Meteen naar de inhoud

Ervaringen PDF ’20 tips om je missie te ontdekken’

Wat leuk dat je de PDF ‘20 tips om je missie te leven voor HSP‘ gedownload en gelezen hebt.

Ik ben erg benieuwd wat jij van de PDF vond:

 • Wat waren je inzichten?
 • Wat heeft de PDF je gebracht?
 • Wat is het resultaat van de tips die je hebt toegepast?

Laat het onder aan de pagina weten in een reactie.

P.S. Vond je de PDF waardevol? Deel dan deze pagina met je dierbare vrienden, kennissen of collega’s – ieder die wat ondersteuning kan gebruiken om zijn missie te leven!

Wat anderen zoal zeiden:

 • Dank voor het stappenplan! Ik vind het duidelijk, helder geformuleerd.
 • Een mooie leidraad in het dagdagelijkse leven.
 • Prachtig, zeer aansprekend! Dank je wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

101 reacties op “Ervaringen PDF ’20 tips om je missie te ontdekken’”

   1. De PDF is een doelgericht informatie en duidelijk. Ik weet zeker dat jouw verhaal de mensen kunnen inspireren, waaronder mijn zelf.
    Mathijs bedankt! voor je onvoorwaardelijke liefde!
    Rudi

  1. Helder en herkenbaar op een overzichtelijke wijze wordt je door de tips bij de hand genomen om je eigen situatie in beeld te krijgen.

 1. Leuk om te lezen. De PDF is ook in duidelijke taal. Wat de Opgestegen Meesters betreft, ben ik zelf niet mee. Maar dat komt misschien nog wel…
  Ik vond het wel zodanig interessant dat ik deze link ook heb dooorgestuurd naar een vriendin, waarvan ik weet dat die ook op zoek is naar haar ‘eigen pad’.

  1. Mathijs van der Beek

   Hallo Phyllis,
   Wat leuk om te lezen dat je het interessant vond.
   Bedankt voor het doorsturen van de link 🙂

   Vredige groet,

   Mathijs

 2. Hallo Mathijs,
  Bedankt voor je bijzonder ondersteunende PdF over HSP die ik zopas gelezen heb. Beslist de moeite voor publicatie voor allen die met zoveel persoonlijke vragen rond HSP blijven zitten. Voor mij alvast een verhelderende blik op belangrijke levensinzichten, die ik mettertijd al heb mogen verzamelen DANKZIJ enkele zéér turbulente, aartsmoeilijke levensfasen – maar gelukkig keer op keer uitstekend overleefd! 😉 Hierbij 2 positieve bemerkingen:
  1) Eindelijk lees ik ook eens een mooie HSP-getuigenis van een man!! (ik begon mezelf immers al vertwijfeld af te vragen, of HSP soms zo’n typische ‘vrouwen-aangelegenheid’ was die vooral door mannen nooit eens ernstig kon genomen worden!) Jouw moed om als man te getuigen maakt de vaak zo geïsoleerde HSP-situatie zodoende een ietsje minder eenzaam dan gedacht…
  2) Jouw waardevolle informatie is gelukkig ook bereikbaar in België!
  Mijn zeer gewaardeerde dank hiervoor! Ga vooral door met je lovenswaardige werk: je bereikt er zoveel meer mee dan je zelf durft te vermoeden…
  Lieve groeten uit België! XXX ERIKA (Leuven)

 3. De PDF heeft me nog duidelijker gemaakt dat mijn leven 2 delig is.
  Van de ene kant het weten wat mijn missie is, en er ook wel mee bezig zijn, en van de andere kant veel blokkades die mij tegen houden en waar ik steeds weer tegenaan loop.
  Momenteel heb ik zoveel last van de blokkades dat ik me het liefst helemaal uit de maatschappij terug zou willen trekken terwijl ik weet dat dat niet het juiste is.
  Warme groet, José

  1. Mathijs van der Beek

   Hallo José,
   Bedankt voor je reactie. Mooie verdere bewustwording.
   Mocht ik ooit iets voor je kunnen betekenen dan ben je van harte welkom.

   Ik wens je alle goeds!

   Vredige groet,

   Mathijs

 4. Hallo, heel mooi die tips. Voor een deel ken ik ze al en beheers ik ze ook al Maar een deel ervan heb ik nog te gaan idd.interessant zijn ze.

 5. Een duidelijk verhaal. Erg prettig en overzichtelijk. Het doet mij goed dit te lezen. Ik ga het ook zeker nog een (paar) x rustig doorlezen. Het is echt een steuntje id rug.
  Ik heb nl. hetzelfde idee vaak net als Jose (hierboven geschreven). Maar met zulke tips en trics en herkennings punten in jouw pdf, kan je dan weer verder. Bedankt Mathijs en ook jouw vriendin! Toppers zijn jullie.

 6. Ik heb nog geen gelegenheid gehad om het rustig helemaal door te nemen en mee aan de slag te gaan. Mijn eerste indruk is dat het een prettig leesbaar, helder document is waarin denk ik voor mij waardevolle schatten te ontdekken vallen. Matthijs ik zal graag nog eens een volgende keer reageren als ik er helemaal ingedoken ben. Gezien de andere reacties verdient dit pdf alle aandacht.
  Christine

 7. Hoi Mathijs.
  Wouw , het lijkt bijna alsof je mij persoonlijk kent .
  Veel herkenbare punten, super om te lezen echt een punt van herkenning.
  Dank je wel
  Groetjes Bernadette

 8. Hallo Mathijs,
  Het was voor mij een fijne ervaring om je PDF te lezen. Je schrijft bruikbare informatie op een duidelijke manier waardoor het fijn leest. Ik ben er bewust mee bezig om mijn missie vorm te geven en helemaal omdat ik in mijn examen jaar zit. Voor mij licht alles open en dat is fijn, maar ook een beetje beangstigend. Door je PDF te lezen kom ik ook weer een stukje van mezelf tegen en des temeer besef ik dat ik nu de kans heb om mij in te zetten voor een betere wereld. Hoe dit zijn vorm moet krijgen weet ik nog niet precies. Het proces dat naar mijn doel leid zal ik moeten ondervinden. Ik weet zeker dat er persoonlijke obstakels zullen zijn die ik moet overwinnen. Zo moet ik bijvoorbeeld leren om mijn hoog gevoeligheid goed te beheersen. En zal ik keuzes moeten maken die de rest van mijn leven beïnvloeden. (Aangezien ik 20 ben denk ik nog een lang leven voor met te hebben.)
  In ieder geval heb je me wel geïnspireerd en merk ik dat er steeds meer op mijn pad komt wat richting geeft. Daar ben ik dankbaar voor.

 9. Een vriend van mij had een kaart getrokken ,lady nada
  Voor mij reden om mij verder te verdiepen en zo kwam ik op je site terecht,erg boeiend om over te lezen en inzicht te krijgen

 10. Erg duidelijk alles beschreven en mooi hoe het punt voor punt genoemd wordt.
  Bedankt beste Mathijs voor deze waardevolle informatie.
  Heel veel succes met alles! En het is gaaf om te zien hoe je met je eigen hooggevoeligheid omgaat. Je ‘zet het in’ als opbouwende kracht, wat het in feite ook is natuurlijk : )

 11. Hiii Mathijs,

  Dankjewel,
  Het is heel duidelijk en ik vind het vooral heel herkenbaar. En ik ga het zeker nog een paar keer terug lezen.

  Nogmaals bedankt

 12. Dank je wel Mathijs,
  Het is heel duidelijk en ik vind het vooral heel herkenbaar. En ik ga het zeker nog een paar keer terug lezen.
  Nogmaals bedankt

  1. Mathijs van der Beek

   Hallo Carl,

   Leuk om te horen dat je met plezier bent begonnen de PDF te lezen. Mogelijkheden voor support kun je vinden onder het kopje diensten 🙂 Je mag me ook via het contactformulier je specifieke vraag sturen.

   Groet,

   Mathijs

 13. Hoi mathijs,
  Dank voor deze pdf. Het is een bevestiging voor het feit dat ik op de goede weg ben. Het helpt me om mijn gevoel daarin te versterken en het vertrouwen te vergroten. Dankjewel daarvoor, mooi werk!
  Liefs, muriel

 14. Hallo Mathijs,
  Dankjewel voor deze pdf. Was zeer nieuwsgierig maar voelde ineens ,dat ik nog niet zover ben. Zal het over een tijd nog eens lezen. Toch bedankt.
  Liefs van mij.

 15. Sylvie Vandepoele

  Hey Mathijs , ik ben je erg dankbaar voor het delen van deze 20 tips. Ze zetten me aan tot nadenken en tot rust te komen. Prachtig dat je dit deelt. Ik vind het super interessant om te ontdekken waar en hoe ik mijn kwaliteiten en talenten kan ontdekken en hoe ik die daadwerkelijk zou gebruiken. Dat is een behoorlijke zoektocht. Veel liefs aan jou en Femke.

 16. Mooi , alleen weet ik niet waar eerst begonnen maar mijn gevoel zal wel mijn leidraad zijn ….zeker en vast !dan zit je altijd juist

 17. Dank voor deze heldere, duidelijk omschreven en prettig leesbare pdf. Als HSP vind ik dit erg zinvol. Er staan voor mij persoonlijk zeker tips tussen waarmee ik aan de slag kan.

 18. Ik herken er veel in ik krijg af en toe berichten van boven lijkt het wel en volg ze op en ze komen ook uit .
  Een rare ervaring maar ik ga me iets meer in verdiepen en vind het intressant onderwerp

 19. Hallo Mathijs.

  Ik was op zoek naar vrouwelijke opgevaren meesters en heb gevonden wat ik zocht.
  Wat ben ik blij met je website – het is zo duidelijk allemaal en heel goed verwoord.

  Joanna

 20. Hallo Mathijs, zeer waardevolle en inzichtelijke info.:)! Ik ben al jaren met een transformatie-, opruim, bewustzijnsproces bezig. Ik had veel karma in te lossen. regelmatige bezoeken aan mediums maakten me duidelijk dat ik op de goede weg was, in het staartje ervan zat, en dat klopte altijd met mijn innerlijk weten. Nu in proces van DOEN d.w.z.. het opstarten van een eigen praktijk, voorlopig nog naast een betaalde baan. Uit m’n comfortzone stappen en vertrouwend op de samenwerking met het universum mijn droom leven, daar veel mensen mee kunnen helpen en financiële overvloed genereren, dat me de mogelijkheid geeft om te reizen en ook mijn werk in alle vrijheid elders te kunnen doen (zoals jij nu doet). Daar wordt ik zo bevlogen van :)!
  Ga door met jouw goede werk. Ik hoop ook mijn lichtwerk in de wereld te zetten. Zo maken alle lichtwerkers de wereld, ieder op hun eigen wijze, een stukje mooier. Wat een energie vormen we dan samen :)! Waar ik nog benieuwd naar ben: wat heeft jou doen besluiten om te gaan werken met de Helende Meesters? Waren er signalen dat je dat moest gaan doen?

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Esther,
   Bedankt voor je uitgebreide reactie. Leuk om te lezen. Heel veel succes met het opstarten van je eigen praktijk. Ik hoop dat je veel mensen mag helpen.

   Waarom ik met Opgestegen Meesters ben gaan werken is een lang verhaal, maar samengevat heel eenvoudig. Na veel zoeken en van alles gedaan te hebben voelde ik Opgestegen Meesters als ’thuiskomen’. Dit is het! Vandaar uit is alles verder gegroeid.

   Vredige groet,

   Mathijs

 21. beste Mathijs,

  Mooi naslagwerk, ik ben bijna 66 jaar en ga met pensioen, ik woon nu in Den Haag en ik wil in de Betuwe gaan wonen, allemaal ingrijpende veranderingen, ik heb denk ik dat naslagwerk nodig om helder te blijven voelen en denken,

  bedankt ,
  Groeten Nans de Gier

  1. Mathijs van der Beek

   Beste Nans,

   Bedankt voor je reactie 🙂
   Je hebt mooie vooruitzichten. Ik wens je veel helderheid toe 🙂

