Maria Magdalena en andere Opgestegen Meesters

Deze kaart met sterrenbewustzijn van vergeving opent je hogere hart. Het helpt je af te stemmen op je natuurlijke staat van vergeving. Hierdoor komen vastgelopen processen op gang. Neem de tijd om bewust mensen en/of gebeurtenissen te vergeven. Leg de energiekaart op de gebeurtenis of persoon en laat de energie je ondersteunen.

Je kunt de energie direct laten stromen door je te verbinden met de energiekaart. Kijk een halve minuut naar de energiekaart en sluit vervolgens 5 minuten je ogen. Laat de energie van de kaart zijn werk doen. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Een ander inspireren? Deel een Opgestegen Meester kaart trekken met anderen!

Wil jij je door Opgestegen Meesters laten ondersteunen in je leven?

Opgestegen Meester helpen je liefdevol. Ze helpen je onder andere om gemakkelijk blokkades op te lossen. In de online cursus ‘Werken met Opgestegen Meesters‘ leer je met Opgestegen Meesters verbinden en ontdek je welke Opgestegen Meester je het beste kan helpen bij welk probleem.

33 gedachten over “Jouw Opgestegen Meester energie kaart”

  1. Hoi Gerda,
   Bedankt voor je reactie. Mooi dat de kaart aansluit. Hopelijk helpt het je om de ontwikkeling prettiger te ervaren.

 1. WOW ik ben elke keer weer verrast hoe goed mij dit helpt. Ik plaatste dit kaartje van Maria Magdalena op een situatie die mij irriteerde. Stroming kwam direct op gang.

 2. Dag Mathijs, heb vandaag via pc mijn eerste kaart getrokken. Transformatie. De eerste gedachte die op kwam was. Leuk het is meester Saint Germain (ik werk er al mee met de Violette Vlam en de Shamballa Eenheid Energie). Een gebeurtenis uit het verleden kwam naar boven. In mijn ogen een kinderachtige situatie. Na een tijdje kreeg ik het gevoel/bevestiging dat als ik op mijn strepen sta dan word ik als kinderachtig bestempeld! Verder voelde ik in het begin mijn kroonchakra werken en daarna een druk rond mijn hart streek.
  Wat ook synchronistisch is; ik heb in mijn slaapkamer een encaustic kaartje waar we 2 gouden dolfijnen op kunnen herkennen en mijn lerares een boodschap bij kreeg ivm innerlijk kind.

 3. Wat grappig ,ik heb net naar you raise me up geluisterd en nu trek ik deze kaart.Dat kan geen toeval zijn.Ik houd de kaart in gedachten bij me en kijk wat ik ervaar,bedankt.

 4. Hallo Mathijs
  Als er iets is wat ik op dit moment niet ervaar is het Eenheid: De kaart die ik trok. Maar misschien komt het na de verwerkingen waar ik middenin zit. Ik hoop het maar. Gr. Lydia

  1. Beste Lydia,
   De kaart helpt je om de energie van eenheid meer te laten stromen en vraagt je de tijd hiervoor te nemen door middel van meditatie of andere vormen. Het helpt heel goed om dingen te verwerken op heel diep niveau.
   Groet,
   Mathijs

 5. De liefde voor mezelf ervaren dat is waar ik mee bezig ben. Proberen weer contact te krijgen met mezelf. Raadplegen van een arts heb ik inmiddels gedaan………..moet in therapie helaas.

 6. Hoi,Mathijs…OOk Ik heb eens een opgestegen Meester kaart getrokken…(liefde) Meester Sananda….,(Jesus) maar ik begrijp NiET, wat dit met mijn vraag te maken heeft…??? Vraag was…..Wanneer kom ik van die….sollicitatie-plicht af..en kan ik eindelijk eens voor mijn Moeder en mezelf zorgen…

  1. Opgestegen Meesters zullen je niet vertellen wanneer iets gebeurt, omdat je een vrije wil hebt en zelf keuzes mag maken. Heb je de energie van het kaartje door je heen laten stromen (voor bijvoorbeeld 5 minuten)? Dat kan vaak heel veel helderheid geven.

 7. Dag Mathijs,

  De kaart sluit feilloos aan op mijn grootste kracht en bevestigd me dat ik op de goede weg ben wat betreft de vraag die ik gesteld heb.

  Dank je wel.

 8. Hallo Mathijs,
  Ik heb de kaart aarding gekregen en heb dus inderdaad het gevoel dat ik altijd maar moet knokken. Zeker nu ik ook nog eens na 20 onafhankelijkheid, ook nog eens mijn hand op moet houden. Ik merk dat ik ook totaal niet lief ben voor mezelf, ik loop mezelf alleen maar af te kraken. Voel mij nu heel erg wankel en weet het even niet meer. Nu moet(kan) ik dus aan de slag met Lord Paulos, ik zou eerlijk gezicht niet weten wie of wat hij is. Sorry, ik ben hier niet zo in thuis.

  1. Lieve Jolanda,
   Lord Paulus is een kosmische meester. Ik kan me voorstellen dat je niet weet wie of wat hij is.
   In deze blog https://mathijsvanderbeek.nl/kosmische-meesters-wat-zijn-dat/ leg ik meer uit over Kosmische Meesters.
   1x in de 2 weken op zondag om 20:00 uur geef ik een gratis facebook live uitzending dan kun je hier vragen over stellen die ik dan live kan beantwoorden. Als je mijn facebook pagina https://www.facebook.com/mathijsvanderbeek/ volgt krijg je vanzelf een berichtje wanneer de volgende uitzending is.

   Groet,

   Mathijs

 9. Dag Mathijs,
  Ik heb nu de de opgestegen meesters kaarten besteld.
  Maar zie niet hoe ik de energiekaarten kan aanschaffen.
  Kan dat wel?
  Hartelijke groet Stanislaus

   1. Dag Mathijs,
    Het gaat heel goed met mij.
    Maar jouw energiekaarten voelen enorm goed.
    Vandaar dat ik er naar vroeg.
    Maar kan dus nu alleen via de pc?
    Ja de cursus heb ik niet (meer) nodig.
    Warme groet Stanislaus

    1. Hallo Stanislaus,

     🙂 Fijn dat het goed met je gaat. De energiekaarten zijn inderdaad alleen in de cursus te downloaden.
     Fijne dag en vredige groet,

     Mathijs

 10. Hoi hoi,

  Ik ben vrij nieuw in deze wereld en trok de kaart kosmos, tijdens de 5 minuten hoorde ik energie stromen en werd ik warm vooral in mijn gezicht. Heeft dat iets met je chakra te maken? Ben ook bezig met mijn chakra’s te ontstoren en openen middels meditatie. Alvast bedankt voor het delen van al deze waardevolle informatie en inspiratie ❤️

  1. 🙂 Mooi. Veel mensen worden slaperig als ze met Opgestegen Meesters werken of als ze een healing krijgen met Opgestegen Meesters. Dan kan de healing nog dieper doorwerken. Vaak ook op onbewust niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *