Krachtige intentie zetten met Melchizedek voor 2018

Meester Melchizedek helpt je om een krachtige intentie te zetten. In de samenvatting van de Facebook live uitzending help ik je om een krachtige intentie te zetten voor 2018.

Ik kreeg veel vragen waar je de Three Fold Flame kunt krijgen. Wil je meer weten over de Three Fold Flame. Kijk dan op de website van Ascension.

Verder ben ik benieuwd naar jouw intentie voor 2018. Wat was jouw intentie? en hoe ging het zetten van jouw intentie? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Krachtige intentie zetten met Melchizedek voor 2018”

  1. Bedankt voor deze prachtige meditatie Mathijs.
    Graag wil ik mijn bijzondere ervaring delen. Als intentie heb ik uitgesproken om meer eenheidsbewustzijn te ervaren in mijn nieuwe baan. Kort daarna voelde ik dat ik mijn innerlijke kind wilde helen en trok ik de vergevingskaart van lady Portia. Ik sloot mijn ogen en het leek alsof ik weer dat kleine meisje was. Ik zag allemaal flitsen, beelden. Vervolgens zag ik een aantal fases in mijn leven voorbij flitsen. Eerst voelde ik de angst en daarna de vergeving en het loslaten.