Waar kan de Grote Oerlicht Bol jou bij ondersteunen?

De Grote Oerlicht Bol is een energetische tool die je ondersteunt om:

Oerlicht Bol
 • Dichterbij jezelf te komen
 • Zorgen los te laten
 • Spanning los te laten
 • De energie frequentie in huis te verhogen
 • Gemakkelijker te mediteren
 • Gemakkelijker contact te maken met Opgestegen Meesters
 • Je eigen licht meer te laten stralen
 • Jezelf met Oerlicht te masseren
 • En meer…

Ben jij een therapeut?

De Grote Oerlicht Bol kun je ook inzetten in je praktijk, bijvoorbeeld:

 • Bij het geven van Oerlicht.
 • Om de energiefrequentie in de praktijkruimte te verhogen. Je kunt de Bol een een specifieke plek neerzetten/leggen.
 • Ter ondersteuning bij het geven van een massage. Je kunt de Bol bijvoorbeeld op of bij het lichaam op bepaalde punten gebruiken/masseren/neerleggen.
 • Ter ondersteuning tijdens het geven van een afstandsbehandeling.

De energie van de Grote Oerlicht Bol is uniek voor jou op maat gemaakt

Een Grote Oerlicht Bol is geprogrammeerd met Oerlicht en 24 goddelijke scheppingsstralen. De Bol straalt voortdurend energie uit. Zo heeft de Bol naast Oerlicht een geprogrammeerde:

 • MerKaBa; dit ondersteunt je lichtlichamen waardoor je gemakkelijker een hogere frequentie kunt ervaren en integreren.
 • Verbinding met de nieuwe aarde energie (die vrij is van karma), wat je helpt om los te komen van zware collectieve energie.

Alle geprogrammeerde Grote Oerlicht Bollen en Piramides staan gezamenlijk met elkaar in verbinding, zodat ze elkaar ondersteunen en versterken. Toch is de Grote Oerlicht Bol jouw unieke Grote Oerlicht Bol die op maat voor jou is gemaakt en jou ondersteunt.

Oerlicht Bol

Je mag bij de programmering aanwezig zijn!

De Grote Oerlicht Bol wordt door Mathijs van der Beek geprogrammeerd.

Op afspraak via Zoom /Skype of een ander medium op afstand programmeer ik de Bol en ondersteun ik je om optimaal met de Bol te kunnen werken. De ervaring is dat door de hoge energie dit een positief effect op je heeft.

De programmering van de Bol is levenslang. Je hebt hier op garantie: mocht je twijfelen of de energie nog goed is dan kan de Grote Oerlicht Bol op afstand door Mathijs her-programmeerd worden.

Wat anderen zoal van de Grote Oerlicht bol vinden:

Julienne: “Er ontstaat meer inzicht, zachtheid en begrip

“Mijn uitdagingen zijn het leren loslaten van oude patronen en leren leven vanuit blijdschap, genieten van wat er wordt aangereikt. De reden dat ik de Grote Oerlicht Bol heb besteld, is dat ik verder innerlijk wilde groeien. Ik vertrouw dat er geprogrammeerd is hetgeen er nodig is voor mijn vooruitgang en groei.

Wanneer ik mediteer zet ik de Oerlicht Bol voor mij. Ik tracht de verbinding te maken vanuit het hart zoals Mathijs aangaf via de informatie die hij met mij had gedeeld. De ene keer lukt dit beter dan de andere. Ik merk dat er meer inzicht, zachtheid en begrip ontstaan is. Dat geeft een dankbaar gevoel.

Ik ben dankbaar voor elke vooruitgang. Voor het meehelpen aan het grote geheel via de hulp van lichtwezens. Liefde sturen aan anderen en mezelf.”

Christel: “De Grote Oerlicht Bol ondersteunt mij om mijn ruimte in te nemen”

De grote Oerlicht Bol is een vorm waardoor ik snel en makkelijk verbinding kan maken met deze energie. Patronen, spanning en emoties kan ik beter herkennen, zodat ik weer terug kan naar een neutraler vredig gevoel. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning om in mijn eigen energie te blijven, en mijn ruimte in te nemen. Ik ervaar meer balans in mijn dagelijkse leven.

Korine: “De Bol helpt om verdieping te krijgen

“Ik wilde graag wat hulp en verdieping bij het geven van healingen, voor mijn eigen zekerheid vooral.

De Grote Oerlicht Bol is heel prettig. Ik merk duidelijk verschil nu ik ‘m heb, dus mijn wens om meer verdieping te krijgen wordt wel vervuld.

Ik heb een meisje geholpen met een Oerlicht Healing en deze Bol ter ondersteuning ingezet; zij kon voor het eerst weer doorslapen.

Het lijkt alsof deze Bol dingen die ik graag wil helpt vormgeven en realiseren en daarmee dichterbij brengt. Daarvoor gebruik ik de Bol, om me te helpen de goede richting en woorden en verheldering et cetera te krijgen. “

Over Mathijs van der Beek

Mathijs van der beek bekend van paravisie

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke Oerlicht Healing methode. Hiermee kun je op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau vooruitgang, transformatie en heling ondersteunen.

Over de bol

Het materiaal is kristalglas. Deze wordt zo geprogrammeerd dat er geen vreemde energieën aan blijven plakken. Zo blijft de energie van de Bol helder en krachtig.

Door het productieproces kunnen er hele kleine luchtbelletjes in de Bol zitten. De belletjes zijn zeer klein (doorgaans circa een kwart millimeter) en zie je alleen als je er van heel dichtbij naar kijkt. Op de energie heeft dat verder geen effect.

Praktisch

Stap 1: bestel

Bestel een bol van 80mm inclusief het programmeren.

Stap 2: maak een afspraak voor het programmeren door Mathijs (let op: beperkte plekken beschikbaar)

Plan een afspraak met mij in om te bol te programmeren. Je mag bij het programmeren aanwezig zijn. Dit vindt plaats via Zoom, Skype of andere beeldbel software.

De investering werkt met een glijdende schaal van € 137 tot € 197,- Dat is inclusief bol van 80mm x 80mm en programmeren. Je kunt zelf kiezen welke investering bij jou past. De bol kan geprogrammeerd worden nadat je deze hebt ontvangen.

Klik hier om een bol te bestellen inclusief het programmeren op afstand.

Ben je een Oerlicht Therapeut?

Ben je Oerlicht therapeut? Dan is wellicht de piramide ook een optie. De piramide heeft in plaats daarvan:

 • Een krachtige verbinding met scheppingsenergie
 • Verbinding met de krachtigste piramides op aarde