De spirituele 12e dimensie – 15e dimensie

De 12e dimensie – 15e dimensie schrijf ik bij elkaar.

De spirituele 12e dimensie is het voorbij gaan aan de oorsprong. Deze dimensie heeft het aspect totaliteit in zich. Waarbij in de vorige dimensie het hart sterk aanwezig was zijn hier alle aspecten van bewustzijn ontwikkeld en is hier op alle niveau’s seriniteit, vrede, onvoorwaardelijke liefde. Het gevoel is niet te vergelijken met de 11e dimensie, omdat het veel completer is. De trillingsnaam van deze dimensie is Saliwadka.

De sprituele 13e dimensie is kennis van de oneindigheid. Er is activiteit in de oneindigheid die er is. De activiteit voelt ‘logisch’, overal en wij zouden het vertalen als men weet waarmee men bezig is. Echter is in deze laag geen sprake van persoonlijkheid meer.

De spirituele 14e dimensie is de ring van oneindigheid. Hier is onder andere de mogelijkheid om buiten tijd en ruimte te zijn. Lemurische Meesters beheersen deze dimensie en kunnen deze dimensie op elke plek in de kosmos realiseren. Je kunt deze dimensie gebruiken om trance-poorten te maken en zo eindig veel bewustzijn te ontwikkelen op processen in de tijd, omdat je er niet in zit, maar van een afstand kunt observeren. Waar bij de 13e dimensie geen sprake is, kun je hier spreken van in goddelijkheid aanwezig zijn. De trillingsnaam van deze dimensie is Saywadka.

De spirituele 15e dimensie is het aspect brightness. Het licht is hier zo sterk dat dit uitstekend gebruikt zo kunnen worden voor instant healing technieken. Hiervoor zul je de overige dimensies wel moeten beheersen. Zowel in je geest als in je bewustzijn. De trillingsnaam van deze dimensie is Samawadka.

Om meer grip te krijgen op dimensies kun je het beste door deze dimensies reizen door middel van meditatie of andere technieken. Dat geeft het beste inzicht in dimensies.Gerelateerde artikelen:
 • De spirituele 11e dimensie
 • Mystieke ervaringen, hoe kun je deze krijgen?
 • Dimensies (overzicht)

 • 2 reacties op “De spirituele 12e dimensie – 15e dimensie”

  1. Beste Mathijs,
   Ik was aan het googlen over de 11de dimensie en verder. Zo kwam ik bij jou terecht. Nu ben ik heel benieuwd naar hoe jij dit weet? Via meditatie? Via studie of kom jezelf misschien uit een vd hogere dimensies? Wellicht is het antwoord compleet anders. Zou je mij hier meer over kunnen vertellen? M.vr.gr. Angelique

   1. blank
    Mathijs van der Beek

    Hallo Angelique,

    Er zijn vele dimensies, maar uiteindelijk is alles één. Vanuit dit eenheidsbewustzijn kun je ook alle informatie over dimensies ervaren. Daar waar je één bent ben je ook één met Opgestegen Meester, Engelen en alle mensen. Ik ga niet in meditatie, maar ik kan dit ervaren in het dagbewustzijn en schrijf het vervolgens op.

    Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

    Vredige groet,

    Mathijs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *