Meteen naar de inhoud

De spirituele elfde dimensie

Mathijs van der Beek

De spirituele elfde dimensie

Wat is de elfde dimensie?

In de spirituele 11e dimensie is de verbinding met de oorsprong.

Alle sterrenvolkeren (die een relatie hebben met Sterrenkinderen) zijn hier één. Er is onvoorwaardelijke liefde. Er wordt vanuit het hart geleefd. In deze laag bevinden zich ook Opgestegen Meesters en Aartsengelen. Het is een gevoel van thuiskomen.

Meer dan 11 dimensies

Er zijn nog meer dimensies boven de 11e. Voor veel mensen is dit echter een lange tijd een plek waar verbleven wordt (honderden jaren). Het kan een keuze zijn die je hebt gemaakt om je leven op aarde vanuit deze ‘roze wolk’ te leven; dit kan fijn voelen. Je neemt heel veel liefdevolle en vredige energie naar aarde op deze manier. Echter komt er dan weinig uit iemand zijn handen. . 

Het bereiken van deze bewustzijnsstaat op aarde is één van de vormen van verlichting.

Valkuil

Er is een valkuil voor zielen die van boven de 11e dimensie naar aarde komen om lichtwerk te doen. Daarover lees je meer in de 12 dimensie en hoger.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.

Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.


Ga naar

Interessant? Deel dan via onderstaande knoppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *