Sint Germain

De situatie waar je een vraag over stelt kan getransformeerd worden.

Zoals tanks gebruikt kunnen worden als waterblusser zo kan in deze situatie de energie worden ingezet voor positieve dingen.
Je hebt het vermogen om deze situatie te transformeren. Maak gebruik van je creatieve vermogens. Vraag Saint Germain om hulp om deze situatie te transformeren.

 • De afbeeldingen zijn uit de kaartenset van Doreen Virtue
 • De teksten zijn van Mathijs van der Beek

Een ander inspireren? Deel een Opgestegen Meester kaart trekken met anderen!

Wil jij je door Opgestegen Meesters laten ondersteunen in je leven?

Opgestegen Meester helpen je liefdevol. Ze helpen je onder andere om gemakkelijk blokkades op te lossen. In de online cursus ‘Werken met Opgestegen Meesters‘ leer je met Opgestegen Meesters verbinden en ontdek je welke Opgestegen Meester je het beste kan helpen bij welk probleem.

Wil je ook een kaartenset op papier hebben?

Klik hieronder en bestel de opgestegen meesters orakelkaarten veilig via bol.com. Je kunt dan gemakkelijk zonder computer wanneer het jou uitkomt een kaart trekken:

14 gedachten over “Jouw Opgestegen Meester Kaart”

 1. Zo nu en dan ga ik even naar je site om een kaart te trekken. Misschien is het voor mij hoog tijd om zelf de set maar aan te schaffen;) De kaart is vaak erg toepasselijk op mijn intentie. Bedankt voor deze service en je meditaties.

 2. Ik ging via IMU even een blik werpen en kon de verleiding tot een kaart trekken natuurlijk niet weerstaan. Ik kreeg een kaart die ik het minst graag wilde…. maar waarvan ik weet dat ik die misschien wel het hardst nodig heb :-). Daarvoor mijn dank!

  1. Hoi Cindy,
   Het kan soms best confronterend zijn. Mooi hoe je hier mee omgaat 🙂
   De liefde van de Opgestegen Meester zal je helpen.

 3. De kaart van Moeder Maria slaat de spijker op zijn kop. Hoe beter ik voor mezelf zorg hoe sterker, beter mijn ontwikkeling wordt voor wat ik kan. Ik heb een begeleider nodig.

 4. Ja, deze klopte wat meer! Of ik nu bewuster aan mijn dochter dacht…
  Zij heeft ontspanning en rust nodig. Zij is een HSK en gaat inmiddels naar de brugklas. De basisschool heeft zich gekenmerkt als ups en downs. Ook een ‘ik ben oké ‘ training kwam eraan te pas. Ze is snel nerveus zoals vanmorgen. Op een gegeven moment zei ik: zucht eens heel goed door. Je houdt je adem vast!
  Het is heel erg begrotelijk haar zo te zien lijden van tijd tot tijd

 5. Ik kreeg de Mozes kaart.
  Ik ben meestal alleen en twijfel daardoor aan mijn vaardigheden…denk dan soms
  dat ik privé alleen ben door gebrek aan sociale vaardigheden.
  Werk met zorgbehoevende ouderen en terminaal zieken.
  Mozes heerst over natuurkrachten….
  Moet ik mijn eigen natuurlijke aard leren kennen….???
  Dank voor de liefdevolle ondersteuning Matthijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *