Meteen naar de inhoud

Jouw Ascension hanger

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart. 
Klik op de kaart om deze om te draaien. De beschrijving vind je daarna onder de kaart.

kaart trekken ascension achterkant
aquamarijne light - straal 8 - geënergetiseerd glazen tool driehoek van Ascension

Aquamarijne Light straal 8

De aquamarijne Light – verfijnde en verhoogde helderheid

De aquamarijne Light helpt om begrenzingen los te laten, geeft nieuwe vrijheid en een breder vizier waardoor nieuwe mogelijkheden helder kunnen worden. Ze ondersteunt je visionaire helderheid en intuïtief begrijpen om bijvoorbeeld in lastige situaties en levensfasen heldere beslissingen te kunnen nemen. Het geeft een verfijnde verhoogde helderheid over jezelf, je levensdoelen en wat je goddelijke plan is. Deze Light brengt licht en helderheid in de wereld.

Klik hier om meer te lezen over de aquamarijne Light

Trek nieuwe kaart
Draai kaart(en) om

Wil je meer weten over Ascension Tools? Lees dan deze blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 reacties op “Jouw Ascension hanger”

 1. Hoi Mathijs,
  Zonder vraag kwam er niets. Met vraag kreeg ik met de gele kaart het antwoord om zelf verantwoordelijkheid te nemen, maar ik weet niet hoe, dus heb ik het gevraagd aan Mozes.
  Bij jouw kaart verbinding. Tijdens de 5 minuten besefte ik dat ik dat vroeger gemist heb. Ik voelde me er niet bij horen, thuis en op school.

 2. Deze tool was de eerste die ik kocht: De aquamarijne straal.

  Prachtig kleur die me echt visueel thuis brengt!

  Atlantis onder water of niet ik hou van water en de oceaan.

  Ik ben een dolfijn met mesopotamische krachten.

  X

 3. De groene kaart, Hilarion. Hoe toepasselijk want ik ben aan het herstellen van een borstoperatie, die nare ziekte kanker en mijn weg zoeken in de ziekenhuiswereld, wel gecombineerd met alternatieve aanvullingen (homoeopathie, maretak). Nog niet klaar, bestralingen zijn toch nodig maar soms de overtuiging dat ik hier doorheen kom, nog lang niet klaar en ook dips …dat kan niet anders. Toen ik 5 minuten mijn ogen sloot kwam de vuilophaalauto langs met veel kabaal. Kabaal en geluiden heb ik vaak last van. Maar dit riep een angstig beeld op wat ik een keer eerder had: rotsblokken die naar beneden komen en verpletteren. Bijna een wereld die instort, en angst. Maar misschien ook de redding, die angst mag er zijn en ik zit gewoon hier op de bank. Soms denk ik dat ik misschien herinneringen heb aan een ingestorte beschaving , dat lijkt nu soms ook te gebeuren, maar ik probeer zeker niet vanuit die angst te leven. Is met deze ziekte soms wel moeilijk. Dankjewel voor de kaart Mathijs!