De spirituele 8e dimensie

Wat is de 8e dimensie?

Ik neem waar dat je in deze dimensie terecht komt als je overlijdt. Hier is onvoorwaardelijke liefde het aspect van bewustzijn. Een plek om:

  • Uit te rusten.
  • Te kijken naar de oneindige mogelijkheden.
  • Te kijken naar de keuzes die je hebt gemaakt en de verhalen die je hebt gecreëerd.
  • Waar te nemen hoe jij je onvoorwaardelijke liefde hebt laten stromen.

Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf, maar dat voelt heel anders. Je voelt je blij in het licht.

Ook neem ik waar dat voor de spirituele 8e dimensie een laag hangt van emoties. De mensen die zijn overleden worden bijvoorbeeld gemist, er zijn soms onopgeloste zaken zoals angst, boosheid etc. Deze energieën blijven voor de 8e dimensie hangen.

Energie vortex

Tussen deze laag en de 8e dimensie zit een soort van energie vortex. De dimensie wordt op deze wijze als het ware een beetje afgeschermd. Toen ik op 8e spirituele dimensie afstemde zag ik de kleur goud. Alles was goud; een prachtig gezicht.

Meer weten?

Neem contact op.

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt.Ben jij hoogsensitief/paranormaal en wil jij op je spirituele pad groeien en je missie leven? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode, bijvoorbeeld via mijn gratis E-book ’20 tips om je missie te ontdekken’, livestreams en begeleiding.


Ga naar


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *