Mathijs van der beek bekend van paravisie

Wil je persoonlijk door mij geholpen worden?

Wil je geholpen worden met jouw vraag in een setting van Opgestegen Meesters en groeien in een setting van:

  • onvoorwaardelijke liefde?
  • oordeelloosheid?
  • ontspanning?

Ik help je met alle liefde in een persoonlijke sessie. Tijdens een persoonlijke sessie werk ik intuïtief en samen met Opgestegen Meesters. Daarnaast maak ik gebruik van mijn kennis die ik de afgelopen 30 jaar op dit vlak heb opgedaan in opleidingen, workshop en in het leven zelf.

Ik werk vanuit van een holistische kijk. Dat betekent we aan de slag gaan met jouw vraag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Voor wie?

In mijn persoonlijke sessies begeleid ik zowel (hoogsensitieve/paranormale) kinderen als volwassenen.

Vragen waarbij ik kan helpen zijn heel divers. Van kinderen die niet slapen, onverklaarbare woede-uitbarstingen hebben tot volwassenen die meer zelfvertrouwen willen, hun weg in het leven zoeken, willen werken aan hun spirituele groei of die hun bedrijf op een spirituelere manier willen leiden.

Over een persoonlijke sessie

Een persoonlijke healing sessie duurt ongeveer 30 minuten. Een persoonlijke coaching sessie met o.a. healing duurt ongeveer 60 minuten. Beide sessies vinden online plaats via Zoom, Skype of een ander platform waar jij je prettig bij voelt. Het is ook mogelijk om een opname van de sessie te krijgen.

Investering

Ik bied een glijdende schaal van prijzen aan voor een enkele sessie. Je kunt zelf kiezen wat je je kunt veroorloven. De investering voor een half uur is € 37,50 tot € 100,- voor een uur is het € 75- tot € 200,-

Je bent van harte welkom

Ben jij gemotiveerd? Dan help ik je graag en kunnen we een vrijblijvend gesprek inplannen om kennis te maken en te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Neem contact met op via WhatsApp, e-mail of vul onderstaand formulier in zodat ik contact met je kan opnemen.

interesse in persoonlijke sessie