zakhorloge

De vierde dimensie

Geschatte leestijd:

1 minuut

Wat is de vierde dimensie?

In de spirituele 4e dimensie zijn we in staat om de tijd te kunnen gebruiken. Het is een dimensie waar alles tegelijkertijd bestaat. In deze dimensie komen veel oude ‘vergeten’ en ‘onopgeloste’ zaken naar boven. Dat komt omdat het oplossen in het ‘nu’ ook betekent dat we de samenhang met het verleden moeten oplossen. Deze dimensie schuift nu heel rustig over de aarde heen. Het helpt om in precies het juiste tempo thema’s aan de orde brengen die opgelost moeten worden.

Een voorbeeld van de vierde dimensie

Een voorbeeld is de zwarte pieten discussie. Daar zitten veel 4-dimensionale (over de tijd niet opgeloste) thema’s in zoals slavernij, onderdrukking en gehechtheid. Ieder heeft daarin het zijne op te lossen.

horloge ligt in zand

Hoelang mag de vierde dimensie duren?

Er wordt gezegd dat de periode van de 4e dimensie niet te lang mag duren, maar is vanuit de derde dimensie gesproken. Er wordt heel zorgvuldig gewerkt om thema’s aan het licht te brengen. Het thema misbruik wordt op een zeer zorgvuldige wijze aan het licht gebracht door de verschuiving van het bewustzijn zodat ieder daar op zijn moment aan kan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *