Meester Melchizedek helpt je om een krachtige intentie te zetten. In de samenvatting van de Facebook live uitzending help ik je om een krachtige intentie te zetten voor 2018.

Ik kreeg veel vragen waar je de Three Fold Flame kunt krijgen. Wil je meer weten over de Three Fold Flame. Kijk dan op de website van Ascension.

Verder ben ik benieuwd naar jouw intentie voor 2018. Wat was jouw intentie? en hoe ging het zetten van jouw intentie? Laat het weten in een reactie!

nv-author-image

Mathijs van der Beek

Ik help je op je spirituele pad te groeien zodat je als hoogsensitief mens je missie kunt ontdekken en leven. Dat doe ik door kennis en informatie te delen via mijn website, livestreams, e-book, online coaching en trainingen. Het is mijn missie om hoogsensitieve mensen vanuit de kracht van vrede hun potentieel te laten verwezenlijken zodat ze een vervuld leven hebben. Ik werk vanuit mijn intuïtie en samen met de Opgestegen Meesters.


Verder was ik als kind al geïnteresseerd in healing. Op mijn 12e volgde ik mijn eerste Reiki cursus. Na meer dan 25 jaar op mijn spirituele pad leerde de Opgestegen meesters mij Oerlicht Healing. Een krachtige healing techniek die in 10 minuten een enorme impact kan hebben. Nu help ik anderen om ook Oerlicht Healing te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Krachtige intentie zetten met Melchizedek voor 2018”

  1. Bedankt voor deze prachtige meditatie Mathijs.
    Graag wil ik mijn bijzondere ervaring delen. Als intentie heb ik uitgesproken om meer eenheidsbewustzijn te ervaren in mijn nieuwe baan. Kort daarna voelde ik dat ik mijn innerlijke kind wilde helen en trok ik de vergevingskaart van lady Portia. Ik sloot mijn ogen en het leek alsof ik weer dat kleine meisje was. Ik zag allemaal flitsen, beelden. Vervolgens zag ik een aantal fases in mijn leven voorbij flitsen. Eerst voelde ik de angst en daarna de vergeving en het loslaten.