energetische meditatie

Wat is energetische meditatie?

Bij energetische meditatie maak je gebruik van chi/ki/prana of een andere vormen van energie zoals aarde-energie, engelen of Opgestegen Meesters.

Bij energetische meditatie ga je er vanuit dat alles uit energie bestaat en werk je met energie waarbij je kunt afstemmen op verschillende stadia van (spiritueel) bewustzijn.

Makkelijkste energetische meditatie

De makkelijkste vorm van energetische meditatie is de ademhaling. Wim Hof (the Ice-man) maakt hier gebruik van om meer energie door zijn lichaam te laten gaan.

Je kunt ook op subtielere niveau’s met energie werken met engelen of Opgestegen Meesters.

energetische meditatie

Voordeel energetische meditatie

De kracht van energetische meditatie is dat je snel en gemakkelijk in verschillende lagen van bewustzijn energie in beweging kunt zetten.

Belangrijk daarbij is om geen oordeel te hebben over de energie die aanwezig is. Daarmee zet je de energie namelijk vast.

De visie is dat vastzittende energie kan zich fysiek gaan manifesteren en zich uiten in lichamelijke klachten. Niet alleen het in beweging brengen van energie brengt heling, maar het liefdevol en zonder oordeel in beweging zetten van vastzittende energie zijn de sleutels van spirituele groei en heling.

Wil je beginnen met energetische meditatie?

Start dan met een gemakkelijke vorm, bijvoorbeeld via ademhalingsoefeningen.

Wil je een meer subtiele ervaring? Dan kun je met Opgestegen Meesters of engelen aan de gang. Ben je een beginner? Bekijk dan eerst deze 3 meditatie fases.

Gratis energetische meditaties!

Bekijk mijn:

Ga naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *