaal 44 personen. Klik op de groene knop ‘Reserveer Direct’ om te zien hoeveel tickets nog beschikbaar zijn.

Druk op onderstaande knop om je plek te reserveren (Heb je al een account? Je hoeft niet meer in te loggen om af te rekenen!).

Er zijn geen plekken meer beschikbaar. Geef je op voor de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Veel gestelde vragen

 1. Kan ik Anoniem meedoen?
  • Ja dat kan. Je naam is voor niemand zichtbaar behalve voor mij.
 2. Als ik niet via de livestream mee doe maar wel op de goede tijd en datum mee doe is het dan net zo krachtig?
  • De healingenergie zal net zo krachtig zijn. Je kunt namelijk gebruik maken van de audio die je kan downloaden en luisteren als alternatief mocht je dat prettiger vinden.
 3. Wat gebeurt er als ik de Healing op desbetreffende datum en tijd vergeet, of als ik onverhoopt toch verhinderd ben en niet kan? Krijg ik dan mijn geld terug?
  • Als je vergeet erbij te zijn of niet mee kan doen dan ontvang je wel de energie. Echter zal als je bijvoorbeeld aan het autorijden bent de hoeveelheid energie die je ontvangt aangepast zijn zodat je goed in het hier en nu kan blijven. Omdat je wel de energie ontvangt is het niet mogelijk om geld terug te krijgen.
 4. Ik heb net een healing van iemand anders ontvangen kan ik dan wel meedoen?
  • Het is geen probleem om mee te doen als je bijvoorbeeld de dag ervoor een healing hebt ontvangen. Voel vooral voor jezelf of het kloppend is om mee te doen. Dat is de beste raadgever.
 5. Ik wil graag samen met iemand anders mee doen. Kan dat?
  • Ja: net zoals bij een in real life meditatie bijeenkomst dien je dan per persoon een plaats te reserveren. Jij en je vriend(in), partner, collega, kennis etc. kan dit zelf (per persoon) regelen via deze pagina door op de tekst “Klik hier om je ticket te bestellen” te klikken. Het is niet mogelijk om zelf 1 of meerdere plaatsen voor anderen te reserveren: ieder dient dat voor zich te doen. De online Oerlicht Healing is afgestemd op de energie van de besteller (en de naam waarmee er wordt afgerekend). De besteller heeft de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wil jij er graag bij zijn donderdag 6 mei 2021 om 20:30 uur? Je bent van harte welkom.

Druk op onderstaande knop om je plek te reserveren (Heb je al een account? Je hoeft niet meer in te loggen om af te rekenen!).

Er zijn geen plekken meer beschikbaar. Geef je op voor de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Let op! Er is plek voor maximaal 44 personen. Klik op de groene knop ‘Reserveer Direct’ om te zien hoeveel tickets nog beschikbaar zijn.