Jouw Ascension hanger

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart. 
Klik op de kaart om deze om te draaien. De beschrijving vind je daarna onder de kaart.

Het violette hartje

Deze Heart Pendant lijnt je uit. Helpt je krachtig te verbinden met de Aarde en alle Chakra’s op 1 lijn te zetten. Opent je kruinchakra en verbindt je met je Hogere Zelf en van daaruit met je Beschermengel en je Gids. Deze verbinding brengt je stevig in je Innerlijk Licht. Je zit dan in de stroom van jouw leven en kunt creëren en manifesteren. Terwijl het leven lichter en makkelijker wordt ben je meer in het Hier en Nu. Innerlijke Vreugde en Genieten maken deel uit van je pad. Vanuit de verbinding met je Hoger Zelf weet je wat wel en niet bij je past. Helderheid al om, in een groter perspectief.

Klik hier om meer te lezen over het violette hartje

Trek nieuwe kaart
Draai kaart(en) om

Wil je meer weten over Ascension Tools? Lees dan deze blog

3 reacties op “Jouw Ascension hanger”

 1. Hoi Mathijs,
  Zonder vraag kwam er niets. Met vraag kreeg ik met de gele kaart het antwoord om zelf verantwoordelijkheid te nemen, maar ik weet niet hoe, dus heb ik het gevraagd aan Mozes.
  Bij jouw kaart verbinding. Tijdens de 5 minuten besefte ik dat ik dat vroeger gemist heb. Ik voelde me er niet bij horen, thuis en op school.

 2. Deze tool was de eerste die ik kocht: De aquamarijne straal.

  Prachtig kleur die me echt visueel thuis brengt!

  Atlantis onder water of niet ik hou van water en de oceaan.

  Ik ben een dolfijn met mesopotamische krachten.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *