Oerlicht healing therapeuten

Zoek jij als HSP iemand die je kan helpen? Ik heb verschillende HSP opgeleid om met Oerlicht te werken. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit. Op deze pagina vind je een overzicht van de Oerlicht therapeuten met hun specialiteit met een link naar hun website.

  1. Alfabetische volgorde
  2. Google Maps kaart

Op alfabetische volgorde

Christiane Hanssens

Over Christiane:

Chris Hanssens combineert o.a. voetreflexologie met Oerlicht healing. Meer informatie over Chris en haar praktijk is terug te vinden via de website: www.crian.be

Angelique Koops

Ik heb de Oerlicht healing training in maart 2021 afgerond. Ik richt me puur op het geven van Oerlicht healing waarbij de focus is gericht op jouw wens of hulpvraag. Als je geïnteresseerd bent in een Oerlicht healing kun je contact opnemen via info@angeliquekoops.nl

Sonja Luitjes-Kuiper

Over Sonja Luitjes-Kuiper:

Ik richt me op het onthullen en helen van knelpunten bij individuen en organisaties. Met persoonlijke coaching en/of healing help ik zowel kinderen als volwassenen. Ik ben daarnaast specifiek gericht op de ondersteuning van leidinggevenden in onderwijs en bedrijfsleven met advies, coaching en healing.

Met mijn analytisch en empathisch vermogen kom ik snel tot de kern. Ik combineer mijn meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende en coach in het onderwijs met mijn licht, om mensen bij hun hulpvraag te ondersteunen en een transformatie teweeg te brengen.  

Neem contact op via LinkedIn

Olaf Metzelaar

Over Olaf Metzelaar:

Olaf is Fysiotherapeut en combineert dit ook met Oerlicht healing. Meer informatie of contact opnemen kan via zijn website.

Darja Minnaard

Over Darja Minnaard:

Ik werk als Beeldend therapeut in de Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Ik helpt graag andere mensen om hun eigen (licht) kracht en ‘Vonk’ te vinden. Bij mij hoort: creativiteit, out of the box denken, warmte en enthousiasme. Ik hou van vormgeven in tuinen, bezieling en verdieping. Om zelf een helder instrument te zijn, volg ik regelmatig retraites, bijscholingen en onderricht. Ik heb geen eigen site, maar biedt oerlicht behandeling aan op verzoek via Darjaminnaard@gmail.com. (Voor kinderen en volwassenen)

Loes Oosterveld – Healing coach

Sinds 2018 help ik krachtige, creatieve, sensitieve en ondernemende vrouwen met het activeren en creëren van zelfkennis, vitaliteit, waardevolle relaties, persoonlijk leiderschap, innerlijke rust en meer vrijheid en blijheid in hun leven.

Ik geloof dat iedereen in liefde geboren wordt en dat jij een stukje van de grote puzzel bent. En dat jij jouw unieke kwaliteiten mag inzetten. Dan ben je blij en gelukkig, stroomt het en voelt je je licht.

Ik zet mij met hart en ziel in om jou te helpen de keus te maken voor een liefdevolle kijk op jezelf en de wereld om je heen, zodat jij in je eigen licht gaat staan. Zo neem jij het stuur in eigen hand om richting te geven aan jouw leven(s)werk.

Werkvormen: holistische coaching, reading, healing, creatief, intuïtief, body en mind relatie, yoga.

Lees verder op de website van Loes >>>

Overzicht therapeuten op kaart