Astraal reizen

astraal reizenJe maakt zonder dat je het weet heel vaak astraal reizen. Als je ‘s nachts ligt te slapen verlaat je je lichaam om in fijnere (liefdevolle) energiegebieden problemen op te lossen of jezelf weer op te laden. Misschien herken je wel dat je vlak voor je wakker wordt het gevoel hebt dat je heel hard naar beneden valt. Dat is het moment dat je weer in je lichaam ‘valt’. Deze ervaringen worden ook wel uittredingen genoemd.

Tijdens astrale reizen heb je geen last van de zwaarte-kracht. Je vliegt door de lucht heen. Sommige mensen dromen dat ze vliegen of dat ze aan het oefenen zijn om te vliegen. Dat zijn vaak tekenen dat je astraal aan het reizen bent. Tijdens het astraal reizen zit je door middel van een zilveren koord vast aan je lichaam (zie plaatje). Je kunt dus nooit verdwalen of niet terug komen in je lijf. Toch komt deze angst nog wel eens voor. Dat is heel normaal, omdat je tijdens astrale reizen ook niet verbonden bent aan tijd. Je kunt je dus in een hele andere tijd en ruimte bevinden. Dat kan soms beste beangstigend zijn. Toch is dat niet nodig. Je hoeft maar aan je lichaam te denken en je bent weer terug. Als je wakker wordt of gemaakt wordt dan ben je ook razend snel weer terug in je lichaam.

Veel mensen leren door middel van meditatie astraal te reizen. Dat doen ze door via het 3e oog chakra uit hun lichaam te treden. Dit worden ook wel uittredingen genoemd. Dan zoeken ze fijne plekken en gebieden op om inzichten op te doen of met fijne energie te werken.

Er is meer

Het kan ook anders! Het is ook mogelijk om via het hogere hart te reizen. De voordelen van het reizen via het hogere hart zijn enorm groot.

  • je blijft in je lichaam
  • je bent waar je ook heen wilt zodra je er aan denkt
  • je bent verbonden met je hogere zelf, je ziel, de bron en je kunt eindeloos bewustzijn ervaren

Deze manier van reizen kan als je de poort van je hogere hart gebruikt. Bij veel mensen zit deze poort nog een ‘beetje op slot’. De energie stroomt nog niet voldoende om deze techniek te kunnen toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *