vrouw staat in zonlicht

De spirituele 12e, 13e, 14e en 15e dimensie

Geschatte leestijd:

2 minuten

Er bestaan diverse dimensies.

Wat is de spirituele 12e, 13e, 14e en 15e dimensie?

Hier ontdek je wat de twaalfde, dertiende, veertiende en vijftiende dimensie zijn.

Spirituele 12e dimensie

De spirituele 12e dimensie is het voorbij gaan aan de oorsprong. Deze dimensie heeft het aspect totaliteit in zich. Waarbij in de vorige dimensie het hart sterk aanwezig was zijn hier alle aspecten van bewustzijn ontwikkeld en is hier op alle niveau’s sereniteit, vrede en onvoorwaardelijke liefde. Het gevoel is niet te vergelijken met de 11e dimensie, omdat het veel completer is. De trillingsnaam van deze dimensie is Saliwadka.

Spirituele 13e dimensie

De spirituele 13e dimensie is kennis van de oneindigheid. Er is activiteit in de oneindigheid die er is. De activiteit voelt ‘logisch’, overal en wij zouden het vertalen als: ‘men weet waarmee men bezig is’. Echter is in deze laag geen sprake van persoonlijkheid meer.

Spirituele 14e dimensie

De spirituele 14e dimensie is de ring van oneindigheid. Hier is onder andere de mogelijkheid om buiten tijd en ruimte te zijn. Lemurische Meesters beheersen deze dimensie en kunnen deze dimensie op elke plek in de kosmos realiseren.

Je kunt deze dimensie gebruiken om trance-poorten te maken en zo eindig veel bewustzijn te ontwikkelen op processen in de tijd, omdat je er niet in zit, maar van een afstand kunt observeren. Waar bij de 13e dimensie geen sprake is, kun je hier spreken van in goddelijkheid aanwezig zijn. De trillingsnaam van deze dimensie is Saywadka.

Spirituele 15e dimensie

De spirituele 15e dimensie is het aspect brightness. Het licht is hier zo sterk dat dit uitstekend gebruikt zo kunnen worden voor instant healing technieken. Hiervoor zul je de overige dimensies wel moeten beheersen, zowel in je geest als in je bewustzijn. De trillingsnaam van deze dimensie is Samawadka.

Meer grip op dimensies

Om meer grip te krijgen op dimensies kun je het beste door deze dimensies reizen door middel van meditatie of andere technieken. Dat geeft het beste inzicht in dimensies.

Ga naar

7 reacties op “De spirituele 12e, 13e, 14e en 15e dimensie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Angelique avatar
  Angelique

  Beste Mathijs,
  Ik was aan het googlen over de 11de dimensie en verder. Zo kwam ik bij jou terecht. Nu ben ik heel benieuwd naar hoe jij dit weet? Via meditatie? Via studie of kom jezelf misschien uit een vd hogere dimensies? Wellicht is het antwoord compleet anders. Zou je mij hier meer over kunnen vertellen? M.vr.gr. Angelique

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Hallo Angelique,

   Er zijn vele dimensies, maar uiteindelijk is alles één. Vanuit dit eenheidsbewustzijn kun je ook alle informatie over dimensies ervaren. Daar waar je één bent ben je ook één met Opgestegen Meester, Engelen en alle mensen. Ik ga niet in meditatie, maar ik kan dit ervaren in het dagbewustzijn en schrijf het vervolgens op.

   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

   Vredige groet,

   Mathijs

 2. Liefste Melissa avatar
  Liefste Melissa

  Wauw gaaf Mathijs!

  Ik had een transereis gemaakt en was ik eerste een walvis! Waarmee ik onderwater ging, waarna ik de licht streep bleef volgen van mijn hart.
  Het bracht mij naar een spiegel en mijn ziel vroeg aan de spiegel, waar wil ik heen gaan?

  En toen kreeg ik een ingeving in mijn gedachten! Ik had een paar maanden geleden geschreven dat ik O zo graag terug wil naar Lemuria en opeens wist ik de sterrenkaart te vinden!
  Die ik ooit gezien had via internet.

  Opeens ging mijn ziel vliegen en was het alsof ik een poort door ging en ja hoor ik zag Lemuria van een afstandje en toen was ik daar.

  En had ik een prachtig gesprek en de mevrouw zei tegen mij dat er meer mensen zijn die van Lemuria afstammen!

  Ook kreeg ik een foto te zien waar dat is!

  En waarna ze mij deze tekst gave:
  “ik ben van jou en jij bent van niemand”
  “Jij bent van mij en ik ben van niemand”
  “Alles is niks en niks is alles”

 3. Monique avatar
  Monique

  Hoe weet je dat iemand in de 15 de dimensie zit?
  Hoe kun je dat controleren?
  Waar kun je dan op letten omdat te herkennen?

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Hallo Monique,
   Bedankt voor je vraag. Deze vraag raakt zoveel facetten dat ik deze vraag geschikter vind om te beantwoorden in een persoonlijke sessie, een workshop of een lezing zodat ik uitgebreid op de verschillende facetten in kan gaan. Er is geen kort en bondig antwoord op.
   Vredige groet,
   Mathijs

 4. Harm Dethmers avatar
  Harm Dethmers

  Hebben dimensies een “randje” waar de overgang is naar een andere dimensie?

  1. Mathijs van der Beek avatar
   Mathijs van der Beek

   Hallo Harm,
   Bedankt voor je vraag. Alle dimensies bestaan tegelijkertijd en werken in eenheid met elkaar. Door je bewustzijn te trainen kun je andere dimensies waarnemen en daarmee werken. Afhankelijk van de staat van je bewustzijn kun je ‘randjes’ waarnemen. Dat zegt meer over de waarnemer dan over de dimensies zelf. Hoe is dit voor jou? Ik hoop dat het zo helder is en anders hoor ik het graag.
   Vredige groet,
   Mathijs