   Groet,

   Mathijs

 22. Het document is een aanrader voor iedereen, want het is bijzonder belangrijk om hypergevoeligen te erkennen en te waarderen. Zeker wanneer het gaat om kinderen, want een misstap bij hypergevoelige kinderen kan fataal zijn voor hun verder leven. Al te vlug worden dergelijke kinderen ‘psychiatrisch’ behandeld alsof ze geesteszieken zijn. Eigenlijk maakt men die kinderen ziek door ze ziek te verklaren. Geef die kinderen erkenning, ruimte om vrij te handelen (vooral spelen-beweging) en vrij te denken en te spreken (luister naar hen-corrigeer zonder opdringen).
  Eis van scholen meer geduld vanwege leraren, want het zijn de volwassenen die geduld moeten uitoefenen en niet de kinderen. Een goed voorbeeld van geduldige leraren zal die kinderen heel snel geduld leren.
  Wees gelukkig als je een hypergevoelig kind hebt en schenk veel aandacht.

  1. Mathijs van der Beek

   Graag gedaan Betty. Fijn dat je het zo helder en prettig geschreven vond. Bedankt voor je lieve reactie.
   Vriendelijke groet,

   Mathijs

 23. Heel duidelijk ,helder omschreven.Geeft bevestiging dat ik op de goede weg zit en dat is erg fijn om te lezen. : ) Dankjewel !

 24. Ik had er wel wat aan. Maar ik ga het nog eens rustig door lezen. Want ik kom nu al ergens anders uit dan toen ik de vragen beantwoorden

 25. Hoi Mathijs, Goed om te lezen en duidelijk. Voor mij nog niet helder hoe ik de gewenste informatie van de meesters zou kunnen krijgen. Doe jij dat via channeling? Ga je er vanuit dat ik contact met ze kan maken, ik heb nl zelf tot op heden niet bewust en voor mijn gevoel, contact kunnen maken. Weet niet hoe en of ik dat kan? En ja er zijn nogal wat blokkades aanwezig die opgeruimd dienen te worden, die allemaal verbonden zijn met’ bestaansrecht’. Ik vind t boeiend, en wil zeker graag geholpen worden, maar vind met name bv het gouden programma een erg hoge investering, ga daarom nu op een andere manier blokkades opruimen. Wellicht hoor je weer van mij, moet t ook laten bezinken of t echt is wat ik wil. hartelijke groet Will

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Will,
   Bedankt voor je reactie. Fijn dat het goed en duidelijk was om te lezen. Als ik iemand leer met Opgestegen Meesters te werken dan openen we verschillende energiekanalen. Daarna leer ik iemand hoe je met behulp van Opgestegen Meesters blokkades kunt oplossen. Daar is geen gouden programma voor nodig 😉

 26. Hoi Mathijs,
  Overzichtelijk en duidelijk. De video’s op je site helpen me ook inzichten te openen. Daar heb ik heel veel aan.Met het stukje over doelen heb ik moeite. Ik weet niet waar in over een maand of een half jaar sta. Kun je me misschien uitleggen hoe het zit met doelen stellen als je juist alle verwachtingen mag loslaten?
  Lieve groet Simone

  1. Mathijs van der Beek

   Hoi Simone,
   Fijn dat je er veel aan had. Qua doelen stellen veel mensen doelen vanuit hun hoofd en niet vanuit hun hart. Als je loslaat (de gedachten) dan kun je vanuit je hart doelen stellen die kloppend voelen.

   Vredige groet,

   Mathijs

 27. Hi Mathijs,

  Dank voor het vrijelijk delen van jouw in-zichten. Voor mij werkt jouw document vooral als bevestiging en her-innering.

  “Listen and follow the Hear’t”

  Anja

 28. Ik vond het Pdf-bestand super interessant en mooi om te lezen.
  Het heeft mij zeker geïnspireerd! En ik denk ook dat als ik aan de slag
  ga met deze tips, ik er zeker veel aan zal hebben. Dankjewel Mathijs.

 29. Dag Mathijs, bij deze even een korte reactie op de pdf. De pdf is alvast heel mooi en professioneel opgemaakt. Ik zou met de tips en hints aan de slag moeten gaan om uit de waan van de dag te komen. Ik zou mezelf zeker geen HSP noemen gezien ik juist dichter bij mijn gevoelens dien te gaan staan om een stapje verder te zetten in mijn evolutie. Hier en daar heb ik al een tipje van de sluier mogen lichten hoewel deze er natuurlijk niet is en het geeft alleszins vertrouwen in de toekomst. De weg wordt wel duidelijk al wandelende. Groet en veel succes nog met jouw activiteiten. Koen

 30. Hallo Mathijs. De info was duidelijk en heeft het een en ander voor mezelf bevestigd waardoor ik weer verder kon/kan.
  Dankvoor het ‘anker’ dat ik blijkbaar nodig had.
  Groet Nique

 31. Hoi Mathijs,
  Dank je wel voor deze pdf. Het was prettig om te lezen en heeft mij de bevestiging gegeven dat ik idd al mijn missie leef. Waarom ik toch jouw 20 tips gedownload heb is dat ik dacht iets te lezen over wat ik nog méér zou kunnen doen. Maar mss wil ik wel teveel en is het gewoon goed zo. ☯️

 32. Mathijs, mijn complimenten, van iemand die 25 jaar “in het vak” werkt.
  Je site is Liefdevol, helder, begrijpbaar en Werkzaam.
  Ik was gewoon nieuwsgierig naar zo’n jonge man als jij.
  De trigger voor mij was:
  zijn er levende Meesters?
  En ik kan dat volmondig met JA, beantwoorden.
  Ik Ben.

  Veel Liefde en Licht, Kracht, Waarheid en Wijsheid in je Lichtwerk.
  En Troost voor de zoekende en gekwetste Zielen.
  Liefs en groet
  Monique

 33. Hallo Mathijs;
  Bedankt voor de pdf. Inspirerend en duidelijk verwoord. Altijd fijn om mensen digitaal te ontmoeten met gelijksoortige ervaringen en daar bevestiging bij te vinden. Het geeft steun bij de gedachten niet alleen te zijn met je worstelingen.
  Groet Hanneke

 34. Je PDF geeft mij enerzijds een bevestiging van wat de laatste twee jaar voor mij duidelijk is geworden. Ik heb een missie die ik nu ken. Die kennis geeft mij rust in mijn leven en bevestigt wat ik altijd al dacht( maar niet wist). Aan de andere kant geven jouw tips en denkvragen mij een manier om verder te komen.

 35. Dag Mathijs,
  Dank je wel, mooi om te lezen, voor mij ook een bevestiging dat ik mijn zielsmissie reeds leef. Ik besef nu dat het ook tijd wordt om te stoppen met zoeken….en volledig in het hier en NU te ZIJN. In vrede met wat er is en er altijd zal zijn : LIEFDE

  Hartelijke groet,
  els

 36. Beste Mathijs
  Dank voor de materie zeer leerzaam , ben sinds een half jaar mee bezig na het overlijden van mijn vrouw is er iets gaan groeien in mij over , soms verwarrend en frustrerend maar over het algemeen zeer vredig en liefdevol .

  Zeer hartelijke groet
  Sakis

 37. Beste Mathijs, We gaan naar een nieuwe tijd en jouw PDF kan mensen daarbij helpen. Ik ben aan de eindspurt bezig en heb de leerschool zo goed als doorlopen. Goed om anderen te helpen met hun pad.

 38. Pia Teeuwen, oftewel Pi

  Bedankt voor de heldere uiteenzetting Mathijs. Het helpt mij bij het vaststellen van mijn doel. Nu ik weet dat ik een HSP ben, kan ik mijn talenten beter tot bloei laten komen en de juiste richting kiezen. Heb globaal een doel voor ogen en werk in vertrouwen toe naar verfijning.
  Wat fijn dat jij en Femke op mijn pad zijn gekomen. Dankjewel.

 39. Het is een heel duidelijk overzicht en het zet je meteen ook tot nadenken / afwegen. De links naar de testen en informatie van Femke de Grijs zijn ook waardevol.
  Voor mij was deze presentatie aanleiding om contact op te nemen met Mathijs om te kijken wat hij voor mij kan betekenen omdat ik erg geïnteresseerd ben in het werken met Opgevaren Meesters, een onderwerp waar ik me al een poos in verdiep en praktiseer.