Wat is mijn missie”? Deze vraag krijg ik best vaak. Tijd om hier een antwoord op te geven in de onderstaande video:

”Iemand anders kan je niet vertellen wat je missie is!”

Samengevat geloof ik niet dat iemand anders jou kan vertellen wat je missie is, omdat je:

1) Op deze wijze geen eigenaarschap krijgt over jouw missie
2) Afhankelijk van iemand anders wordt in het uitvoeren van je missie

Het nadeel hiervan is dat:
1) Je niet in je eigen kracht komt te staan
2) Dat je niet je eigen ‘leider’ bent

Zo kan het ook gebeuren dat na het horen van je missie je geblokkeerd raakt. Je zult zeker niet de eerste zijn en vervolgens komt er daardoor helemaal niets meer uit je handen.

Daarom is het in mijn ogen belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar je missie. Je verbindt met je hart en vervolgens ook je hart durft te volgen.

Na het ontdekken van je missie zul je vaak nog een aantal stappen mogen nemen zoals:

  • het oude loslaten
  • het nieuwe vormgeven

Vanuit de verbinding met jezelf en je missie kun je dan intuïtief keuzes maken. Op deze wijze kun je echt zingeving ervaren en de stappen zetten om bijvoorbeeld:

  • van baan te veranderen
  • een andere functie te gaan doen
  • ondernemer te worden
  • te verhuizen
  • etc.

Je kunt ook hulp zoeken bij een loopbaancoach. Een goede coach vertelt jou niet wat je missie is, maar helpt het je zelf ontdekken. Een coach helpt jou groeien en zegt niet de antwoorden voor.

Tags:
nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *