druppels op raam

De spirituele 10e dimensie

Geschatte leestijd:

1 minuut

Ben je benieuwd wat de spirituele tiende dimensie is? Ontdek er hier meer over!

Wat is de 10e dimensie?

In de spirituele 10e dimensie liggen bepaalde gebeurtenissen vast. Deze dimensie wordt ook gebruikt door mensen om in de toekomst te kijken en bepaalde voorspellingen te doen. Dat kan omdat bepaalde ‘grote lijnen’ van gebeurtenissen zich op dat niveau eerst manifesteren.

Ligt alles vast qua gebeurtenissen?

Niet alles ligt vast. De dynamiek van deze dimensie is zeer interessant. Je kunt het zien als energie die zich een bepaalde kant op beweegt vanwege collectieve processen op aarde. Het is een dimensie die zeer reinigend is. De energie krijgt de kans zich te reinigen. De stuwende kracht achter deze dynamiek is dan ook reiniging.

Nieuwetijdskinden en de 10e dimensie

Veel Nieuwetijdskinderen (dit kunnen volwassenen zijn) kunnen door veel dimensies heen voelen en voelen deze dynamiek op aarde. Zo kunnen oorlogsgebieden van honderden jaren terug nog voelbaar zijn. Simpelweg omdat deze energie nog niet opgelost is. Soms is dat duidelijk zichtbaar doordat fysiek oude bouwwerken nog bestaan (soms in vervallen staat).

Het oplossen van deze energie is verbonden met collectieve processen aardse processen en de aarde zelf. Aardbevingen, actieve vulkanen, stormen etc. zijn manieren van de aarde op deze energie te reinigen.

Oude structuren die verbonden zijn met collectieve processen worden door Indigo kinderen omver geworpen om energie te reinigen. Dit gebeurt met een enorm liefde.

Wil je zelf aan de slag om energie te reinigen?
Je kunt de aarde helen.

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *