Meteen naar de inhoud

Jouw Opgestegen Meester energie kaart

Tip: neem van tevoren een vraag in gedachten, of trek gewoon een algemene kaart.
Klik op de kaart om deze om te draaien. De beschrijving vind je daarna onder de kaart.

Omk achterkant
Omk eenheid

Lady Salva van een ander sterrenstelsel

Van eenheidsbewustzijn naar eenheid. Iedereen functioneert volgens zijn eigen plan. Er is vrijheid, er is werkelijke vrijheid. Het bewustzijn van Karma is overstegen waardoor deze nieuwe vorm van energie kan ontstaan. Het is deze stap die de mensheid aan het maken is. Patronen die oud zijn en hier niet bij horen worden opgelost zodat mensen in dit nieuwe bewustzijn kunnen stappen.

Helpt om Karma versnelt op te lossen.

Tekst en afbeelding Copyright Β© Mathijs van der Beek

Trek nieuwe kaart
Draai kaart(en) om

Je kunt de energie direct laten stromen door je te verbinden met de energiekaart. Kijk een halve minuut naar de energiekaart en sluit vervolgens 5 minuten je ogen. Laat de energie van de kaart zijn werk doen. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Wat was jouw ervaring met het afstemmen op de energiekaart? Laat het weten in een reactie.

Een ander inspireren? Deel de Opgestegen Meester energie kaart trekken met anderen!

2f3d0fd922eb9dda192c340f047437e8?s=130&d=mm&r=g

Mathijs van der Beek

Als kind hield ik mij al bezig met spiritualiteit en healing. Na jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, gooide ik het roer om. Nu doe ik wat ik het liefste doe; ik help lichtwerkers en reis met mijn partner en hond de wereld rond, zodat er meer vrede in de wereld komt. Ben jij een lichtwerker en wil jij anderen helpen met healing? Samen met Opgestegen Meesters help ik je graag aan de hand van mijn unieke methode. Ontdek meer via mijn gratis E-book en zondag livestreams.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

97 reacties op “Jouw Opgestegen Meester energie kaart”

 1. Dag Mathijs, bovengenoemde kaart sluit volledig aan bij de ontwikkeling van DNA in mijn lichaam! ( Niet altijd even prettig…..)

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Gerda,
   Bedankt voor je reactie. Mooi dat de kaart aansluit. Hopelijk helpt het je om de ontwikkeling prettiger te ervaren.

  2. Fijn .deze kaart. Ben net bezig met de het Helen van mijzelf en hoe toepasselijk is dit. Wordt er blij en gelukkig van.
   Voel dat dit mijn pad is waar ik naar op zoek ben

 2. WOW ik ben elke keer weer verrast hoe goed mij dit helpt. Ik plaatste dit kaartje van Maria Magdalena op een situatie die mij irriteerde. Stroming kwam direct op gang.

 3. Dag Mathijs, heb vandaag via pc mijn eerste kaart getrokken. Transformatie. De eerste gedachte die op kwam was. Leuk het is meester Saint Germain (ik werk er al mee met de Violette Vlam en de Shamballa Eenheid Energie). Een gebeurtenis uit het verleden kwam naar boven. In mijn ogen een kinderachtige situatie. Na een tijdje kreeg ik het gevoel/bevestiging dat als ik op mijn strepen sta dan word ik als kinderachtig bestempeld! Verder voelde ik in het begin mijn kroonchakra werken en daarna een druk rond mijn hart streek.
  Wat ook synchronistisch is; ik heb in mijn slaapkamer een encaustic kaartje waar we 2 gouden dolfijnen op kunnen herkennen en mijn lerares een boodschap bij kreeg ivm innerlijk kind.

 4. Wat grappig ,ik heb net naar you raise me up geluisterd en nu trek ik deze kaart.Dat kan geen toeval zijn.Ik houd de kaart in gedachten bij me en kijk wat ik ervaar,bedankt.

 5. Hallo Mathijs
  Als er iets is wat ik op dit moment niet ervaar is het Eenheid: De kaart die ik trok. Maar misschien komt het na de verwerkingen waar ik middenin zit. Ik hoop het maar. Gr. Lydia

  1. Mathijs van der Beek

   Beste Lydia,
   De kaart helpt je om de energie van eenheid meer te laten stromen en vraagt je de tijd hiervoor te nemen door middel van meditatie of andere vormen. Het helpt heel goed om dingen te verwerken op heel diep niveau.
   Groet,
   Mathijs

 6. De liefde voor mezelf ervaren dat is waar ik mee bezig ben. Proberen weer contact te krijgen met mezelf. Raadplegen van een arts heb ik inmiddels gedaan………..moet in therapie helaas.

 7. Hoi,Mathijs…OOk Ik heb eens een opgestegen Meester kaart getrokken…(liefde) Meester Sananda….,(Jesus) maar ik begrijp NiET, wat dit met mijn vraag te maken heeft…??? Vraag was…..Wanneer kom ik van die….sollicitatie-plicht af..en kan ik eindelijk eens voor mijn Moeder en mezelf zorgen…

  1. Mathijs van der Beek

   Opgestegen Meesters zullen je niet vertellen wanneer iets gebeurt, omdat je een vrije wil hebt en zelf keuzes mag maken. Heb je de energie van het kaartje door je heen laten stromen (voor bijvoorbeeld 5 minuten)? Dat kan vaak heel veel helderheid geven.

 8. Dag Mathijs,

  De kaart sluit feilloos aan op mijn grootste kracht en bevestigd me dat ik op de goede weg ben wat betreft de vraag die ik gesteld heb.

  Dank je wel.

 9. Hallo Mathijs,
  Ik heb de kaart aarding gekregen en heb dus inderdaad het gevoel dat ik altijd maar moet knokken. Zeker nu ik ook nog eens na 20 onafhankelijkheid, ook nog eens mijn hand op moet houden. Ik merk dat ik ook totaal niet lief ben voor mezelf, ik loop mezelf alleen maar af te kraken. Voel mij nu heel erg wankel en weet het even niet meer. Nu moet(kan) ik dus aan de slag met Lord Paulos, ik zou eerlijk gezicht niet weten wie of wat hij is. Sorry, ik ben hier niet zo in thuis.

  1. Mathijs van der Beek

   Lieve Jolanda,
   Lord Paulus is een kosmische meester. Ik kan me voorstellen dat je niet weet wie of wat hij is.
   In deze blog https://mathijsvanderbeek.nl/kosmische-meesters-wat-zijn-dat/ leg ik meer uit over Kosmische Meesters.
   1x in de 2 weken op zondag om 20:00 uur geef ik een gratis facebook live uitzending dan kun je hier vragen over stellen die ik dan live kan beantwoorden. Als je mijn facebook pagina https://www.facebook.com/mathijsvanderbeek/ volgt krijg je vanzelf een berichtje wanneer de volgende uitzending is.

   Groet,

   Mathijs

 10. Stanislaus Koek

  Dag Mathijs,
  Ik heb nu de de opgestegen meesters kaarten besteld.
  Maar zie niet hoe ik de energiekaarten kan aanschaffen.
  Kan dat wel?
  Hartelijke groet Stanislaus

   1. Dag Mathijs,
    Het gaat heel goed met mij.
    Maar jouw energiekaarten voelen enorm goed.
    Vandaar dat ik er naar vroeg.
    Maar kan dus nu alleen via de pc?
    Ja de cursus heb ik niet (meer) nodig.
    Warme groet Stanislaus

    1. Mathijs van der Beek

     Hallo Stanislaus,

     πŸ™‚ Fijn dat het goed met je gaat. De energiekaarten zijn inderdaad alleen in de cursus te downloaden.
     Fijne dag en vredige groet,

     Mathijs

 11. Hoi hoi,

  Ik ben vrij nieuw in deze wereld en trok de kaart kosmos, tijdens de 5 minuten hoorde ik energie stromen en werd ik warm vooral in mijn gezicht. Heeft dat iets met je chakra te maken? Ben ook bezig met mijn chakra’s te ontstoren en openen middels meditatie. Alvast bedankt voor het delen van al deze waardevolle informatie en inspiratie ❀️

  1. Mathijs van der Beek

   Hallo Caroline,

   Bedankt voor het delen van je ervaring. Bedoelde je het kaartje kosmisch plan?

   Groet,

   Mathijs

  1. Mathijs van der Beek

   πŸ™‚ Mooi. Veel mensen worden slaperig als ze met Opgestegen Meesters werken of als ze een healing krijgen met Opgestegen Meesters. Dan kan de healing nog dieper doorwerken. Vaak ook op onbewust niveau.

 12. In 3 dagen tijd 5 kaarten getrokken en 5 keer β€˜liefde’ van Jezus of lady Nada.
  Voelt goed. Het lijkt of het bevestiging of richting wil geven.

 13. Na Mozes te hebben getrokken wilde ik het nog nalezen maar kwam Hilarion tevoorschijn Die heb ik al eens eerder toegestuurd gekregen dus moet er wel wat mee, maar ja wat….

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Gerda,
   Mooi. Past wel goed bij elkaar. Mozes die je stimuleert om met Hilarion aan de slag te gaan. Wat was je vraag voordat je de kaart ging pakken?

 14. Hey mathijs,
  Ik vroeg me al een tijdje af wat het verschil is tussen online een kaart trekken of echt met kaarten. Of is er geen verschil?

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Melanie,
   Het verschil is dat je de echte kaarten hebt opgeladen en als je deze vast pakt de energie gaat stromen. Een online kaart vraagt om je af te stemmen en dan de energie te laten stromen. Dat is minder makkelijk.

   Een ander verschil is dat je met meerdere kaarten kunt werken achter elkaar en deze van te voren kunt uitzoeken. Ook kun je een kaart op een foto neerleggen als energetische ondersteuning of een glas water neerzetten op de healing kaart.

   Ook kun je een kaart neerleggen in een bepaalde ruimte om de energie daar te versterken.

   Groetjes,

   Mathijs

 15. Marialenn Langendoen

  Geweldig, ik werk al meer dan 20 jaar met Kuthumi. De laatste 5 weken was hij steeds frequent aanwezig. Vandaag trok ik hem als kaart.

  Dank je wel.

 16. Ik kreeg de kaart vergeving, en dat was erg toepasselijk.

  Ben nog herstellende van een lange en zware depressie, waar ik nog een beetje boos over ben, ondanks dat ik inzie dat het me veel inzichten heeft gebracht.
  Bedankt!

 17. Dag Mathijs 26 07 2021
  Ik kijk één of 2′? Kan dat?
  Mijn romp verkrampte in het middengebied. Mijn hoofd werd warm?
  Bij ogen gesloten, werd romp warm, kreeg een ademhaling = droog snikken.
  Daarna ben ik uit mezelf verbonden beginnen ademen. Mijn buikgebied werd even warmer dan het hartgebied.
  Als ik navoel, is het net of ik heb een glimlach in mijn lijf zitten. Ik voelde ook nog het knorrige, doch de glimlach zit er ook. Micheline

  1. Hoi Micheline,
   Wat bedoel je precies met: “Ik kijk één of 2β€²? Kan dat?” Of je 1 of 2 kaarten kan kijken? Zo ja dan kan dat als je voor iedere kaart de tijd neemt. De energetische reactie die je deelt is positief. Fijn dat dit mocht gebeuren.
   Vredige groet Mathijs

   1. Dag Mathijs
    Ik kijk 1 of 2 minuten, soms net of ik ‘word er ingezogen.’ Als het moet kan ik wel op de tijd letten.
    GR. M.

 18. Het klinkt een beetje eng als ik het zeg, maar dat was het niet, het was alsof ik aan de voorkant een beetje openbrak en er er warme goudkleurige wervelingen door me heen kwamen. Tegelijk een grote glimlach. Heel leuk ook deze kaart, want als kind was ik verliefd op Jezus. Ik vond hem zo mooi en lief

 19. Lieve Mathijs ,wat een prachtige kaarten. Liefde van Lady Nada, ik voel het, maar ook als ik mijn ogen sluit zie ik prachtige kleuren en vormen komen en laat ze ook binnen stromen . Ik weet niet precies waarom dit nu is maar het voelt prima zoals het is . Dankjewel hiervoor

 20. Vandaag ontdekte ik jouw site, nadat ik had gezocht op ‘lemurisch’ en nog een woord dat ik vergeten ben intussen. Je site doet energetisch veel met me, energie stroomt zacht waar het blokkeerde,

  Dankbaar dat ik dit ervaren mag,
  Liesbeth

 21. Hallo Mathijs,
  ik heb een kaart getrokken n.a.v. de sessie van zondag.
  De kaart is vergeving.
  Ik wist onmiddellijk wat ik moest doen en heb iemand voor zondag uitgenodigd op wie ik heel kwaad ben geweest. Ik wil het nu definitief achter me laten.
  Fijne dag en God zegene je.
  Jasperina.

 22. Goedemorgen Mathijs.
  Ik had de kaart transcriptie.

  Mijn vraag was hoe kan ik in contact komen met mijn hogere zelf.

  Voelde wel warmte om me heen en in mijn handen. Verder niet.
  Vrolijke dag toegewenst Louise

  1. Goedemorgen Louise,
   Dat is een mooie vraag. Je DNA is als een vortex. Het helpt je energie te verhogen en in contact te zijn met hogere energie. Deze kaart ondersteunt tevens om het DNA te activeren op hogere niveau’s waardoor je gemakkelijker in contact kunt zijn met je hogere zelf. Het hogere zelf kan in eerste instantie aanvoelen als warmte, omdat er helende energie gaat stromen.
   Vredige groet,

   Mathijs

 23. Hoi Mathijs,

  Ik vroeg aan de kaarten wat mijn missie is en ik kreeg de kaart liefde. De afbeelding op de kaart lijkt wel op een oog. Ik heb het gevoel dat ik mij moet focussen op plaatsen waar er liefde tekort is en er dan licht naar sturen zodat het licht zich daar kan manifesteren en op die plaatsen transformatie kan teweegbrengen. Ik denk dat dit mijn missie is. Wat ik ook willen is leren tekenen en aquarelleren. Ik heb vroeger al mooie aquarelwerkjes gemaakt, maar dit is door omstandigheden stilgevallen.

  Groetjes
  Tanja

 24. Ik trok de kaart Liefde en die voelde ik direct stromen, beginnend in mijn buik en zo verder. Ik heb er een knipsel van gemaakt om er nog een paar keer naar te kijken en het te voelen stromen.
  Op het moment ben ik één van onze katten aan het ondersteunen om te helen van de gevolgen van stress. We moesten zelfs naar de dierenarts omdat het overgeven maar niet ophield. De medicatie is volgens voorschrift niet gelukt om toe te dienen maar met hem energetisch werken lukt wel. Hij komt zelfs aanlopen als ik hem roep en gaat braaf op mijn schoot liggen. πŸ˜‰ De genezing gaat razendsnel! Vandaag dag 3 en onvoorwaardelijke liefde is precies waar ik op inzoem als ik mijn handen op hem leg. Wat een vibratie tussen mijn handen.
  Vandaag voor het eerst op je website: dank voor alle informatie en deze kaarten: ook voor de informatie van Femke. Wat hebben jullie een mooie samenwerking!

 25. Hoi Mathijs. Ben je vannacht tegen gekomen, nu een kaartje getrokken. Ik heb gevraagd, om mij te vertellen wat belangrijk voor mij is. De kaart die kwam, Eenheid. Het emotioneerde mij. Het sluit naadloos aan bij mijn verlangen, mijn levensopdracht. Enkel EENHEID Is. Ik voel mij enorm gesterkt. Nogmaals de bevestiging, dat ik, voor mij, het juiste pad bewandel. Ben onder de in druk, van de manier waarop jij je pad bewandeld. heel inspirerend, dankjewel. Liefde en Licht, Yvonne.

 26. De getrokken kaart eenheid,
  Eerst helemaal zwart daarna alle chakrakleuren.
  Voelde heel goed hoewel in eerste instantie zwart???
  Maar ja het was eenheid voor mij??