Energetische ondersteuning vaccinaties COVID

Als je een vaccinatie neemt voor COVID is het goed om een weloverwogen keuze te maken. In deze blog zet ik een aantal zaken op een rij en ontdek je hoe je jezelf kunt ondersteunen als je een vaccinatie neemt.

Keuze 1 – gezond leven

Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen dat structureel vitamine D gebruik een zeer positieve invloed heeft op het verloop van COVID. Het aantal doden zou hiermee drastische minder zijn. Er zijn meer mogelijkheden om je immuunsysteem te versterken zoals bijvoorbeeld voldoende beweging, vitamine C, zink, L-Lysine en goede voeding. De kans om te overlijden aan COVID als je gezond leeft is zeer klein. Uitzonderingen hierop zijn genetische factoren die je immuunresponse op dit virus beperken en onderliggende ziekte.

Keuze 2 – vaccinatie

Naast gezond leven en je immuunsysteem versterken kun je ook kiezen voor vaccinatie, omdat je voelt dat dit kloppend is, maar misschien ook wel omdat het van je werk moet of omdat je maatschappelijk druk ervaart.

Bijwerkingen

Het is bekend dat er bijwerkingen zijn van het vaccin. Dit wordt geregistreerd. Op dit moment zijn enkel de korte termijn effecten bekend. De lange termijn effecten van 2, 5 en 10 jaar konden nog niet worden onderzocht, omdat deze vaccins daarvoor nog niet lang genoeg bestaan.

Bekende bijwerkingen van het COVID vaccin zijn hoofdpijn, duizelig, koorts een rode plek bij de prikplek. Dat komt niet alleen door de antistoffen die je gaat aanmaken, maar ook omdat je lichaam hulpstoffen die in het vaccin zitten uit het systeem verwijderd. In de UK houden ze de bijwerkingen bij van de verschillende vaccins. De documenten met bijwerkingen van de overheid van de UK kun je hier vinden.

Als je van plan bent om een COVID vaccinatie te nemen dan raad ik aan om je lichaam te ondersteunen zowel voor als na het vaccin. Op deze manier kun je eventuele klachten op korte en lange termijn verminderen dan wel voorkomen.

In deze blog deel ik een aantal mogelijkheden die je kunnen ondersteunen. Voel voor jezelf wat jou kan helpen.

1) Ondersteunende tools

Ascension therapeuten startersset

Ascension Europe heeft een aantal tools die je kunnen ondersteunen. Je kunt deze zelf gebruiken door ze te dragen of in te zetten voor zelfbehandeling. Ik zet de tools op een rij die specifiek energetisch ondersteunen voor het COVID vaccin. Ook kun je deze tools gebruiken om op afstand iemand te behandelen. Meer informatie over de tools, hoe ze eruit zien en hun werking vind je door op de linkjes te klikken.

Ascenscion faith
Light of Faith
  1. Great Instrument of Transformation voor de ondersteunen van het verwijderen van de gifstoffen. Gebruik de instrument de dag voor het vaccin, op de dag zelf vlak voordat je het vaccin gaat halen en na het vaccin. Werk ongeveer 10 minuten per keer.
  2. Light of Faith ter ondersteuning van het energetiseren van drinkwater en het verwijderen van gifstoffen. Drink Light of Faith water gedurende 3 dagen voor het vaccin en 7 -10 dagen na het vaccin.
  3. De rode transformatie ring ondersteunt je om gifstoffen te verwijderen (de detox ring). Draag deze ring minimaal een week voordat je het vaccin krijgt en een 3-4 weken daarna (voor vaccines met 2 prikken dus tot 7 dagen na de tweede prik).
  4. De groene wheels balanceren, harmoniseren en ondersteunen vitaliteit. Ze werken goed op fysiek niveau. Leg de wheels op een foto van jezelf of draag de wheels. Let op de transformatie wheel mag je maar 10 minuten dragen.
  5. De donker violette wheels ondersteunen transformatie, reiniging, genezing. Leg de wheels op een foto van jezelf of draag de wheels. Let op de transformatie wheel mag je maar 10 minuten dragen.
  6. De Opaal Light ondersteunt je organen en ondersteunt je om gemakkelijker om te gaan met moeilijke situaties. Draag de Opaal Light ter ondersteuning van je lichaam zo lang als je merkt dat je nodig hebt.

Oerlicht healing

logo transparant oerlicht

Met een Oerlicht healing kun je je lichaam ondersteunen om lichaamsvrede stoffen kwijt te raken. Een Oerlicht healing duurt 10 minuten , omdat het heel sterk is. Een Oerlicht healing kan op afstand.

Ik raad een Oerlicht healing aan de dag voor de vaccinatie ter voorbereiding en in de uren na de vaccinatie. en weken erna. Bij twee prikken raad ik aan tussendoor ook nog een extra Oerlicht healing te doen. Eventueel kun je dit combineren met tools of andere mogelijkheden. Geef duidelijk aan bij de therapeut dat het om ondersteuning van vaccinatie gaat.

Meditatie energiekaart

Opgestegen Meesters en Engelen ondersteunen ons graag. Ik heb een symbool gemaakt die ondersteunt om het vaccin energetisch te neutraliseren en heb besloten deze gratis beschikbaar te stellen. Je kunt naar het symbool kijken en vervolgens met deze energie een meditatie van 10 minuten doen.

Ik raad aan om dit iedere dag 3 dagen voor de vaccinatie 10 minuten te doen en 3 dagen na de vaccinatie ook iedere dag 10 minuten. Als een vaccin ook een tweede prik heeft herhaal dit dan. Mocht je niet zo gemakkelijk met energie kunnen mediteren vraag dan om hulp voor een healing of gebruik een tool.

ondersteuning vaccin energie kaart

Andere tips:

  • Drink voldoende water het liefste geënergetiseerd met de Light of Faith of met Oerlicht.
  • Doe geen intensieve inspanningen, maar wel matige inspanning zodat je lichaam door middel van o.a. zweten afvalstoffen kwijt raakt.
  • Neem eventueel een sauna als je dat prettig vindt.

Over Mathijs

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Ik help hoogsensitieve mensen om hun missie te vinden en te gaan leven. Dat doe ik samen met Opgestegen Meesters. Als Ascension trainer en grondlegger van Oerlicht healing leer ik HSP hoe ze een ander kunnen healen. Ik zie het niet als mijn taak om te oordelen of een vaccinatie wel of niet goed is, maar mijn belangrijkste taak is het ondersteunen van mensen zodat ze zich blij voelen en lekker in hun vel zitten welke keuze ze dan ook maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *