Meteen naar de inhoud

Jouw Ascension hanger

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart. 
Klik op de kaart om deze om te draaien. De beschrijving vind je daarna onder de kaart.

kaart trekken ascension achterkant
Magenta light - straal 9 - geënergetiseerd glazen tool driehoek van Ascension

Light magenta straal 9

De magenta Light helpt bij de genezing van pijn in het hart, heel worden op alle niveau’s, het laten stromen van de christusenergie, harmonie en gelukzaligheid te ervaren, grenzen te overwinnen, te verbinding met hogere bewustzijn niveaus en bij verlangen naar harmonie en balans.

De magenta kleurige Light heeft een hoge helende vibratie en staat voor de genezing van het hart en daarmee het weer bewust worden van de christusenergie, de universele liefde.

Klik hier om meer te lezen over de Magenta Light en straal 9

Trek nieuwe kaart
Draai kaart(en) om

Wil je meer weten over Ascension Tools? Lees dan deze blog

Tip: Wil je voor de allereerste keer iets bestellen bij Ascension Europe? Gebruik de kortingscode: mathijs en krijg 3% welkomstkorting op je product(en) (deze code werkt niet in combinatie met andere codes/acties en wordt niet toegepast op eventuele verzendkosten)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties op “Jouw Ascension hanger”

 1. Hoi Mathijs,
  Zonder vraag kwam er niets. Met vraag kreeg ik met de gele kaart het antwoord om zelf verantwoordelijkheid te nemen, maar ik weet niet hoe, dus heb ik het gevraagd aan Mozes.
  Bij jouw kaart verbinding. Tijdens de 5 minuten besefte ik dat ik dat vroeger gemist heb. Ik voelde me er niet bij horen, thuis en op school.

 2. Deze tool was de eerste die ik kocht: De aquamarijne straal.

  Prachtig kleur die me echt visueel thuis brengt!

  Atlantis onder water of niet ik hou van water en de oceaan.

  Ik ben een dolfijn met mesopotamische krachten.

  X

 3. De groene kaart, Hilarion. Hoe toepasselijk want ik ben aan het herstellen van een borstoperatie, die nare ziekte kanker en mijn weg zoeken in de ziekenhuiswereld, wel gecombineerd met alternatieve aanvullingen (homoeopathie, maretak). Nog niet klaar, bestralingen zijn toch nodig maar soms de overtuiging dat ik hier doorheen kom, nog lang niet klaar en ook dips …dat kan niet anders. Toen ik 5 minuten mijn ogen sloot kwam de vuilophaalauto langs met veel kabaal. Kabaal en geluiden heb ik vaak last van. Maar dit riep een angstig beeld op wat ik een keer eerder had: rotsblokken die naar beneden komen en verpletteren. Bijna een wereld die instort, en angst. Maar misschien ook de redding, die angst mag er zijn en ik zit gewoon hier op de bank. Soms denk ik dat ik misschien herinneringen heb aan een ingestorte beschaving , dat lijkt nu soms ook te gebeuren, maar ik probeer zeker niet vanuit die angst te leven. Is met deze ziekte soms wel moeilijk. Dankjewel voor de kaart Mathijs!