Oerlicht healing therapeuten

Zoek jij als HSP iemand die je kan helpen? Ik heb verschillende HSP opgeleid om met Oerlicht te werken. Ze kunnen allemaal een Oerlicht Healing geven en daarnaast hebben ze vaak ook nog hun eigen specialiteit. Op deze pagina vind je een overzicht van de Oerlicht therapeuten en een link naar hun website.

Meer informatie over wat Oerlicht is kun je lezen op https://mathijsvanderbeek.nl/oerlicht-healing/

  1. Alfabetische volgorde
  2. Google Maps kaart (niet iedereen staat op de kaart)

Op alfabetische volgorde

Annette Breeksema – Oerlicht

Met veel toewijding en plezier, begeleid ik mensen om tot een lichter en vrijer leven te komen. “Natuurlijk Genezen” is daarbij mijn toverwoord. Met deze healingtechniek wordt overbodige ballast losgelaten én het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. 
Deze methode combineer ik met de helende zachte en krachtige energie van het Oerlicht.Op een holistische wijze benader ik jouw persoonlijke wens en/of vraag.
Ben je toe aan meer vrijheid en blijheid in je leven? Neem dan contact met mij op: annette.breeksema@gmail.com Ik help je graag op weg!

Christiane Hanssens – Oerlicht

Chris Hanssens combineert o.a. voetreflexologie met Oerlicht Healing. Meer informatie over Chris en haar praktijk is terug te vinden via de website: www.crian.be

Janet Hoekstra – Oerlicht en Oerlicht Ascensielicht

Ik heb een massage/healing praktijk aan huis. Hier combineer ik voetreflex behandelingen met Oerlicht, maar ook Helende Reis in combinatie met Oerlicht. Tevens geef ik ook alleen een Oerlicht Healing, waarbij gekeken wordt naar de hulpvraag van de cliënt. 

Voor meer informatie en/of een afspraak, neem contact op via mijn website.

Angelique Koops – Oerlicht, Oerlicht Ascensielicht en Oerlicht Beyond

Ik heb de Oerlicht Healing opleiding in maart 2021 afgerond. Ik richt me puur op het geven van Oerlicht Healing waarbij de focus is gericht op jouw wens of hulpvraag. Als je geïnteresseerd bent in een Oerlicht Healing kun je contact opnemen via info@angeliquekoops.nl

Sonja Luitjes-Kuiper – Oerlicht en Oerlicht Ascensielicht

Met mijn eigen praktijk, Sonja Luitjes – coach with spirit, richt ik me op het onthullen en helen van knelpunten op het levenspad van mensen. Daarbij maak ik zowel gebruik van coaching als healing en reading.

De combinatie van mijn creativiteit, sensitiviteit en niet te vergeten mijn nuchtere en onderzoekende blik, maakt dat ik je kan ondersteunen op de manier die voor jou het beste voelt.

Zullen we elkaar ontmoeten en samen aan de slag gaan?

Je kunt verder lezen op mijn website: www.sonjaluitjes.nl of contact opnemen

Korine Laarhoven – Oerlicht en Oerlicht Ascensielicht

Ik ben werkzaam geweest in het onderwijs en werk nu met bezieling als ondernemer in ons groene Kindercentrum. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in hoe energie werkt. Hoe oude overlevingsstrategieën vanuit pijnlijke ervaringen je energie bezet kunnen houden en hoe je die kunt laten oplossen en healen. Eerst door middel van Focussen (ik ben Focustrainer) en nu door het afstemmen op en werken met Oerlicht.

Ik heb ervaren dat het licht op voor ons meestal onbereikbare lagen haar werk doet. Dat waar je in het dagelijks leven over nadenkt en wat je probeert te begrijpen, heeft vaak een onderliggende oorzaak die je nauwelijks kunt bevroeden. Het licht kan daar wel bij en healt juist dat. 

Voor meer informatie en een afspraak voor een healing kun je mijn site: korinelaarhoven.nl bezoeken. 

Darja Minnaard Oerlicht, Oerlicht Ascensielicht en Oerlicht Beyond

Ik werk als Beeldend therapeut in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Ik helpt graag andere mensen om hun eigen (licht) kracht en ‘Vonk’ te vinden. Bij mij hoort: creativiteit, out of the box denken, warmte en enthousiasme. Ik hou van vormgeven in tuinen, bezieling en verdieping. Om zelf een helder instrument te zijn, volg ik regelmatig retraites, bijscholingen en onderricht. Ik heb geen eigen site, maar biedt Oerlicht behandeling aan op verzoek via Darjaminnaard@gmail.com. (Voor kinderen en volwassenen)

Loes Oosterveld Oerlicht

Sinds 2018 help ik krachtige, creatieve, sensitieve en ondernemende vrouwen met het activeren en creëren van zelfkennis, vitaliteit, waardevolle relaties, persoonlijk leiderschap, innerlijke rust en meer vrijheid en blijheid in hun leven.

Ik geloof dat iedereen in liefde geboren wordt en dat jij een stukje van de grote puzzel bent. En dat jij jouw unieke kwaliteiten mag inzetten. Dan ben je blij en gelukkig, stroomt het en voelt je je licht.

Ik zet mij met hart en ziel in om jou te helpen de keus te maken voor een liefdevolle kijk op jezelf en de wereld om je heen, zodat jij in je eigen licht gaat staan. Zo neem jij het stuur in eigen hand om richting te geven aan jouw leven(s)werk.

Werkvormen: holistische coaching, reading, healing, creatief, intuïtief, body en mind relatie, yoga.

Lees verder op de website van Loes >>>

Jorien Reinderink Oerlicht en Ascensielicht

Een van mijn grootste passies is het welzijn van dieren en hun eigenaren vergroten. Ook kinderen hebben een speciaal plekje in mijn hart. De wijsheid en gevoeligheid van de dieren en kinderen raakt me enorm en is inspirerend. Ik heb een eigen praktijk waarbij ik het dierentolken combineer met het geven van Oerlicht Healing aan zowel dieren, volwassen en kinderen. Niks mooiers om te zien of terug te horen dat er meer liefde, verbinding of rust ervaren wordt en dat zowel dier als mens zich gehoord en gezien voelt.

www.dierentolkdegoudenwind.nl
Hoofddorp

Overzicht therapeuten op kaart

Let op!. Niet iedereen staat op de kaart. De kleuren geven aan welke Oerlicht opleidingen de therapeuten hebben gevolgd.
Blauw = Oerlicht
Groen = Oerlicht en Oerlicht Ascenslicht
Paars = Oerlicht, Oerlicht Ascensielicht en Oerlicht Beyond